Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ב2016 עשיתי ליסינג פרטי על סקודה פאביה 1.2 TSI אמבישן.

עשיתי עליה 46 אלף קילומטר בכמעט 3 שנים, כל הטיפולים שעשיתי היו במוסך מורשה.

סך הכל אני מאוד מרוצה מהרכב עד כה עם 0 תקלות ותאונות.

ביוני הקרוב ה-3 שנים יגמרו ואז אני צריך להחליט אם לשלם את השארית או לעשות טריידאין ולקחת רכב חדש.

אני לא ממש יודע כמה יעלו הטיפולים העתידיים שלה (60,75,90) ותקלות שיקרו עם בלאי וכ'ו.

אם אני אחליף רכב, זה אומר שאני אהיה במעגל תשלומים בלתי נגמר על רכבים שהם כל הזמן "חדשים", בגלל שהרכב הוא DSG, אני לא יודע כמה הטיפולים יעלו לתקלות וטיפולים. אשמח לעצות בנושא.

פורסם

אם מסלול הנסיעה הוא לא בכבישים פקוקים כל הזמן אז לא צפוי נזק ל DSG בטווח הקצר .

אם אתה מאיזור גוש גן , תיקונים אפשר לעשות במוסך רון . יהיו זולים ואיכותיים בהרבה מתיקון במוסכים המורשים של היבואן .

רכב עם 46000 בגיל 3 לא שווה להחליף . אם לא היו תקלות עד עכשיו לא סביר שפתאום ייפלו עליך הוצאות של עשרות אלפי שקלים .

אפשר להעריך שהוא ייסע לפחות שנתיים - שלוש בלי הוצאות גדולות . ובכל מקרה את מרבית ירידת הערך כבר ספגת .

החלפה לרכב חדש כל 3 שנים לא כלכלית בכלל כי הרכב מאבד בסביבות 35 - 40 אלף שח.

אני לא מאמין שיהיו תיקונים בסכום כזה במהלך 3 השנים הבאות ברכב שלך .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אם מסלול הנסיעה הוא לא בכבישים פקוקים כל הזמן אז לא צפוי נזק ל DSG בטווח הקצר .

אם אתה מאיזור גוש גן , תיקונים אפשר לעשות במוסך רון . יהיו זולים ואיכותיים בהרבה מתיקון במוסכים המורשים של היבואן .

רכב עם 46000 בגיל 3 לא שווה להחליף . אם לא היו תקלות עד עכשיו לא סביר שפתאום ייפלו עליך הוצאות של עשרות אלפי שקלים .

אפשר להעריך שהוא ייסע לפחות שנתיים - שלוש בלי הוצאות גדולות . ובכל מקרה את מרבית ירידת הערך כבר ספגת .

החלפה לרכב חדש כל 3 שנים לא כלכלית בכלל כי הרכב מאבד בסביבות 35 - 40 אלף שח.

אני לא מאמין שיהיו תיקונים בסכום כזה במהלך 3 השנים הבאות ברכב שלך .

תודה, רוב הזמן אני לא בפקקים.

אם כבר, מה עדיף ל DSG ובכלל למנוע - "נהג אוטומטי" או שאני אנהג בעצמי?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אישית אני חולק עלייך , DSG זה גיר שגורלו להידפק בקילומטר מוקדם ביחס לרכבים אחרים . לכן להשקיע ברכב שכזה באופן כללי זאת טעות.

פורסם

ועל סמך מה כבודו מתבסס?

מנסיוני, גיר DSG מהשנים האחרונות מגלה אמינות טובה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אישית אני חולק עלייך , DSG זה גיר שגורלו להידפק בקילומטר מוקדם ביחס לרכבים אחרים . לכן להשקיע ברכב שכזה באופן כללי זאת טעות.

אני תמיד אחזור ואכתוב את זה, הניסיון שלי עם הגיר הזה הוא בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר,

רכבים שהיו לנו מליסינג עם DSG ללא אף תקלה:

אוקטביה 2011 שעברה את ה100K ק"מ

אוקטביה 2014 עברה את ה120 ואולי את ה130K ק"מ

וגולף 2016 עם כ90K ק"מ

כולן חזרנו לחברת הליסינג עם גיר תקין שמעולם לא דרש תיקון או החלפת מצמדים,

הנסיעות בינעירוניות בעיקר כביש 6, אך כוללות לא מעט פקקים באזור גוש דן.

פורסם

נסה נסיעה מנהלתית על גיר DSG בפקק חזרה מחיפה שמתחיל באזור אם הדרך ונגמר לקראת נתניה ותראה איך תקבל הודעת טמפ' שמן גיר גבוהה עצור בצד... ואני מבסס את הניסיון שלי על SEAT IBIZA FR והמון המון שרשורים בפורום..

אבל שוב כנראה שהכל קשור ל LIFE STYLE יש כאלה שיסבלו מזה בגלל הפקקים ויש כאלה שנוסעים בעיקר בינעירוני ולא מבינים מה רוצים מהחיים שלהם . העניין שזה פאק בייצור וזה פשוט לא הגיוניי לרכוש רכב שמבקש ממך לעצור בצד בשביל להתקרר והדבר נשאר בגדר תקין . כאילו מי המפתח שחשב להטמיע את ההודעה הזו?

פורסם

שמע הייתי בדילמה שלך בדיוק הייתה לי גולף 1.4 2016 גם בליסינג פרטי ב7000 קמ החליפו מצמדים וב40 החליפו לי את הידית הילוכים עקב שגיאה מוכרת . פרט לכך הרכב גילה אמינות מעולה באמת הייתי ממש מרוצה ממנה אבל פחדתי גם בגלל שנגמרה האחריות וגם בגלל העלויות היחסית יקרות שהרכב ידרוש ממני אם יתקלקל והחלטתי להחזיר אותה

פורסם
לא רק לך יש גישה לציי רכב ;-)

בוא נצליב כמויות ביחד ונעשה שירות לפורום.

ואז כל אחד יוכל לקבל מצב אובייקטיבי.

מה דעתך?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי להגיד תודה לאנשים באשכול הזה.

החלטתי לקנות את הרכב, רוב הנסיעות שלי הן נסיעות בכביש מהיר ללא פקקים + נסיעות בתוך העיר (ברחובות) שלוקחות 10 דקות נסיעה.

נקווה שהגיר לא יעשה לי בעיות

• תוכן חדש...