Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן שמן הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מסנן שמן מקורי של הונדה והמק"ט שלו הוא 15400-plm-a02. כרגע יש לי פילטר שמן ממוסך מורשה הונדה שהמק"ט שלו לפי תדפיס הטיפול הוא 15400-rba-f01 והוא בצבע שחור. השאלה שלי היא האם המסנן שקניתי מתאים להונדה ג'אז 2013 ולמה המק"ט של הפילטר שיש לי עכשיו הוא שונה ובצע שחור.

תודה רבה

פורסם

מסנני שמן של הונדה מיוצרים ע"י יצרנים שונים. (FILTECH, HONEYWELL, PURFLUX ואחרים)

עבור אותו מסנן (מתכוון למידות החיצוניות ותבריג) לכל יצרן יש מיספר קטלוגי הונדה שונה.

יש לציין שמסננים מיצרנים שונים ניראים אותו דבר מבחוץ אבל הם שונים בהרכבים ובאיכות.

המסנן שמוכרים במוסכי יבואן בארץ הם של חברת PURFLUX הצרפתית. לדעתי הם טובים יותר בגלל שיש בהם שטח סינון גדול יותר.

בפורומים בהרצה"ב (שם כנירא לא מוכרים PURFLUX) מעדיפים FILTECH על HONEYWELL.

אישית אני מעדיך לקנות מהיבואן (הבדל מחיר לא גדול) ולא לקנות המקורי שמוכרים בחנויות, שם תקבל את הפחות טובים במיקרה הטוב או מזויפים במיקרה הרע.

פורסם

תודה רבה, אפשר לקנות מסנן כזה מהיבואן בלי להחליף אלא רק לקנות? פעם בררתי ואמרו שהם לא מוכרים.

מהיכן ניתן לקנות מסנן שמן כמו שהיבואן מוכר?

• תוכן חדש...