Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda Octavia 2019 Exclusive Premium TSI 2.0

ment2008
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשית בחכמה שהזמנת חבילת פרימיום-ככה הרכב נראה הרבה יותר מרשים. הקטע המוזר הוא שמוניות מגיעות עם פול לד ואוקטביה הבכירה לא מגיעה.

למי ששאל, מנוע 2.0 מחליף את ה1.8 ומנוע 1.5 מחליף את 1.4 כמו שכבר קרה באודי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כשיש פטור ממס , אפשר להציע יותר אבזור בלי להוסיף הרבה כסף.

מצד שני אם בקארוק יש אבזור מכובד כסטנדרט ומרמת גימור האמציעת קיימים פנסי לד כנראה שלא זו הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
פאסאט אני צופה מתיחת פנים, לא דגם חדש, צעירה מדיי לזה (בת 3 כולה), ועקב הכמות הגדולה של הפאסאטים אפס ק"מ באוטודיל לא נראה לי שהם מחכים להגעת מתיחת הפנים בשביל לשווק את הפאסאט עם המנוע החדש.

ככה זה שאתה מוכר בפחות כסף סופרב מאובזרת יותר ועם מערכות בטיחות מקוריות לעומת פאסאט עם מובילאיי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היופי באוטו הזה, זה שאפשר להזמין אותו בהמון רמות גימור, בניגוד לקורולה או איוניק למשל, שמוצעות עם אותו גיר ומנוע, ודלתא של 3 אש"ח בין המחירים של גירסה זולה ליקרה (או קיה נירו ברמת גימור zemayesh בודדת)

באוקטביה יש לך גירסאות החל מאמבישן ב128 עם מנוע ליטר, ועד VRS ב220.

אז תקנה..

פורסם

יש לי עוד שנתיים ושמונה לליסינג, ואז אחשוב, אולי, אם פאזות הירח וכוכב הצדק יתחברו, ויהיה לזה יבואן אחר וחברת אם אחרת, וביקום מקביל ודים מקביל יקנה אוקטביה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל העניין הזה של היעדר מערכות בטיחות מקוריות בפולקסווגן הוא מן בדיחה עצובה. יש לסוכני המכירות איזה תירוץ על כך שכבישי הארץ לא מאפשרים, אבל הם לא יודעים להסביר למה בכל יתר חברות הקונצרן זה עובד...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה לא לוותר על ה-connect it,סתם התעסקות מיותרת במולטימדיה שמלכתיחילה מהטובות שיש ומגיעה עם AA/CP מהיצרן ?

פורסם
יש לי עוד שנתיים ושמונה לליסינג, ואז אחשוב, אולי, אם פאזות הירח וכוכב הצדק יתחברו, ויהיה לזה יבואן אחר וחברת אם אחרת, וביקום מקביל ודים מקביל יקנה אוקטביה.

אתה לא לוקח את כל המשוואה בחשבון. אולי כבר לא קוראים לו ודים כי הוא התייעץ לגבי העברות שם בFXP ולא בCARSFORUM ועכשיו הוא חתום כברוך יצחק בטופס אצל צ'מפיון.

פורסם
אממ סתם שאלה... המחיר הוא אותו מחיר של הסופרב(ממה שאני רואה).

למה הלכת על האוקטביה ולא על הסופרב?

סופרב עם כזה אבזור וכוח תעלה בסדר גודל של 220 אלף ש"ח. למי שאין צורך במושב אחורי גדול משמעותית, האוקטביה תהיה מעולה. להיפך, יש כאן זאב ערבות בעור כבש ליסינג, מממ...יאמי (;-

סטייג' אחד למנוע הזה והוא כבר בשלילה לשנתיים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כן זה dq381. אבל זה לא מנוע של vrs. אומנם 2.0 ליטר אבל אחר.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...