Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות לרכב חסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תבדוק כאן את העבר הביטוחי של הרכב, נראה שעבר תאונה לא קלה, ופה תוכל לראות מה היתה עלותה ואם כללה ירידת ערך, בתקווה שתוקנה ע"י חברת הביטוח (סביר להניח שכן)

http://www.slika-ins.co.il/%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%a2%d7%9c-%d7%a8%d7%9b%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%a9/

זו בדיקה שלך שהוזמנה על ידך? או של המוכר? נראה לי כמו בדיקת לקקנות של מגרש למכירת רכבים.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תבדוק כאן את העבר הביטוחי של הרכב, נראה שעבר תאונה לא קלה, ופה תוכל לראות מה היתה עלותה ואם כללה ירידת ערך, בתקווה שתוקנה ע"י חברת הביטוח (סביר להניח שכן)

http://www.slika-ins.co.il/%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%a2%d7%9c-%d7%a8%d7%9b%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%a9/

זו בדיקה שלך שהוזמנה על ידך? או של המוכר? נראה לי כמו בדיקת לקקנות של מגרש למכירת רכבים.

הבדיקה בוצעה על ידי, אינני יודע אם הם בקשר עם המכון בדיקה.. אני לא מאזור תל אביב..

גם אני פחדתי מכך,, קניתי את הרכב בסוף ב 78 אלף

ישרוד ל 5 שנים??

פורסם

קנית ממגרש או מאדם פרטי?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)
הבדיקה בוצעה על ידי, אינני יודע אם הם בקשר עם המכון בדיקה.. אני לא מאזור תל אביב..

גם אני פחדתי מכך,, קניתי את הרכב בסוף ב 78 אלף

ישרוד ל 5 שנים??

תתחדש, לגבי אם ישרוד 5 שנים? אל תגזים :)

עדיין מדובר ברכב יפני 2014 שגם לא נסע הרבה.

אם כבר קניתה, אז תוכל בעצמך (בתור בעל הרכב) להוציא עבר ביטוחי מהאתר שציינתי קודם.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

תתחדש ותהנה !

רכב אמין וחסכוני, אין שום בעיה להחזיק אותו כמה שנים טובות - הוא עוד לא התחיל לנסוע .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנה הממצאים שגיליתי אחרי בדיקה באתר סליקה..

https://drive.google.com/file/d/1-0xLrFZSyvmVkx_gOeMv0umEADKRgK3V/view?usp=drivesdk

כנראה שהיו תביעות אבל לא היתה ירידת ערך..

מקווה שנפלתי באמת על מציאה, אחרי נסיעה מתל אביב לעכו.. יכול לומר בוודאות שהנהיגה היא אחרת לגמרי לעומת הגולף, נוחות מצוינת, אווירה נעימה בפנים, שקט יחסית. אבל ואבל גדול, זה רק אני או שכל ההיברידים הם עם הגה שמגיב במהירות כזו גדולה..

והבלמים מאד קופצניים, יכול להיות שזה בגלל ההרגל עם הגולף..

'' תודה רבה עזרתם לאורך הדרך "

פורסם
כמו שכבר ציינו, קח בחשבון שהמערכת ההיברידית של יונדאי יותר "חכמה" משל טויוטה. רק לסבר לך את האוזן, יש לחבר שלי סונטה 2018 שעושה שנתי כ 50K ק"מ בממוצע, 90% בינעירוני רגוע והצריכה הממוצעת (אמיתית, במשאבה) היא באזור ה 1/22. אתמול נסעתי איתו ברכב ואפשר לראות מלוח השעונים שהמנוע החשמלי נכנס לעבודה תמיד כשאפשרי, בעוד שלפי מה שהבנתי בטויוטה זה לא ככה אלא תלוי מהירות שזה הרבה פחות טוב.

בדיוק להיפך המערכת ההיברידית של טויוטה היא החכמה יותר מזו של יונדאי ודווקא בה מנוע החשמל ומנוע הבנזין פועלים ללא תלות ביניהם, ראה הודעה שלי משרשור אחר ואת הלינק שבה.

זה כנראה קשור גם לשוני בין המערכת ההיברידית של טויטה שהיא מערכת היבירידת מפוצלת שבה מנוע הבנזין והמנוע החשמלי יכולים לפעול כל אחד בסל״ד שונה לבין המערכת ההיברידית של האיוניק והנירו שהיא מערכת היברידית מקבילה שבה יש קשר בין מהירות הסיבוב של אחד המנועים למהירות הסיבוב של המנוע השני.

https://m.auto.co.il/article/130619-tory%20opinion

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
ממגרש..

תתחדש,

אבל למה לקנות ממגרש, הפוטנציאל למרמה כלול ״בילט אין״.

אלא אם כן מדובר במגרש טרייד אין של היבואנים הגדולים וגם אז הייתי מעדיף לרכוש מאדם פרטי שאני יכול לראות את האדם ממנו אני רוכש ולדבר עמו (אני הייתי קונה רק מאדם מבוגר ללא ילדים שנהגו ברכב).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בדיוק להיפך המערכת ההיברידית של טויוטה היא החכמה יותר מזו של יונדאי ודווקא בה מנוע החשמל ומנוע הבנזין פועלים ללא תלות ביניהם, ראה הודעה שלי משרשור אחר ואת הלינק שבה.

מעניין... יכול להיות שזה השתנה בדגמים האחרונים? אני לא מומחה אבל לפי מה שחבר שלי אמר (והוא חפר לא מעט על היברידיות) טויוטה מפעילים את המנוע החשמלי רק עד מהירות מסויימת, ובגלל זה גם אנשים חושבים ש "המערכת ההיברידית לא פועלת בבינעירוני".

בכל אופן... רכב במשקל של הסונטה עם ממוצע של 4.5 ל 100 ק"מ זה מרשים, מאוד, אפילו ביחס להיברדיות קטנות יותר. יכול מאוד להיות שזה תלוי סגנון נהיגה, בין השאר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
זה הדוח הכי מוזר שיצא לי לראות,

אין ירידת ערך והכל טוב ויפה, אך מה עלות התיקון, ואיך התביעה עדיין פתוחה מאפריל 2018?

אותו מספר תביעה למטה מופיע שהיא סגורה גם =/

אין דרך אחרת לבדוק ולהיות רגוע עוד?

הוא סירב למכור מתחת ל 79, אמר לי שאנחנו לא נתווכח על מחיר של אוטו מ 2014 ונסה כל כך מעט.. מה ניתן לעשות?

תתחדש,

אבל למה לקנות ממגרש, הפוטנציאל למרמה כלול ״בילט אין״.

אלא אם כן מדובר במגרש טרייד אין של היבואנים הגדולים וגם אז הייתי מעדיף לרכוש מאדם פרטי שאני יכול לראות את האדם ממנו אני רוכש ולדבר עמו (אני הייתי קונה רק מאדם מבוגר ללא ילדים שנהגו ברכב).

אתה צודק.. יש מרמה במגרשים אבל מניסיון אולי, את הגולף קניתי ממגרש ולא היתה שום בעיה בכלל באוטו, רק טיפולים עברה הגולף, וכאן אני מעוניין באותו דבר מלבד דלק, טיפולים וזהו.

אם ישרוד 5-6 שנים העסקה עבורה תהיה משתלמת, לכל אוטו יש ירידת ערך עם השנים, אם הרכב ב 2024 עם מונה נמוך יהיה שווה עדיין למכור ולקבל עבורו קצת טיפה יותר מ גולף.

פורסם

מה שכתבתי לא אומר שיש בעיה ברכב או משהו חשוד, רק מוזר לי,

בגדול הרכב די חדש ועשיתה בדיקה שיצאה די טובה, עם רג'קטים במשמעות נמוכה, וכבר קניתה, אז מה זה משנה "למה" ו"כמה",

אין טעם לזרוק ספקולציות,

תתחדש ותהנה מהרכב,

זה שהרכב ישב במגרש לא אומר הרבה, יש הרבה אנשים די עמוסים במיוחד אלה שקונים רכבי פרימיום, ברגע המכירה פשוט עוברים דרך מגרש כלשהו ששם זה גם מסתיים, ורכב פרימיום שהחזיקו 5 שנים מיד ראשונה זה די מכובד.

פורסם
מה שכתבתי לא אומר שיש בעיה ברכב או משהו חשוד, רק מוזר לי,

בגדול הרכב די חדש ועשיתה בדיקה שיצאה די טובה, עם רג'קטים במשמעות נמוכה, וכבר קניתה, אז מה זה משנה "למה" ו"כמה",

אין טעם לזרוק ספקולציות,

תתחדש ותהנה מהרכב,

זה שהרכב ישב במגרש לא אומר הרבה, יש הרבה אנשים די עמוסים במיוחד אלה שקונים רכבי פרימיום, ברגע המכירה פשוט עוברים דרך מגרש כלשהו ששם זה גם מסתיים, ורכב פרימיום שהחזיקו 5 שנים מיד ראשונה זה די מכובד.

וזה מה שאמרתי לעצמי..

יש ספר טיפולים באמת והכל נעשה בזמן, לבחור יש רישיון משנת 69 =)))))

אדם מבוגר עם מספיק כסף ולא רוצה להתרוצץ מכאן לכאן למכור.

תודה לך על העזרה ומקווים רק לטוב

• תוכן חדש...