Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אם יש שביל אופניים אתה חייב להיות על שביל אופניים. במידה ויתפסו אותך על הכביש נת"צ או לא נת"צ תקבל קנס.

אם אין שביל אופניים אתה חייב להיות על הכביש. אם יתפסו אותך על המדרכה תקבל קנס.

אני מניח שהיחס לקורקינט על נת"צ הוא יחס כמו לכל דו"ג כלומר נמצא על הספקטרום האפור. מצד אחד הבנתי שזה לא בדיוק חוקי, אבל מצד שני ישנה הנחייה לא לאכוף נסיעה של דו"ג על נת"צ.

בנימה אישית קנס זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך. אני יודע שאתה צעיר ואתה חשוב שאתה חסין כדורים, אבל אתה לא משתלב על הכביש, אתה מטרד, אוטובוסים או יסעו מאחוריך או ינסו לעקוף אותך. עדיף לך לבזבז עוד 10 - 15 - 20 דקות באוטובוס מאשר לרכב על כלי מוות הזה שלא מתוכנן כלל לשימוש על כביש.

אם אתה כל כך רוצה דו"ג בעיר תוציא רישיון ל-125 סמ"ק ותרכב על קטנוע.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אז תשתמש בתחבורה ציבורית גם במחיר של עוד 20 - 30 דקות נסיעה ביום.

זה לא מגיע לתקשורת, אבל רוכבי קורקינט נמרחים על הכביש כל שני וחמישי.

הכלים האלה פשוט לא מתוכננים לכביש. המנוע חלש מידי, הצמיגים קטנים מידי, ברקסים של אופניים שלא מתוכננים בכלל למהירות כזאת ולא מתוכננים לבלימה חירום, תנוחת רכיבה לא מאפשרת תמרון חירום ועוד ועוד.

פורסם

תודה רבה חברים על הדאגה וההתחשבות, באמת מודה לכם ואני אשקול דרכים חלופיות להגיע לעבודה.

אבל, אם בכל זאת אפשר לשאול, האם חוק הנת"צ חל באופן רשמי על קורקינט? האם קורקינט היא כלי תחבורה לכל דבר ועניין?

פורסם

קורקינט (ואפילו אופניים מכניים "כמו של פעם" נחשבים כלי תחבורה לכל דבר ועניין).

מעבר לזה כמובן שיש הרחבות נוספות בהן מתייחסים לקורקינט (ואופניים חשמליים) יותר לעומק מה שכמובן מחזק את זה שהם כלי תחבורה (למשל הספק, הגבלת מהירות, קסדה, הרכבה וכו' - כולם התייחסויות ספציפיות לקורקינט כאל כלי תחבורה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמובן שלא, חוקית התנועה בנת"צ מותרת אך ורק לרכבי תחבורה ציבורית, שהם רשימה סגורה של רכבים בסך הכל.

מעבר לכך בגלל שאנחנו חיים ברפובליקת בננות, ישנו היתר מחוץ לחוק לציבורים מסוימים לנוע בנת"צ שנקרא בשפה משטרתית "אי-אכיפה", אבל זהו אינו עניין חוקי כלל וכלל, אלא אכיפתי לגמרי, לצורך העניין אין צורך בהחלפת שר תחבורה שישנה תקנה, אלא מספיק מפקד מתנ"א או בא כוח מטעמו כדי לשנות את זה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איפה שאני גר יש לי שביל אופניים מהבית לעבודה, אם לא אני הולך ברגל או נוסע באוטו (לא לוקח תחב״צ כי פשוט אי אפשר לסמוך עליהם).

לשאלתך, ראיתי פעם אחת שעיכבו (כולל קריאה בצ׳קלקה) קורקינט על נסיעה בנת״צ כשאין שביל אופניים... רחוב אלנבי בתל אביב. סגרו אותו ב45 מעלות ואמרו לו לעצור במערכת כריזה כאילו מדובר ברוצח נמלט... אבל זה הכי קל למשטרת ישראל. זה הרבה יותר קל ומשתלם מלתפוס רוצח נמלט

פורסם

תשמע - לתפוס מישהו בדרכו לביצוע פשע זה ההצלחה האולטימטיבית של שוטר. שאפו.

כנראה שהכלים האלה נראים תמימים, אבל הם גורמים הרבה מאד פציעות חמורות ביותר. אנשים משלמים בבריאותם וכולנו משלמים בעלויות למערכת הבריאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בישראל כמעט רוצחים נמלטים, הרוצחים בישראל ברוב הזמן מתחלקים לקטגוריות האלה:

1. מתים.

2. בכלא.

3. ברחו למדינה ללא הסכם הסגרה.

4. לא ידוע שהם רוצחים.

5. נמלט (משמע לא עצור כשיודעים שהוא רוצח) לא קורה הרבה ולא לאורך זמן, בכל זאת מדינה קטנה מרושתת היטב במצלמות וכלים טכנולוגיים אחרים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אלה לא הורגים אותך. מכסימום מרוששים אותך.

הקורקינים הורגים. פשוטו כמשמעו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הורגים ועוד איך הורגים,

כי הדרך היחידה שלך לא להיות הומלס במדינה הזאת זה לגור באיזה חור מסריח בדרום שמקבל 500 טילים ביום בדירה בת 50 שנה.

לא להאמין שבשדרות דירה עולה כמו בניין שלם על הים בצפון פולין

• תוכן חדש...