Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda Octavia 2019 Exclusive Premium TSI 2.0

ment2008
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באתר הבריטי של סקודה האוקטביה מוצעת עם המנוע הזה במספר רמות גימור.

יש להם שם פרטים? אפשר קישור

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

פורסם
190 כ"ס

27.3 מומנט

0 ל-100 קמ"ש 6.9

אין לי עדיין מועד עלייה לכביש אבל הוא אמר לי שאני מקבל את הרכב באזור ה5-10.12.2018, לא יודע אם בכלל יש לי אפשרות לדרוש ממנו לשנות את תאריך העליה ל1.1.2019 בשביל ששנתון העלילה יהיה 2019. אני יכול לצורך דוגמא להגיד שאני טס לחול לעבוד לכל דצמבר ובסוף לא תהיה להם ברירה ולתת לי אותו בתחילת ינואר 2019? לא יודע אם זה אפשרי בכלל?

לדעתי אתה צריך לבקש מהם במיוחד שהרישוי יבוצע בחודש ינואר 2019, כי אחרת הרישוי יבוצע בשנת 2018 ואז זה לא משנה אם תיקח בפועל את הרכב בשנת 2019.

זאת זכותך לבקש זאת ולא נראה לי שתהיה להם גם בעיה עם זה.

במידה ומשום מה תהיה להם בעיה, אני במקומך הייתי מאיים לבטל את ההזמנה וגם מבטל אותה בפועל במידת בצורך ומבצע הזמנה חדשה מאוחר יותר.

בשביל 3 שבועות המתנה להפסיד שנת דגם זה משמעותי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
באתר הבריטי של סקודה האוקטביה מוצעת עם המנוע הזה במספר רמות גימור.

אופס, צודק! נו נו נו לי, במיוחד שהאתרים הבריטיים הם הראשונים שאני נוטה לבדוק.

מה שכן אשמח לדעת מאיפה לפותח השרשור הנתון של 6.9 שניות למאה. לפי האתר הבריטי נתון התאוצה הוא 7.3 שניות ( שזה כשבריר שניה זריז מהגרסה אותה הוא מחליף וגם יותר הגיוני האמת).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

הגירסה הבסיסית עולה 155 אלף ₪ ולי אישית היא הייתה מספיקה ללא שום תוספת נוספת (בגירסת סטיישן בבקשה, שכנראה לא תכלול את המנוע הזה בישראל).

אבל השאלה היא אם הנתון התאוצה הוא 7.3 או 6.9, 7.3 פחות סקסי :shock:

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לדעתי אתה צריך לבקש מהם במיוחד שהרישוי יבוצע בחודש ינואר 2019, כי אחרת הרישוי יבוצע בשנת 2018 ואז זה לא משנה אם תיקח בפועל את הרכב בשנת 2019.

זאת זכותך לבקש זאת ולא נראה לי שתהיה להם גם בעיה עם זה.

במידה ומשום מה תהיה להם בעיה, אני במקומך הייתי מאיים לבטל את ההזמנה וגם מבטל אותה בפועל במידת בצורך ומבצע הזמנה חדשה מאוחר יותר.

בשביל 3 שבועות המתנה להפסיד שנת דגם זה משמעותי.

תוןדה, אני ידרוש מהם בוודעות....

אופס, צודק! נו נו נו לי, במיוחד שהאתרים הבריטיים הם הראשונים שאני נוטה לבדוק.

מה שכן אשמח לדעת מאיפה לפותח השרשור הנתון של 6.9 שניות למאה. לפי האתר הבריטי נתון התאוצה הוא 7.3 שניות ( שזה כשבריר שניה זריז מהגרסה אותה הוא מחליף וגם יותר הגיוני האמת).

Sent from my iPhone using Tapatalk

את הנתונים לקחתי מפורום רוסי שיש שם פרטים על הדגם, שם הדגם נקרא 2019 Octavia A7, יכול להיות זה גם למה זה לא נכון אבל בינתיים הכל ניראה כתעלומה אחת גדולה...

פורסם
קבלת מנוע 2.0 ליטר 190 כ"ס שהחליף מנוע 1.8 ליטר 180 כ"ס וכן תיבת DSG7 חדשה. כל השאר זהה לחלוטין. אחלה רכב, תתחדש.

Thanks

פורסם

מנוע ה-1.8 כבר יצא לגמלאות ואט אט הוא מוחלף במנוע ה-2 ליטר טורבו בשאר הדגמים, המנוע הגיע לראשונה לארץ בסקודה קודיאק ובאאודי A3 ו-A4.

בהמשך אני מאמין שהמנוע הזה יגיע גם לסופרב, אבל לא ללאון ולפאסאט שכנראה שם יוצגו בדגמים החדשים שצפויים לצאת שנה הבאה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פאסאט אני צופה מתיחת פנים, לא דגם חדש, צעירה מדיי לזה (בת 3 כולה), ועקב הכמות הגדולה של הפאסאטים אפס ק"מ באוטודיל לא נראה לי שהם מחכים להגעת מתיחת הפנים בשביל לשווק את הפאסאט עם המנוע החדש.

פורסם
כנראה שפותח השרשור ממש אוהב אוקטביה...170 לאוקטביה..תתחדש ותהנה.

היופי באוטו הזה, זה שאפשר להזמין אותו בהמון רמות גימור, בניגוד לקורולה או איוניק למשל, שמוצעות עם אותו גיר ומנוע, ודלתא של 3 אש"ח בין המחירים של גירסה זולה ליקרה (או קיה נירו ברמת גימור zemayesh בודדת)

באוקטביה יש לך גירסאות החל מאמבישן ב128 עם מנוע ליטר, ועד VRS ב220.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...