Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה על ההמלצות -

בדקתי עכשיו באמזון את

Asus RT-AC68U NORDIC Wireless

המחיר כולל משלוח הוא כ-1800 ש"ח.

לעומת הAP בסיסי של ubiquiti שאפשר לקנות ב 408 שקל.

1. האם אין בעיה של משלוח ציוד משדר לארץ?

2. האם יש הצדקה לפער כזה במחיר?

עריכה: האם התכוונת ל ASUS RT-AC68U Dual-band Wireless Router ? (הלינק לא עובד לי)

בכל מקרה מחירו 670 שקל.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
תודה על ההמלצות -

בדקתי עכשיו באמזון את

Asus RT-AC68U NORDIC Wireless

המחיר כולל משלוח הוא כ-1800 ש"ח.

לעומת הAP בסיסי של ubiquiti שאפשר לקנות ב 408 שקל.

1. האם אין בעיה של משלוח ציוד משדר לארץ?

2. האם יש הצדקה לפער כזה במחיר?

עריכה: האם התכוונת ל ASUS RT-AC68U Dual-band Wireless Router ? (הלינק לא עובד לי)

בכל מקרה מחירו 670 שקל.

כן לזה התכוונתי (אתה יכול לחפש באתרים האמריקאים גם - השנאי שלו 110-220 כך שאין בעיה)

מצאתי פרסום בארץ :)

https://www.asus.com/il/Networking/RTAC68U/

נא לחפש 68u v2

קצת מידע

https://www.digitalcitizen.life/reviewing-asus-rt-ac68u-router-possibly-fastest-router-you-will-ever-use?page=1

https://www.techhive.com/article/2082233/hardware/asus-rt-ac68u-review-the-best-router-on-the-market-priced-accordingly.html

https://www.digitalcitizen.life/reviewing-asus-rt-ac68u-router-possibly-fastest-router-you-will-ever-use

https://www.trustedreviews.com/reviews/asus-rt-ac68u-802-11ac-router

https://www.techradar.com/reviews/pc-mac/networking-and-wi-fi/modem-routers/asus-rt-ac68u-1262664/review/2

https://www.tomsguide.com/us/asus-rt-ac68u-router,review-2277.html

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אתה לא צריך ראוטר, אתה צריך ap

באותו סכום אתה מקבל ב ap חומרה טובה יותר ל wifi

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על הלינקים.

אכן יש לו ביקורות וסקירות מדהימות, אני מניח שההבדל במחיר נובע מכך שהוא יכול לשמש כמודם בנוסף להיותו ראוטר WIFI, לעומת הAP שלא יכול לשמש כמודם.

עם זאת, בזק והוט מספקים מודמים משלהם וחיבור ישיר נותן את המהירות המקסימלית ואני לא רואה הצדקה לרכיב המודם של הראוטר הזה.

לכן, בגלל המחיר, אני עדיין נוטה כלפי ה AP.

ממתין לדעתו של אדון gsi16v כדי לקבל החלטה סופית.

פורסם

אולי פיספסתי, אבל מה השאלה?

פורסם (נערך)

אתה לא צריך ראוטר, אתה צריך ap

לא ראיתי את התגובה הזו.

מזמין AP. תודה.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

אגב, החיבור בהוט שונה מבזק בכך שאתה מחובר עם כל השכנים שלך לכבל אחד שרץ למרכז שידורים, ומשם לרכזות אינטרנט שלהם. מה זה אומר? שאתה גולש עם כל מי שמחובר לכבל הזה ביחד, וכל אחד נוגס לשני בפס. יכול להיות שהשינויים הם גם בעקבות זה.

בבזק, לכל אחד יש את הזוג שלו ואת הקו הנפרד שלו ולכן אין לאף אחד ממשק ישיר אליך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

גם אם בזק הביטחו לך 40 מגה כי יש מגבלת תשתית ולא תוכל לקבל את ה 100 המוצע לרוב ואפילו בפועל תקבל 20 מגה עדיין הכל יעבוד לך מהר וחלק יותר מהוט שנותנים לך להתפאר בבדיקת מהירות של 200.

פורסם

אגב, החיבור בהוט שונה מבזק בכך שאתה מחובר עם כל השכנים שלך לכבל אחד שרץ למרכז שידורים, ומשם לרכזות אינטרנט שלהם. מה זה אומר? שאתה גולש עם כל מי שמחובר לכבל הזה ביחד, וכל אחד נוגס לשני בפס. יכול להיות שהשינויים הם גם בעקבות זה.

לא הבנתי. בחיבור קווי באופן עיקבי הבדיקה היא 100. אם בקווי היה 70 ואלחוטי 40, הייתי חושד בנגיסות של השכנים.

גם אם בזק הביטחו לך 40 מגה כי יש מגבלת תשתית ולא תוכל לקבל את ה 100 המוצע לרוב ואפילו בפועל תקבל 20 מגה עדיין הכל יעבוד לך מהר וחלק יותר מהוט שנותנים לך להתפאר בבדיקת מהירות של 200.

לא הבנתי את הטענה.

אתה טוען שהוט מתעדפים את האתר OOKLA וככה בעצם מראים תוצאות גבוהות יותר מהמציאות? בזק לא עושים את זה? קיימת בדיקה אמינה יותר?

למה ברוחב פס של 20 מגה, ההורדות יהיו מהירות יותר מרוחב פס של 100 מגה?

מאיך שאני מבין, מהירות ההורדה (הסטרים) תלוי במאפייני השרת המרוחק (הוסט) וחסומה ע"י רוחב הפס, כלומר רוחב הפס משפיע על המהירות רק כאשר השרת המרוחק מאפשר מהירות גבוהה יותר.

אני מתכנן לבדוק את התשתית של בזק מהסיבה שהחיבור של הוט לא יציב, לעיתים קרובות צריך לרסט את המודם.

פורסם

לא, הם לא יכולים לגרום לבדיקת מהירות להיות 200 אם היא לא 200.

פשוט לאחר שימוש רצוף (יותר מזמן בדיקת המהירות) הם מורידים את רוחב הפס דרסטית במיוחד אם מדובר בשירותי סטרימינג.

לדברים אחרים הם נותנים יותר תיעדוף שתראה שאתה "מוריד מהר" אם זו הורדתה פשוט מאתר או ftp הם נותנים עוד רוחב פס ולא יש מצמצמים, אבל איפה שאפשר הם כן.

הרי זה ברור שתשתית כבלים לא יכולה לספק 200 מגה לכל אחד שחולק את הרוחב פס האיזורי.

וגם לא 10% מזה...

פורסם

פשוט לאחר שימוש רצוף (יותר מזמן בדיקת המהירות) הם מורידים את רוחב הפס דרסטית במיוחד אם מדובר בשירותי סטרימינג.

זה מסביר המון !

אז בבזק זה לא קורה?

פורסם

תלוי בטיב התשתיות. באזור שבו אני גר תשתית בזק מוגבלת ל-15 מס"ש תאורטיים שהם 10 מעשיים, התנתקתי מהם לפני שנתיים - שלוש כיון שהחיבור היה בלתי יציב לחלוטין.

מאז שהתחברתי להוט ולהוט נט החיבור יציב לחלוטין, והמגבלה שלי היא כבל ה-100 מס"ש שהושחל לי בקיר על ידי החשמלאי שלא מבין דבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה מסביר המון !

אז בבזק זה לא קורה?

בבזק זה גם קורה אך מכיוון שסוג התשתית שונה ומאפשר יותר רוחב פס קבוע לאיזור מסויים זה פחות מורגש וגם אם אתה כבר מקבל רק 20 מגה המערכת לא תנתב לך פחות מזה לעומת בהוט שיש יותר סיכוי לעומס פשוט תקבל רוחב פס מצומצם מאוד

פורסם

היום קיבלתי את ה AP.

השוואתי את המהירויות הWIFI במרחק של מטר מהמקור:

המודם של הוט - מקסימום 41 מגה.

AP - קיבלתי מקסימום של 104, כמו בחיבור קוי.

תודה לכולם.

פורסם

לגבי ההבדל בין הוט לבזק:

שתיהן מתעדפות. רק שלבזק יש יותר משאבים מאשר הוט. בבזק תרגיש קושי אם 40-50% מהסביבה שלך גולשת יחד איתך, אבל זה יהיה נסבל. בהוט, אם חצי בניין גולש יחד איתך (למשל בשעות הערב, שעות הפריים טיים) האינטרנט יזוז אבל בקושי. יהיו הרבה קריסות ויהיה לא נעים.

אין אף מערכת מסחרית שמיועדת לתת 100% נצילות ב100% ניצול.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...