Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה אני עושה לא בסדר?

אני מחפש Citroen C4 2007 fog light gril (או Bezel), שכך זה נקרא גם, וכאילו שאין (למעט אתר אנגלי שעל חלק של 10 יורו רצה 70 יורו משלוח...).

יכול להיות שבאמת פשוט אין? או שיש חיפוש יותר נכון? או מקור שכדאי להיכנס אליו ישירות?

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא ברור לי מי זה "הפולני" - בתוצאות של החיפוש של תאיר?

הסתכלתי ולא לגמרי מבין מי זה מי. בהחלט מעדיף מישהו שיש לו לקוחות מכאן.

תזמין את החלק מהפולני . מחיר שילוח זול לישראל כי הוא משרת פה הרבה לקוחות. רק תן לו את התמונה והמק"ט.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

חיפוש הפולני בגוגל יחזיר לך.

תשווה מחירים ותחליט לבד.https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5697526

אני מאד מרוצה מהפולני.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...