Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו סיריון GTTI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אנחנו מחפשים אוטו קטן אמין וחסכוני לאשה וכרגע מתכננים על סיריון.

מאחר ואני דפוק בראש, איך שראיתי את הדבר העלוב הזה עם ה 3 בוכנות מתחת למכסה מנוע, נזכרתי בדיהטסו GTTI. מה אתם אומרים? צריכה להיות בעיה לדחוף את המנוע הזה שם? זה הרי אותו דרק תלת בוכנתי,לא?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אגב סיריון, איך זה ייתכן מנוע 1.3 107 כ"ס.?

מה הסוד שלהם?

מנוע הונדאי , כלומר מנוע שיודע לעבוד טוב רק בסל"ד גבוהה מאוד יחסית (6000+) ואנמי מאוד בסל"ד נמוך כלומר , כדי להוציא ממנו כוח כמו שצריך יש לתת הרבה גז , מנוע לא נעים בעליל , צווחני מאוד כשדורשים ממנו , מה שכן האוטו באמת מהיר כשנותנים גז יחסית למנוע 1300 אוטומט .

עדיף מנוע 1300 עם 70 כ"ס שיודע להפיק מומנט גם בסל"ד נורמאלי !

אם היה גיר ידני לסיריון הזאת אני חושב שהיה על מה לדבר .

ים long time no

פורסם
שלום לכולם!

אנחנו מחפשים אוטו קטן אמין וחסכוני לאשה וכרגע מתכננים על סיריון.

מאחר ואני דפוק בראש, איך שראיתי את הדבר העלוב הזה עם ה 3 בוכנות מתחת למכסה מנוע, נזכרתי בדיהטסו GTTI. מה אתם אומרים? צריכה להיות בעיה לדחוף את המנוע הזה שם? זה הרי אותו דרק תלת בוכנתי,לא?

יניב

יניב, אתה אומר שאני דפוק?

עזוב את הסיריון לנפשה ולך תשקיע על המנטה שלך !!!

לרכב יש פאקינג 3 בוכנות, צלצל לדיהטסו ותגיד להם שנאבדה להם בוכנה וכמה סמ"קים בדרך לייצור :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יניב, אתה אומר שאני דפוק?

עזוב את הסיריון לנפשה ולך תשקיע על המנטה שלך !!!

לרכב יש פאקינג 3 בוכנות, צלצל לדיהטסו ותגיד להם שנאבדה להם בוכנה וכמה סמ"קים בדרך לייצור :wink:

אני לא אומר שאתה דפוק, אני אומר שאני דפוק :-P

זה אוטו לאשה ותאמין לי שזאת לא תהיה המנטה!!!

3 בוכנות,12 שסתומים ואיזה טורבו קטן. יכול להיות אוטו זריז מאוד, היא אפילו יותר קלה מהשרייד המקורית.

תגובות רציניות ? מישהוא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...