Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע, לאחר שכנראה בעיית ה WIFI נפתרה.

המטרות הן:

1. תקשורת רציפה, כלומר למנוע ככל הניתן את הניתוקים, תקיעות והכי גרוע: הפתרון של "להוציא מודם מהחשמל ולחבר חזרה".

2. מהירות שיא בזמני עומס.

הפתרונות שאני שוקל :

1. שדרוג ל200 מ"ב - אינטואיבית, אני חושב שזה לא יפתור את 2 בעיות, אבל זה פתרון שהוא קל יותר לישום.

2. לבזק יש חבילת שנקראת T40 - היא מעניינת, מכוון שהם מתחייבים למינימום מהירות 20 מ"ב.

ספק הסטרימינג שלי מתעד את המהיריות שאני מקבל בצורה דיי רציפה. אני רואה שם נתונים שנעים בטווח של 1 מ"ב ל 60 מ"ב.

כלומר יש זמנים שבהם המהירות מאוד נמוכה* - אני חושד בהוט, אבל יכול להיות שזאת גם בעיה בספק התוכן וכמובן בכל החיבור בין הוט לספק עצמו.

מה שכן, מעיון בסך הנתונים, אני חושב שמהירות של 20 מ"ב (המינימום בחבילה של T40) יספיק לסטרים רציף באיכות HD.

* יכול להיות שזה תקין, מכיוון שמהבנתי - הסטרים טוען מראש נפח תוכן מסויים, שימוש ב cache. לכן הגיוני לא לראות מהירות קבועה באופן רציף.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...