Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביצעתי היום בדיקה לפני קנייה של יונדאי I20 שנת 2013 INSPIRE יד ראשונה פרטית. רכב שמור, ביצע תאונה לפני 3 שנים שלהבנתי הוחלפו פלסטיקים בלבד, להלן הטיפול לאחר תאונה: http://prntscr.com/l1rx8v

בבדיקה נאמר שיש להחליף תושבות\תומכים של המנוע = האם זה נחשב לבעיה קריטית שלא מומלץ לרכוש את הרכב או שמכון הבדיקה "מגזים" בבדיקה וזה דבר נפוץ?

לגבי הבולמי זעזועים נאמר שיש להחליף ולבצע כיוון פרונט.

מה המלצתכם לגבי הרכב? האם מסוכן או שאלו הם דברים זניחים שניתן גם לא לתקן?

חשוב לציין הרכב מטופל בזמן במוסך מורשה, לפני חודשיים הרכב ביצע טיפול במוסך מורשה. טיפול אחרון: http://prntscr.com/l1s00f

בדיקה1.jpg

מנוע.jpg

בולמי.jpg

פורסם

מה לדעתכם צריכה להיות העלות להחלפת תושבות לבלוק מנוע?? ומה העלות להחלפת בולמי זעזועים + כיוון פרונט??

תודה רבה !!

פורסם

יש פה השקעה לכיוון ה2000 ש''ח אם להחליף כל מה שצויין.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מה לדעתכם צריכה להיות העלות להחלפת תושבות לבלוק מנוע?? ומה העלות להחלפת בולמי זעזועים + כיוון פרונט??

תודה רבה !!

נראה לי לפחות כסת"ח (הייתי בודק אם כבר במוסך שאני סומך עליו, אם באמת דרושים החלפה).

אבל היי - טוב שיש לפחות אחריות על המנוע ! :wink: (החותמת האדומה. יהרגו אותנו עוד עם הבדיקות האלה...).

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי המנוע נראה כסת"ח או לטובתך לצורך מיקוח במחיר. המנוע קיבל בדיינו 88% שזה בסדר גמור. ממליץ ללכת למוסכניק או למישהו שמבין שיבדוק פיזית לפי ממצאי הדו"ח.

פורסם

תודה רבה לעוזרים!!

במידה ובעל הרכב מתעקש לא ללכת למוסך לבדיקה ולא מעוניין להוריד מהמחיר (המחיר שנסגר נמוך ב4000-5000 מהמחיר מחירון לוי יצחק) - האם כדאי לקנות את הרכב כמו שהוא או שלאור הבדיקה כדאי להתרחק?

פורסם

תנסה ללחוץ אותו עוד במחיר, לא כל אחד יבוא איתך למוסך וישרוף יום.

תיגש אח''כ למוסך שלך או מורשה ויבצעו בדיקה לאור ממצאי הדו"ח וכאן אתה תספוג את המחיר במידה ויש ליקוי.

מהציון שהמנוע קיבל קשה לי להאמין שיש באמת בעיה אבל תמיד כדאי לבדוק שלא יהיו הפתעות.

• תוכן חדש...