Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda Octavia 2019 Exclusive Premium TSI 2.0

ment2008
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני שבוע Skoda Octavia 2019 Exclusive Premium TSI 2.0 והמוכר אמר לי "זה נראה בדיוק כמו דמם 2018", יש למישהו יותר פרטים? תמונות, מה השתנה בין דגם 2018-2019 או כל מידע... הרגשתי במועד הקניה שלמוכר פשוט לא היה כוח ובאינטרנט לא מצאתי כלום.

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אוקטביה? אתה לא מדבר על סופרב במקרה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)
אוקטביה? אתה לא מדבר על סופרב במקרה?

Octavia ב100%

45593394_2193510824194962_5865092388912889856_n.jpg

כלום לא השתנה באוקטביה. הקונספציה שיצרנים משנים משהו במעבר שנה לא נכונה ב99 אחוז מהפעמים.

כי ראיתי כל מני דברים כמו כאשר עושים גוגל ל"Octavia 2019":

maxresdefault.jpg

2019-Skoda-Octavia-front-three-quarters-rendering.jpg

והפחד שלי זה לקבל חתול כזה בשק :D

עריכה אחרונה על ידי ment2008

פורסם

זה סתם ציורים חובבניים.

מה שלא הבנתי זה איזה דגם קנית בדיוק? נכנסתי עכשיו באתר של סקודה למחירון ולא ראיתי איזכור לדגם הזה. יש 1.8 TSI ו-2.0 TDI (שיש מחיר רק למונית לדגם הזה משום מה). לא ראיתי 2.0 TSI, המחיר ששילמת גם נמוך מדי בשביל המנוע הזה. יכול להיות שהאתר לא מעודכן? יכול לתת קצת יותר פרטים על הרכב אז?

פורסם (נערך)
זה סתם ציורים חובבניים.

מה שלא הבנתי זה איזה דגם קנית בדיוק? נכנסתי עכשיו באתר של סקודה למחירון ולא ראיתי איזכור לדגם הזה. יש 1.8 TSI ו-2.0 TDI (שיש מחיר רק למונית לדגם הזה משום מה). לא ראיתי 2.0 TSI, המחיר ששילמת גם נמוך מדי בשביל המנוע הזה. יכול להיות שהאתר לא מעודכן? יכול לתת קצת יותר פרטים על הרכב אז?

2017-2018 לדגם הזה היה

1.4 Exclusive TSI

1.8 Exclusive TSI

זה דגם 2019, זה גם למה לא מצעת כל זה כלום בדיוק כמוני :)

אם היה לי יותר פרטים לא הייתי שואל פה, מה שהמוכר בגדול אמר לי שלא השתנה ויזואלית כלום והתוספת היחידה שיש זה המנוע 2.0, ואתה יכול לראות בהזמנה את כל הפרטים שבגדול יש לי...

ושילמתי 168,000 ולא 174,800 כמו שרשום.

פורסם

מעניין נראה כמו 1 באפריל רק בחודש נובמבר, לא מכרו אוקטביה עם מנוע 2 ליטר בנזין עד עכשיו חוץ מהגירסה הספורטיבית vrs ולא ידעתי שבכלל מייצרים גירסה כזאת וגם אין מידע על מנוע כזה באתר סקודה ולא באתרי הרכב. (יש גירסת דיזל 2 ליטר).

אם אין איזה טעות במסמך שהצגת לנו, אז זה ההבדל הגדול לעומת שנת 2018.

המחיר הבסיסי של 155 אלף ₪ אטרקטיבי למנוע כזה.

אתה יודע מהם נתוני ההספק והמומנט של המנוע ואיזה גיר זה 6 או 7 הילוכים (אני מבין שהגיר הוא עם מצמדים רטובים וזה מצויין מבחינת אמינות לעומת מצמדים יבשים).

מה כלול בחבילת הפרימיום שעולה 12 אלף ₪?

על הקונקטיד לא כדאי להוסיף כסף וגם ניתן לקבל אותה ללא עלות עם קצת מו״מ וכך גם לגבי תוספת עלות לאחריות שנה שלישית. האם קיבלת הנחה?

אני מבין שמועד עליה לכביש יהיה בשנת 2019 שזה עשית בשכל בשלב זה של השנה.

יש לך איזה חוברת עם מפרט לגבי הדגם הזה שאתה יכול להעלות לאתר?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
מעניין נראה כמו 1 באפריל רק בחודש נובמבר, לא מכרו אוקטביה עם מנוע 2 ליטר בנזין עד עכשיו חוץ מהגירסה הספורטיבית vrs ולא ידעתי שבכלל מייצרים גירסה כזאת וגם אין מידע על מנוע כזה באתר סקודה ולא באתרי הרכב. (יש גירסת דיזל 2 ליטר).

אם אין איזה טעות במסמך שהצגת לנו, אז זה ההבדל הגדול לעומת שנת 2018.

המחיר הבסיסי של 155 אלף ₪ אטרקטיבי למנוע כזה.

אתה יודע מהם נתוני ההספק והמומנט של המנוע ואיזה גיר זה 6 או 7 הילוכים (אני מבין שהגיר הוא עם מצמדים רטובים וזה מצויין מבחינת אמינות לעומת מצמדים יבשים).

מה כלול בחבילת הפרימיום שעולה 12 אלף ₪?

על הקונקטיד לא כדאי להוסיף כסף וגם ניתן לקבל אותה ללא עלות עם קצת מו״מ וכך גם לגבי תוספת עלות לאחריות שנה שלישית. האם קיבלת הנחה?

אני מבין שמועד עליה לכביש יהיה בשנת 2019 שזה עשית בשכל בשלב זה של השנה.

יש לך איזה חוברת עם מפרט לגבי הדגם הזה שאתה יכול להעלות לאתר?

190 כ"ס

27.3 מומנט

0 ל-100 קמ"ש 6.9

חבילת הפרימיות כוללת:

גג פנוראמי זכוכית נפתח

פנסי לד מתכוונים אוטומטית

פסי לד מתחת לפנסים מאחורה ומקדימה

תפירה מיוחדת על המושבים + ההגה.

כמו שכבר אמרתי לא שילמתי 174,800 כמו שרשום בהצעה, שילמתי 168,000 הוא הוריד לי את המחיר מכמה תוספת שם.

אין לי עדיין מועד עלייה לכביש אבל הוא אמר לי שאני מקבל את הרכב באזור ה5-10.12.2018, לא יודע אם בכלל יש לי אפשרות לדרוש ממנו לשנות את תאריך העליה ל1.1.2019 בשביל ששנתון העלילה יהיה 2019. אני יכול לצורך דוגמא להגיד שאני טס לחול לעבוד לכל דצמבר ובסוף לא תהיה להם ברירה ולתת לי אותו בתחילת ינואר 2019? לא יודע אם זה אפשרי בכלל?

לגבי החוברת, אין להם עדיין כלום לתת לי וגם פניתי לאתר סקודה בחול בשביל לקבל יותר פרטים והם לא יכולים למסור כלום....

פורסם

תתחדש!

עושה רושם של שילוב ייחודי מאד לרכב משפחתי עם ביצועים ספורטיביים במחיר אטרקטיבי ועם נוחות טובה יותר מן הסתם מגירסת ה- vrs.

המנוע מוכר משאר רכבי הקונצרן ומחליף את מנוע ה- 1.8 ליטר.

תאוצה של 6.9 שניות זאת תאוצה זהה למיטב זכרוני לגירסת ה- vrs שזה יפה מאד.

וגם הגיר כנראה עם מצמדים רטובים שפותר את החשש מבעית האמינות של הגיר עם המצמדים היבשים.

אתה יודע גם אם גירסת הסטיישן מוצעת עם המנוע הזה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מעניין. לא מוצא שום מידע על מנוע כזה באוקטביה בשום מקום.

מנוע חזק, וביצועים מעולים, אבל 165k זה לא מעט כסף לאוקטביה רגילה (רגילה = לא vRS).

התמונות שמצאת באינטרנט זה הדמיות של איך האוקטביה הבאה שתוצג כנראה לקראת סוף 2019 עלולה להיראות זה הכל.

פורסם
תתחדש!

עושה רושם של שילוב ייחודי מאד לרכב משפחתי עם ביצועים ספורטיביים במחיר אטרקטיבי ועם נוחות טובה יותר מן הסתם מגירסת ה- vrs.

המנוע מוכר משאר רכבי הקונצרן ומחליף את מנוע ה- 1.8 ליטר.

וגם הגיר כנראה עם מצמדים רטובים שפותר את החשש מבעית האמינות של הגיר עם המצמדים היבשים.

אתה יודע גם אם גירסת הסטיישן מוצעת עם המנוע הזה?

תודה :) ולvrs זה 6.4 ניראה לי

ולגבי גירסת הסטישן לא שאלתי, מצטער :(

פורסם

לא רחוק. הvRS החדשה מאיצה ב6.6 שניות. ההבדל הגדול הוא במתלים ובכיול. יש הבדל גדול בהתנהגות של ה1.8 שהיא לא ספורטיבית בעליל, והvRS החדשה.

• תוכן חדש...