Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז מסתבר בסוף שאני לא היחיד שחושב ככה...

לא יודע אם הרוב לא בסדר, ואני אומר את זה בתור אחד שבילה 5+ שנים על 160+...

מתחילים ומסיימים מהר:

כמה זה מהר?

120?

140?

160?

200?

כל מהירות שתבחר יבוא מישהו שנוסע מהר שיותר ואז אתה שוב תוקע את התנועה (לשיטתכם).

לא הבנתי מה אתה מתפלא על ההבדל בנהיגה בין ליסינג לפרטי?? התגובה שלי בהקשר הזה בין ליסינג לפרטי היא אותו הדבר בדיוק, רק שבליסינג הייתי משייט על 160+ ובפרטי אני משייט על 120. זה ההבדל היחיד. גם בליסינג, בסוף לדוושה ולמנוע של הספארק היה גבול, נניח 180, ולשיטתך אם יש מאחורי מישהו על 200 אז אוי ואבוי אם לא אדחף לתוך הימני חזרה רק כדי לאפשר לעוד מאתיימותו לעבור.

נו באמת... הטיעון שלכם לא רק שנשמע לי עכשיו יותר שגוי אלא אפילו על גבול ההזוי. יש לי הרגשה שפשוט נתפסתם על איזשהו משפט שאמרתי ושלקחתי סיטואציה מאוד קיצונית והפכתי אותי לסטראוטיפ של הנהג המניאק והלא מתחשב שתקוע בשמאלי.

לא הבנתי. אתה לא היחיד שחושב ככה באיזה הקשר ולגביי מה?

אם אני באמצע עקיפה ואין לי לאן לחזור - אז שיחכה. אני לא אאט את עצמי ואחזור לימני, כשאסיים את העקיפה מיד אחזור לנתיב הימני ואפנה לכבודו הטייס את הכביש, שמא ימשיך לסנוור אותי/יתחיל לשחק איתי על הכביש/יזרוק עליי אבנים וכו'. אבל אם יש לי אפשרות להיכנס בין שני רכבים בנתיב ימני, לפנות לכבודו את הכביש ולהמשיך הלאה בחיי ובעקיפה - אעשה את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שעוקף אותו רכב מהימין נקנס בליטר דלק.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)
אם אני במשמרת - מפעיל אורות כחולים ומנסה לראות מה התגובה.

אם אני סתם ככה ברכבי הפרטי: פעם הייתי מנסה לעצבן כמה שאפשר. היום מאותת אחר כבוד ימינה ומאפשר לחמור לפגוש את מלאך המוות מהר יותר.

גם אם תפעיל אורות כחולים ותהייה בנתיב שמאל שאיו אף אחד מלפניך בנתיב למרחק גדול והימני פנוי תקבל ממני אורות מהבהבים (עשיתי את זה ואמשיך לעשות את זה) כי האורות הכחולים לא נותנים לך אישור לא לנהוג כחוק.

חמורים שרוצים לפגוש את מלאך המוות? אין לי רצון כזה אבל כל עוד לא תנהג כפי שצריך ביקורת תקבל ואם תהייה עם האורות הכחולים גם הוידאו יישלח אחר כבוד לוול של המשטרה. (מקווה שאתה לא מנסה להצדיק את הסטיגמה של חלק מכחולי המדים)

לצערי יש אנשים שברגע שרואים אורות כחולים מפחדים לעבור ב ק"מ מהר יותר את הניידת ואז אתה רואה פקק מקומי, ממש לא "גבורה" לנסוע ולראות "מה התגובה" של האנשים.

עדיף שתתמקד לתפוס את חוצי הפס הלבן ואורות אדומים מאשר לראות תגובות של נהגים שאתה חוסם ומצפה מהם לעבור על החוקים.

מדהים כמה "כחולי המדים" חושבים בצורה מקובעת, אביא דוגמה - כל שישי יש ניידת מתחת לגשר רוקח נמיר שחונה עם אורות כחולים מהבהבים כמו הדחלילים, לא עדיף שיהיה שוטר שישתמש בניידת ויהיה על הכביש ויאכוף עברות מאשר שהניידת תהייה שם עומדת חונה וסגורה בתור דחליל עם אורות ושכחולי המדים ישבו רגל על רגל במקום אחר ויאמרו "אין ניידות"?

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
לא, פשוט אתה ממשיך למצוא הצדקות לזה שאתה נוסע באופן סוציומטי.

כמה זה מהר? תלוי מי מגיע אחריך כמובן. אם ה-situational awareness שלך כה spot on, אתה לא אמור להיקלע למצבים האלה. אבל אתה כן, משמע הוא לא.

אבל הוא כן, אבל זה בכל מקרה לא משנה כי כל מה שאני אגיד אתה הרי תתפוס אותי על המילה. אז אני מעדיף לסיים את הדיון הלא מועיל הזה אתכם כסוציומט וחזיר :roll:

אתה טוען שרוב הנהגים נוהגים די חרא, אני חושב שלא. כנראה שאנחנו רואים את הדברים אחרת, אני יותר סלחן כלפי נהגים שרוצים לשמור על מהירות קבועה, אתה חושב שהם סוציומטים. זכותך. אני רואה לנגד עיני לא רק רכבי ליסינג עם סכין בין השיניים, אלא גם כאלה בגיל של אבא שלי, ואת ה Soccer mom עם 2 הילדים שמפחדת לצאת לעקיפה של משאית בכביש 6 כדי שחלילה לא תתקע את השמאלי. אני לא חושב שהתנועה בכבישי הארץ עד כדי כך נוראית או שלפחות עקיפה נינוחה בכביש דו נתיבי היא היא מהבעיות הגדולות שיש לנו, רוב הרכבים היום חדישים יחסית ואפילו האיטיים כביכול לא כאלה איטיים (אלא כמובן אם הם עסוקים בשטויות חוץ מנהיגה אבל זה כבר משהו אחר). אני מוכן "לשלם את המחיר" כדי שאנשים ינהגו יחסית בנינוחות (נינוחות זה אומר מהירות סבירה, שלא תתפוס אותי על המילה עכשיו שאני מעודד נסיעה על 100 בכביש 6), וכל זאת שכשהיה לי רכב ליסינג נהגתי מהר יותר מ 99% מהתנועה. לא רואה שום בעיה להאט שניה ל 120 כי מישהו בדיוק עוקף במהירות הזו, ולחזור לטיסה בגובה נמוך כשהוא מסיים.

אתה רואה את הרוב כבעיה כי לא מאפשרים לך אולי לנסוע במהירות שבא לך, מעניין כמה החשיבה הזו סוציומטית :roll:

בכל אופן אני את הדיון כאן סיימתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
גם אם תפעיל אורות כחולים ותהייה בנתיב שמאל שאיו אף אחד מלפניך בנתיב למרחק גדול והימני פנוי תקבל ממני אורות מהבהבים (עשיתי את זה ואמשיך לעשות את זה) כי האורות הכחולים לא נותנים לך אישור לא לנהוג כחוק.

הבעיה היא שמי שמרגיש מספיק בריון כדי להפעיל אורות כחולים כתגובה לזה שאתה מעוניין לעקוף אותו, סביר להניח שיתנהג באותה בריונות כשתעקוף אותו, ואז יסמן לך לעצור בצד, יתווכח איתך, ינסה בכח אמצעי להוכיח ש"יש לו יותר גדול", סתם ירגיז אותך, וגם אם זה ייגמר בשום כלום- למי יש כח וזמן לשטויות האלה?

אישית- לא מתעסק עם בריונים בכביש. בלי אורות, עם אורות, עם מדים של שוטר או מדים של מלצר באולם אירועים.

לא מכיר משהו טוב שיצא מהתרבות הישראלית הזו של להוכיח ש"יש לי יותר גדול". ואם זה שוטר אז גם יש לו סמכות להיות קרציה. ואם זה שוטר ממורמר אז שיתמרמר על אישתו, לא עליי. אל תחפש להיות צודק עם שוטרים שמנסים להראות לך שהם טובים ממך. רוב הסיכויים ששום דבר טוב לא ייצא מזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוטר שמתנחל בשמאלי ותוקע את התנועה הוא כנראה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, וכולנו יודעים שטיפשים עם סמכות זו אחת הבעיות הגדולות של העולם המודרני.

מכאלה צריך להתרחק כמו מאש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
הבעיה היא שמי שמרגיש מספיק בריון כדי להפעיל אורות כחולים כתגובה לזה שאתה מעוניין לעקוף אותו, סביר להניח שיתנהג באותה בריונות כשתעקוף אותו, ואז יסמן לך לעצור בצד, יתווכח איתך, ינסה בכח אמצעי להוכיח ש"יש לו יותר גדול", סתם ירגיז אותך, וגם אם זה ייגמר בשום כלום- למי יש כח וזמן לשטויות האלה?

אישית- לא מתעסק עם בריונים בכביש. בלי אורות, עם אורות, עם מדים של שוטר או מדים של מלצר באולם אירועים.

לא מכיר משהו טוב שיצא מהתרבות הישראלית הזו של להוכיח ש"יש לי יותר גדול". ואם זה שוטר אז גם יש לו סמכות להיות קרציה. ואם זה שוטר ממורמר אז שיתמרמר על אישתו, לא עליי. אל תחפש להיות צודק עם שוטרים שמנסים להראות לך שהם טובים ממך. רוב הסיכויים ששום דבר טוב לא ייצא מזה.

אתה צודק במה שאמרת - נקודה.

א ב ל - אם כולם יתנהגו כך כחולי המדים ירגישו שהם "אלוהים" והם לא והם כן תחת ביקורת אזי כן צריכים אנשים שיבקרו אותם.

נכון הביקורת אכן תלווה לפעמים בהתקרצצות והוצאת השטויות שלהם עליך - ולשם כך יש מצלמות שיצננו את "ההתלהבות" שלהם ולצערנו חייבים לעשות את זה אפילו במחיר אישי כי אם לא יעשו המצב יהיה חמור יותר.

כן נתקלתי באחד כזה שראה אותי מתחיל לנסוע ברמזור ירוק בזמן שאיזה הולך רגל בצד השני של הצומת החליט לעבור באדום והפעיל צופרים וכרז לי לעצור.

ששאלתי אותו למה לא הלך ועצר את הולך הרגל לא היתה לו תשובה, אבל התקרצץ איתי "שהאצתי" וזו עברה פלילית ושאמרתי לו שהכל מתועד ויש מצלמה החל לשנות את דבריו ואמר נכון .. ואמר שלא עצר אותי כדי לתת לי דו"ח אלא להסביר לי - והתשובה שלי "באמת? ולמה לא עצרת את הולך הרגל?" בזה הסתיים הכל ונעלם לדרכו עם המתנדבת שלו.

שוטר שמתנחל בשמאלי ותוקע את התנועה הוא כנראה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, וכולנו יודעים שטיפשים עם סמכות זו אחת הבעיות הגדולות של העולם המודרני.

מכאלה צריך להתרחק כמו מאש.

אם אף אחד לא יקום איך תראה המדינה שלנו?

מה לעשות אני באופי שלי לא יכול לעבור על דברים כאלה ללא תגובה, ואם תחפש בתגובות שלי בעבר תמצא תגובה לאחד שחתך אותי ואחר שהערתי לו שלף אקדח מולי ושהמשכתי לדבר תירץ את זה שהבוס שלו שיגע אותו ולכן יצא מולי. (המקרה היה בחמישי בערב וביום א על הבוקר הוגשה תלונה יחד עם קצין הביטחון ממקום העבודה ובצהריים כבר "לשולף" לא היה רישיון נשק והיה עצור.

נכון רוב האנשים לא יעשו אבל מישהו חייב לקום.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
אתה רואה את הרוב כבעיה כי לא מאפשרים לך אולי לנסוע במהירות שבא לך, מעניין כמה החשיבה הזו סוציומטית :roll:

לא לי, לכל אחד. לכן אם אני בראש של קרוז 120 בימני בכביש 6 מקסם עד עין תות אחרי יום עבודה מעייף במרכז, אני לא אצא לעקיפות מפגרות שיעכבו תנועה. ואם יצא שהתקרבתי לרכב מלפניי ועדי לעקוף אותו בלי לעכב אני צריך (אליבא, כנראה, דשיטתך) להפריע את שלוותי ולהוריד את הקרוז ולאנוס את האוטו שלי תוך עליה, חלילה, בסל"ד - אני אעשה את זה. וזאת הסיבה היחידה שאני מצפה את זה בחזרה - אני עושה לאל ידי על מנת לא להפריע לאחרים, ומצפה שלא יפריעו לי. לא יודע מה מסובך לך להבין את זה. אתה דורש, במפגיע, וטוען שזה "ממש לא נורא" שאנשים יאטו בשבילך. וזאת בדיוק הפרעה לתנועה. לא לך ולא לאף אחד אחר יש זכות לכך. לא כי אחרים "טייסים" או יש להם ליסינג או הם לא מרחמים על הרכב שלהם, אלא כי אתה לא תקבע להם מה נורא ומה לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן,

אני חולק עליך במקצת.

אם ניקח סיטואציה של כביש 2 נתיבים לכל כיוון, נהג נוסע בימני ביחד עם כל המשאיות על 100, אחת נוסעת על 90 ולכן רוצה לעקוף.

אותו נהג, מה לעשות, הוא או נהג חדש או נהג מתחיל או אזרח שומר חוק ויוצא לעקיפה ב 110 קמ"ש בלבד כי זו המהירות שהוא מרגידש בה בטוח.

אם במהלך העקיפה שלו צץ פתאום מאחוריו מאן דהוא על 190 קמ"ש ומתחיל לשבת על התחת ולהבהב בכדי "לזרוק אותו חזרה ימינה" בזמן שהבן אדם עוקף, אז בלי שום קשר לחוקים, זאת בבוניות חברתית.

יש דרך ארץ וכידוע היא קדמה לתורה.

מה, יש חוק שאוסר עלי להעיר בגסות לזקן בכספומט שמתקשה בתיפעול הכספומט ולהאיץ בו "יאללה סבא, תמשוך כבר תכסף המזויין, אני ממהר...."?

זה הרי זהה לחלוטין.

אין חוק, יש דרך ארץ!

ומי שנתן את הדוגמאות של האוטובאן, טייסים מנמיכי טוס באוטובן מהבהבים מאוד מרחוק בכדי להודיע לך שתשלים את העקיפה כי הם בדרך, אבל לעולם לא ישב לך מישהוא על התחת ויהבהב כאשר הוא רואה שאתה באמצע עקיפה מוצדקת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עשית קצת סלט עם הימין/שמאל בשל היותך ז'נטלמן אברופאי, אבל מעבר לזה אני לא חושב שמישהו פה אמר משהו שונה. אם אני נוסע מהר יותר מהתנועה ומגיע לרכב שממש עכשיו מבצע עקיפה ונמצא במקביל לרכב שבנתיב הימני, אף אחד (פה לפחות) בחיים לא יגיד או יעשה שום דבר. מצב כזה הוא לחלוטין "עלי" כי לא תכננתי את המהירות שלי כראוי. ההוא שיצא לעקיפה במהירות חוקית לא יכול היה לדעת שאני פתאום אגיח מאחוריו (בהינתן הפרש מהירויות באמת גדול, נניח 90-140).

אנחנו יוצאים נגד אנשים ש"עוקפים" "שיירה" של רכבים, כשמהניסיון שלי המינוח לשיירה יכול להתייחס לשתי משאיות אחת אחרי השניה עם 400 מטר ביניהן. כשאותו אחד ממשיך לנסוע עם הפרש מהירות של 4 מטר לשעה בינו לבין ה"שיירה" ולתקוע את הנתיב השמאלי כשהוא יכול - כמור שאמרתי לפני זה - לחזור לימין, לתת לי לעקוף, ולחזור שוב שמאלה בזמן לעקוף את המשאית השניה מבלי לבלום - זה מעצבן. וזה, לדעתי, בבוניזם לא פחות מלהתיישב לך על הזנב ולפצוח במופע אור-קולי גם כשברור שטכנית אי אפשר לעבור ימינה בלי להתיישב על הברכיים של הנהג שלידך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
רומן,

אני חולק עליך במקצת.

אם ניקח סיטואציה של כביש 2 נתיבים לכל כיוון, נהג נוסע בימני ביחד עם כל המשאיות על 100, אחת נוסעת על 90 ולכן רוצה לעקוף.

אותו נהג, מה לעשות, הוא או נהג חדש או נהג מתחיל או אזרח שומר חוק ויוצא לעקיפה ב 110 קמ"ש בלבד כי זו המהירות שהוא מרגידש בה בטוח.

אם במהלך העקיפה שלו צץ פתאום מאחוריו מאן דהוא על 190 קמ"ש ומתחיל לשבת על התחת ולהבהב בכדי "לזרוק אותו חזרה שמאלה" בזמן שהבן אדם עוקף, אז בלי

שום קשר לחוקים, זאת בבוניות חברתית.

יש דרך ארץ וכידוע היא קדמה לתורה.

מה, יש חוק שאוסר עלי להעיר בגסות לזקן בכספומט שמתקשה בתיפעול הכספומט ולהאיץ בו "יאללה סבא, תמשוך כבר תכסף המזויין, אני ממהר...."?

זה הרי זהה לחלוטין.

אין חוק, יש דרך ארץ!

ומי שנתן את הדוגמאות של האוטובאן, טייסים מנמיכי טוס באוטובן מהבהבים מאוד מרחוק בכדי להודיע לך שתשלים את העקיפה כי הם בדרך, אבל לעולם לא ישב לך מישהוא על התחת ויהבהב כאשר הוא רואה שאתה באמצע עקיפה מוצדקת.

אענה על הקצנה אחת בהקצנה אחרת - במקרה הזה שניהם עבריינים. עבירות תנועה אינן משאירות מקום ליסוד נפשי הרי, ומשאותו אחד יצא לעקיפה והפריע בפועל לטייס ה-190, הרי הוא עבר עבירה של הפרעה לתנועה. הטייס עבר עבירת מהירות. שניהם עבריינים, ומצד החוק שניהם דינם להיענש.

גם בפועל שניהם טפשים - ברובם המכריע של הכבישים בהם אפשר לפתח מהירות גבוהה לאורך זמן שדה הראיה טוב מספיק כדי שאם תצא לעקיפה, תראה גם רכבים רחוקים שנוסעים מהר. זה שבארץ מעדיפים לחכות שתיצמד ואז לבחון האם אתה מספיק רציני כדי שיואילו בטובם לזוז ימינה (למקום ממנו לא היו צריכים לצאת בכלל), זאת בעיה נוספת. לא מצדיקה את היציאה לעקיפה בנתיב שהסתבר כלא פנוי. רוב היציאות האלה מלוות גם כן בשיפוט "הטייס" - שיחכה, שימתין, מה הוא טס, אני נוסע כחוק וכהנה פנינים שעפו כאן בשרשור. ולא, זה לא מוצדק.

אדם שלא יכול לצאת לעקיפה מבלי לעכב מכוניות בנתיב העקיפה או מבלי להכניס עצמו לשיקוליהם ולשפוט את בחירתם במהירות הנסיעה, שלא ייצא לעקיפה. אדם שלא מסוגל לנהוג בלי להפריע, יואיל וישתמש בתחבורה ציבורית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז אם אני משייט על 120 בימני והגעתי לטור של 10 משאיות שנוסעות 80, אני צריך להסתכל במראה השמאלית ורק אם אוודא שאין רכב שנוסע 200 ושנמצא 2 ק"מ מאחורה, רק אז אצא לעקיפה, כן? ואם במקרה יש מישהו שנוסע 140 ונמצא 500 מטר מאחור, אז אני אאלץ להאט את מהירותי למהירות המשאיות עד שכבודו יעקוף ואולי (רוב הסיכויים שעוד הרבה אחרים יעקפו אחריו), ורק אז אחשוב אם לצאת לעקיפה שלא בטעות אחסום עוד מישהו ממהר.

הצחקת אותי והצחקת אותי בענק! מי שנוסע 140/150/160/250/400 צריך לדעת שיש גם בני תמותה רגילים על הכביש שגם רוצים להשתמש בו מידי פעם. אם אתה חושב שהוא אמור להשאר על 160 ושכל התנועה צריכה להתאים עצמה אליו, אז נראה לי שהחלקת על השכל או משהו.

תשב, תחשוב קצת ברצינות על השטויות שאתה כותב ואח"כ נראה אם להמשיך לדבר איתך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

החליק על השכל מי שנתן לך רישיון.

וכן. כשאתה יוצא לעקיפה אתה צריך להסתכל שמאלה ולראות שאתה לא מפריע לתנועה של אף אחד. אף אחד לא שם אותך, סוציומט, לערוך שיקולים של אחרים. ואם אתה לא מסוגל לנסוע בלי להפריע, גם אם זה בהרבה צדקנות, אין לך מה לעשות מאחורי ההגה. סע באוטובוס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אנחנו יוצאים נגד אנשים ש"עוקפים" "שיירה" של רכבים, כשמהניסיון שלי המינוח לשיירה יכול להתייחס לשתי משאיות אחת אחרי השניה עם 400 מטר ביניהן.

או ששיירה זה שתי משאיות שיש ביניהן רק שבעים מטר - וזו סיטואציה הגיונית ושכיחה לחלוטין - האם אפשר להיכנס ביניהן כדי לפנות את הדרך? כן, אבל על פי הצורך בשמירת רווח, זה לא מרווח בטוח להיכנס אליו.

במצב כזה אין מה לעשות, והנהג המגיח מאחור במהירות גבוהה יותר ייאלץ לחכות בסבלנות שהנהג העוקף את השיירה ישלים את הפעולה.

אם כבר, במידה והנהג המגיח מאחור ייתקרב לנהג העוקף יתר-על-המידה, יהיה צורך בהארכה קלה של תהליך העקיפה: לא כדי להרגיז, חלילה, אלא כדי לשמר את מעטפת הבטיחות עקב ההיצמדות מאחורה.

כמובן שרצוי שהעקיפה תתבצע בזריזות, אבל גם הפרשי מהירויות גבוהות מאוד בין עוקף לנעקף אינם בדיוק דבר רצוי, וזה לגמרי הגיוני שאנשים מסוימים לא עוקפים ב-150 קילומטרים לשעה רכב שנוסע בתשעים.

בקיצור, כל הנהג - אטי או מהיר - צריך לדעת לנהוג בסבלנות במצבים מסוימים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אדם שלא יכול לצאת לעקיפה מבלי לעכב מכוניות בנתיב העקיפה או מבלי להכניס עצמו לשיקוליהם ולשפוט את בחירתם במהירות הנסיעה, שלא ייצא לעקיפה. אדם שלא מסוגל לנהוג בלי להפריע, יואיל וישתמש בתחבורה ציבורית.

מי שמך לקבוע את זה?

כמו שאמרתי, לפני תורה יש דרך ארץ ואם אתה לא מאפשר למי שקצת איטי ממך (פיזית, מנטלית, מפאת גיל וכו) את המרחב שלו, אז אני רק אגיד שאתה טועה!

תעשה לשניה את הסימולציה (הזהה חברתית) של התור לכספומט, היית גוער בקשיש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...