Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שכאשר קר ואני נוסעה בכביש מהיר, אז השעון של הטמפ` יורד בצורה די דרסטיט. וגם בבוקר כאשר קר במיוחד לוקח הרבה זמן למנועה להתחמם.

אני מאמין שהבעיה היא בטרמוסטט שנתקע על מצב פתוח.

אז אם מישהו יוכל להסביר לי איפה הטרמוסטט נמצא במיצובישי לנסר (89) כדי שאני אוכל להוציא אותו ולבדוק, ולהחליף במידת הצורך, אני אודה לו מאוד.

פורסם

הבעיה יכולה להיות גם ביוניט חום

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אצלי ברכב זה גם קורה שבכביש מהיר הטמפרטורה יורדת, אני חשבתי שזה בגלל המהירות אז האוויר מקרר את המנוע. זה ייתכן או שכמו שידידנו פה אמר שזה יוניט חום תקול?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אצלי ברכב זה גם קורה שבכביש מהיר הטמפרטורה יורדת, אני חשבתי שזה בגלל המהירות אז האוויר מקרר את המנוע. זה ייתכן או שכמו שידידנו פה אמר שזה יוניט חום תקול?
סבירות גבוהה יותר שהטרמוסטט תפוס במצב פתוח ויש לההחליפו!

התרמוססט נמצא על הראש מנוע בחיבור לצינור מים עליון, שמחובר לרדיאטור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא מאמין בחצי עבודה אני חושב שכדאי לך לבדוק את כל מערכת הקירור צינורות טרמוסטט וראדיטור ולעשות מה שצריך רק כך תיפתר הבעיה

פורסם
צביקה אם התרמוסטט תפוס אז למה כשאנ ינוסע בעיר, בנסיעה רגילה, החום מגיע למקום שלו ואין שום בעיה איתו?
מה זה המקום שלו ?

ועל איזה רכב מדובר?

ירידת הטמפרטורה בנסיעה היא טבעית בהתחשב שאנחנו נמצאים בחורף , לא לשכוח זאת!

בדיקת יוניט מזייף ניתן לבדוק בקלות על ידי פתיחת מתג ההצתה,( ללא התנעת הרכב),

פירוק התקע ליוניט חום מנוע, והצמדתו לגוף המנוע, מחוג שעולה עד לסוף מעיד על שעון תקין,

ועל יוניט מזייף/ תקול, וזאת בהסתמך על כך שלא ידוע מצבו של התרמוסטט!

אם חום הרכב מגיע למחצית השעון בזמן עמידה ממושכת , המצב תקין , והתרמוסטט לא תפוס במצב פתוח!

בברכה

צביקה

פורסם

קודם כל לפותח השרשור מצטער שגם אני שואל אבל אלה שאלות שיענו לשנינו על הבעיה.

הרכב שמדובר עליו זה סיאט איביזה 95 1.4.

לאחר הרבה מאוד זמן במצב עמידה הוא מגיע לאמצע שעון החום, שזה מצב נורמלי לפי ספר הרכב.

זאת תמונה של תא המנוע ברכב אתה יכול לכוון אותי אל היוניט חום ואני אבדוק ע"י הוצאת התקע שלו והצמדתו למנוע.

MOTOR.jpg

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
הבעיה היא שכאשר קר ואני נוסעה בכביש מהיר, אז השעון של הטמפ` יורד בצורה די דרסטיט. וגם בבוקר כאשר קר במיוחד לוקח הרבה זמן למנועה להתחמם.

אני מאמין שהבעיה היא בטרמוסטט שנתקע על מצב פתוח.

אז אם מישהו יוכל להסביר לי איפה הטרמוסטט נמצא במיצובישי לנסר (89) כדי שאני אוכל להוציא אותו ולבדוק, ולהחליף במידת הצורך, אני אודה לו מאוד.

גם אצלי ברכב המצב דומה, וזה בסדר גמור.

מחזק את דברי צביקה :mm_yeah:

פורסם

לעמי 123 במכוניתך יש חיישני טמפרטורה שאינני בטוח אם מותר להצמיד את התקע, לגוף

משום שאתה עלול לשרוף משהו!

אבל אין לך צורך לבדוק הכל תקין אצלך!

חברה אנחנו נמצאים בחורף!!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...