Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספירל הציג גישה קצת סגפנית - בישראל לחיות בלי רכב זה לא טוב, התח"צ עצמה לא זמינה והיא גוזלת זמן רב.

אפשר בקלות להגיע ל2500 שקל בחודש:

- קח דלק 1,000 שקל בחודש(אם אתה ממש נוסע מעט)

- ביטוח שנתי מקיף+חובה לצעיר על אאודי במינימום 8,500 שקל לשנה(גיב אור טייק)

- טיפולים רגילים יכולים להגיע בשנה ל1,500 בערך(אם אתה מטפל במוסך מדרכה בחלפים זולים)?

- טסט עוד 2,000 לשנה

- בלאי יכול להגיע בקלות ל10,000 בשנה? אפילו 15,000 במקרה הגרוע(רכב יוקרה ישן, תקלות כמו אלטנרנטור, בולמים, מסרק הגה, מצמדים, מכטרוניקס, משאבת מים וכו') - יש סיכוי שיקרה כלום יש סיכוי שידפק הכל.

תיקח את כל ההוצאות אפילו בלי הבלאי אתה ב2,000 שקל בחודש הוצאות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ספירל הציג גישה קצת סגפנית - בישראל לחיות בלי רכב זה לא טוב, התח"צ עצמה לא זמינה והיא גוזלת זמן רב.

אפשר בקלות להגיע ל2500 שקל בחודש:

- קח דלק 1,000 שקל בחודש(אם אתה ממש נוסע מעט)

- ביטוח שנתי מקיף+חובה לצעיר על אאודי במינימום 8,500 שקל לשנה(גיב אור טייק)

- טיפולים רגילים יכולים להגיע בשנה ל1,500 בערך(אם אתה מטפל במוסך מדרכה בחלפים זולים)?

- טסט עוד 2,000 לשנה

- בלאי יכול להגיע בקלות ל10,000 בשנה? אפילו 15,000 במקרה הגרוע(רכב יוקרה ישן, תקלות כמו אלטנרנטור, בולמים, מסרק הגה, מצמדים, מכטרוניקס, משאבת מים וכו') - יש סיכוי שיקרה כלום יש סיכוי שידפק הכל.

תיקח את כל ההוצאות אפילו בלי הבלאי אתה ב2,000 שקל בחודש הוצאות.

קודם כל אמרתי שאני לא נוסע הרבה , בעבודה גם משלמים לי 500 שקל דלק כל חודש .

אני מדבר עכשיו גם הגולייטה וגם על האאודי אני בודק אופציות, טיפולים לוקח בחשבון כל רכב עובר טיפולים.

נכון יש סיכוי שיקרה משו ויש סיכוי שלא בגלל זה אמרתי ואני יגיד שוב אני בודק עוד אופציות לא נעול על האאודי

אני לא נהג צעיר ולא נהג חדש אז הביטוח לא יעלה כמו שאתה אומר אבל בסדר.

פורסם

אני לא נהג חדש או צעיר וביטוח על פיג'ו ספורטיבית עלה לי 7000 שקל, על רכב גניב ועם "פרופיל בעייתי" כמו A3 יהיה יותר - אלפא כנראה יהיה קצת פחות(בגלל הגניבות לא בגלל הפרופיל בעלות).

500 שקל החזר ברוטו? אל תשכח מס - וכמובן שזה מכסה בקטנה בסך הכל.

שוב, אני מאמין שאתה צריך לקנות רכב - בפירוש! לקנות רכב, כי זה מוצר בסיסי פה, אני רק אומר שאתה צריך לחשב את כל ההוצאות(ושים לב שאפילו לא חישבתי אצלי ירידת ערך ולא שמתי בחישוב של ה2000 את התקלות) ולכן אני ממליץ לך לשים גם את אלה על הכף.

פורסם
אני יודע שאתה מנסה לעזור לא בא בטענות אלייך.

אני יבדוק לגבי הלקסוס אבל בטח לוקחת ים דלק לא? וביטוח תחזוקה גם יקרה או שזה רק נשמע ככה

תודה רבה על העזרה

הלקסוס לא שתיינית של דלק.

ותמיד אגיד שעדיף לשלם עוד 50 שקל בתחנה מאשר להשבית רכב במוסך.

פורסם
אני לא נהג חדש או צעיר וביטוח על פיג'ו ספורטיבית עלה לי 7000 שקל, על רכב גניב ועם "פרופיל בעייתי" כמו A3 יהיה יותר - אלפא כנראה יהיה קצת פחות(בגלל הגניבות לא בגלל הפרופיל בעלות).

500 שקל החזר ברוטו? אל תשכח מס - וכמובן שזה מכסה בקטנה בסך הכל.

שוב, אני מאמין שאתה צריך לקנות רכב - בפירוש! לקנות רכב, כי זה מוצר בסיסי פה, אני רק אומר שאתה צריך לחשב את כל ההוצאות(ושים לב שאפילו לא חישבתי אצלי ירידת ערך ולא שמתי בחישוב של ה2000 את התקלות) ולכן אני ממליץ לך לשים גם את אלה על הכף.

הבנתי אחי מה אתה אומר .

כן משלמים לי על דלק כל חודש 500 שקל.

ברור שאני חשוב על כל ההוצאות בגלל זה גם אני חוסך כסף בנוסף שלא יקרה מצב שאני ישאר בלי גרוש.

אני לוקח את ההוצאות בחשבון בגלל זה אני גם מתייעץ כי אני לא מבין ויודע הכל

פורסם
הלקסוס לא שתיינית של דלק.

ותמיד אגיד שעדיף לשלם עוד 50 שקל בתחנה מאשר להשבית רכב במוסך.

אני אבדוק לגבייה ראיתי ששנת 2010 מחירון 60+ זה לא בתקציב שלי

פורסם

גם לקסוס זה באמת מותג יוקרה - אני לא רואה שום הבדל בין לקסוס לאאודי.

למה לא לקחת מותגים פחות מנצנצים? מותג כמו סיאט(לדוגמא) בתקציב שלך אתה יכול לקנות איביזה כמעט חדשה(בת שנתיים) שייתכן שאפילו תהיה עוד באיזושהיא אחריות יצרן, או אפילו סיאט לאון שתאכלס מבוססת על אותה פלטפורמה של הA3? נכון שזה פחות "סקסי" מאאודי או אלפא או לקסוס אבל זה אחלה רכב ביחס למחיר שלו.

פורסם
זה לא ריאלי לשלם 50% ממחיר הרכב באחזקה.

סובארו B4 נסחרת במחירי רצפה, רכב במצב טוב מ2012-2013 אפשר לקנות ב30-35.

המחירים ביד 2 גבוהים,אבל אף אחד לא קונה את הרכבים האלה-ניסיתי למכור כזו ובסוף הלכה לטרייד אין.

(גם הם גלגלו אותה למגרש צד ג' אחרי שעמדה אצלם 3 חודשים).

ב45-50 נכנסת ג'ולייטה מהשנים 2012 לפי יד 2.

חשוב לבדוק שהרכבים טופלו פעם שנה או 15 אלף ק"מ.

הלאון הקודמת נכנסת משנתונים מאוחרים,החדשה אולי בגרסת 1200 לרכבים שעברו הרבה.

איך האלפא מיטו ? הבנתי יש לרכבי אלפא מנוע מולטי אייר שהוא לא הכי כדאי זה נכון ?

פורסם
גם לקסוס זה באמת מותג יוקרה - אני לא רואה שום הבדל בין לקסוס לאאודי.

למה לא לקחת מותגים פחות מנצנצים? מותג כמו סיאט(לדוגמא) בתקציב שלך אתה יכול לקנות איביזה כמעט חדשה(בת שנתיים) שייתכן שאפילו תהיה עוד באיזושהיא אחריות יצרן, או אפילו סיאט לאון שתאכלס מבוססת על אותה פלטפורמה של הA3? נכון שזה פחות "סקסי" מאאודי או אלפא או לקסוס אבל זה אחלה רכב ביחס למחיר שלו.

לאחי יש איביזה ואני לא אוהב את האוטו נהגתי בו ולא התחברתי בגלל זה מחפש משו שונה קצת, לאון אפשרות אבל זה המנועים הקטנים נכנסים בתקציב לא ?

פורסם

כן, על איזה רכבים אתה נוהג היום? מנועי הTSI הקטנים(סטייל ה1.2) מרגישים לא רע בכלל - הייתה לי איביזה עם המנוע והזה וסך הכל לא הרגישה עצלה בכלל(גם ככה אתה לא מחפש לעשות פתיחות לא?).

פורסם
כן, על איזה רכבים אתה נוהג היום? מנועי הTSI הקטנים(סטייל ה1.2) מרגישים לא רע בכלל - הייתה לי איביזה עם המנוע והזה וסך הכל לא הרגישה עצלה בכלל(גם ככה אתה לא מחפש לעשות פתיחות לא?).

נכון אני לא מחפש לעשות פתיחות אבל אני מחפש רכב עם כוח אוהב את הדברים האלה אוהב מידי פעם ללחוץ אבל לא בקטע לזיין את הרכב אוהב את ההרגשה של הכוח , למה לכל מי שיש לו רכב עם כוח סוס גדול עושה פתיחות זה לא מחייב בכלל פשוט אוהב את ההרגשה הזאת.

היום אני נוסע על הרכב של ההורים בנתיים אקורד 2002

פורסם (נערך)
איך האלפא מיטו ? הבנתי יש לרכבי אלפא מנוע מולטי אייר שהוא לא הכי כדאי זה נכון ?

יש כאלה שאוהבים אותה.

לדעתי,הרכב לא שווה את הסכום שהוא עולה ופולו\איביזה יהיו עדיפות.

אינטריור מיושן,רכב לא מאובזר וחלש ביחס למקבילות(מנוע 0.9).

מראה חיצוני זה עניין סובייקטיבי וגם אליו אני לא מתחבר.

התגובה של SPERIAL הייתה במקום.

וראוי שתתיחס בכבוד לתגובות של אנשים שמייעצים לך מנסיון החיים שלהם גם אם הוא לא תואם את דעותיך.

כשאתה צעיר כדאי לחשוב קדימה, "איפה אני רואה את עצמי עוד 10 שנים?"

במצב של היום לקנות דירה זה לא משהו פשוט,חתונה זה עניין יקר ולשים כסף בצד במקום "להעיף" אותו על שופוני לשנה שנתיים

זה מעשה מאוד חכם.

אתה לא יודע מתי ה30 אלף שקל האלה יחסרו לך ותצטרך אותם.

תקנה רכב ב35-45 שיהיה אמין וישרת אותך-להנות מרכבים יקרים אפשר גם בגיל 40.

להגיע לשם ושתהיה את האופציה לקנות אותו תלויה לא מעט במה שתעשה בגילאי ה20.

אני כנראה צעיר ממך,וגם סביבי יש המון חברים שקונים רכבים חדשים,בין אם זה מימון או חסכון שנה וקנייה-

זה מפתה מאוד ואף על פי שיש לי את הכסף אני מתאפק,התאפקתי שנה ומתחיל עוד שנה.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
יש כאלה שאוהבים אותה.

לדעתי,הרכב לא שווה את הסכום שהוא עולה ופולו\איביזה יהיו עדיפות.

אינטריור מיושן,רכב לא מאובזר וחלש ביחס למקבילות(מנוע 0.9).

מראה חיצוני זה עניין סובייקטיבי וגם אליו אני לא מתחבר.

התגובה של SPERIAL הייתה במקום.

וראוי שתתיחס בכבוד לתגובות של אנשים שמייעצים לך מנסיון החיים שלהם גם אם הוא לא תואם את דעותיך.

כשאתה צעיר כדאי לחשוב קדימה, "איפה אני רואה את עצמי עוד 10 שנים?"

במצב של היום לקנות דירה זה לא משהו פשוט,חתונה זה עניין יקר ולשים כסף בצד במקום "להעיף" אותו על שופוני לשנה שנתיים

זה מעשה מאוד חכם.

אתה לא יודע מתי ה30 אלף שקל האלה יחסרו לך ותצטרך אותם.

תקנה רכב ב35-45 שיהיה אמין וישרת אותך-להנות מרכבים יקרים אפשר גם בגיל 40.

להגיע לשם ושתהיה את האופציה לקנות אותו תלויה לא מעט במה שתעשה בגילאי ה20.

אני כנראה צעיר ממך,וגם סביבי יש המון חברים שקונים רכבים חדשים,בין אם זה מימון או חסכון שנה וקנייה-

זה מפתה מאוד ואף על פי שיש לי את הכסף אני מתאפק,התאפקתי שנה ומתחיל עוד שנה.

שוב אתם באים עם השופוני הזה אכלתם לי תראש לא צריך את העזרה שלכם אני יסתדר לבד תיהיו בריאים

לא מחפש שום שופוני ושום כלום רוצה לנהוג על רכב שאני אוהב ורכב שאני מתחבר אליו זה הכל אל תכנסו לי לכיס על מה אני כן צריך להוציא חתונה בית עניינים זה תעסוקה שלי וחישובים שלי שאלתי אותכם לגבי רכב לא לגבי חתונה יש לכם איך לעזור בבקשה אין לכם אל תגיבו תודה למי שעזר וזהו

פורסם

אין בעיה.

מקווה שפעם הבאה תחזור אחרי סדנת שליטה בעצבים, ושיעור או שניים באותיות אית"ן.

דרך צלחה

פורסם
אין בעיה.

מקווה שפעם הבאה תחזור אחרי סדנת שליטה בעצבים, ושיעור או שניים באותיות אית"ן.

דרך צלחה

טוב אבשלום קור

• תוכן חדש...