Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו בארה"ב הוגשה תביעה כנגד יונדאי וקיה בגלל שריפות במנועים:

https://www.thecar.co.il/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%AA%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99/

האם לדעתכם בישראל גם תוגש תביעה כזו?

ומה שאני הכי לא מבין זה איך כל אלו שקנו יונדאי עדיין מתקנים את מערכת ההיגוי באלפי שקלים ואף אחד לא במשרד התחבורה דורש מהיבואן/יצרן להכריז על ריקול. בפורום הטכני יש עשרות שרשורים על אנשים עם יונדאי וקיה שהיו להם בעיות במערכת ההיגוי, אולי אם כולם יפנו למשרד התחבורה ויתאגדו, יוכרז ריקול פה בישראל.

https://www.autonews.com/article/20180305/RETAIL05/180309645/hyundai-recalls-43-941-u-s-vehicles-on-steering-wheel-detachment-risk

פורסם

מתחום העיסוק שלי, אני מכיר היטב את התופעה שיצרנים מוותרים על פעולת ה-DEBURRING ולבסוף מתפוצץ להם העניין בפרצוף...

האם המנועים האלה נמצאים גם בישראל? ה-2.4 בנזין זה אותו אחד כמו בסורנטו/סנטה פה הנמכרים כאן?

בשוק הקטן שלנו לא תמיד צריך לפתוח מחלקת חקירות בתוך משרד התחבורה (למרות שכדאי שיהיה כזה), מה שמגיע לתביעה בארה"ב/אירופה ותואם לישראל, להכיל את התביעה גם כאן. בדומה לאימוץ תקנים.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לפחות מהניסיון האישי שלי משרד התחבורה הישראלי חסר שיניים או שלא משתמש בשיניים שלו. למשל, נושא כריות האוויר התקולות של Takata משפיע על כמות עצומה של רכבים, גם בישראל, ואני מכיר רכבים שלא קיבלו Recall למרות שהם מושפעים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

טאקאטה זו בכלל מרשה מבהילה, שאם לנהג הישראלי היה שכל היו יוצאים כולם וחוסמים כבישים עד שמשרד התחבורה יעשה משהו.

אבל רוב הנהגים הישראלים מעדיפים להתעסק באיזו מערכת מולטימדיה יש ברכב שלהם והאם זה מתחבר לאנדרואיד/אייפון.

• תוכן חדש...