Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לאחרונה אני ואבא שלי החלטנו לקנות רכב לעבודה והחלטנו ללכת על דימקס 4X4.

ראיתי במחירון יד2 שהמודל מ2010 תואם את התקציב שלנו, מ45 עד 48 אלף, אך יש לי שאלות לגבי זה:

1. האם עדיף ידני או אוטומט? (אני אישית מעדיף ידני כי זה נותן כוח כאשר אנחנו סוחבים עגלות, אבא שלי מעדיף אוטומט כי אין לו כוח להעביר הילוך כל פעם כשהוא נוסע, אבל זאת לא שאלה של נוחות, זאת שאלה של מה יותר עדיף מבחינת תיקונים או מה מתקלקל יותר מהר)

2. איזה מהדגמים עדיף? (ראיתי שיש כמה דגמים וסוגי מנועים, 2500 או 3000, S או LS, מה ההבדלים בניהם?

3. ובכללי האם כדאי בכלל דימקס או רכב מסחרי אחר?

תודה על כל עזרה ויעוץ מראש ושיהיה שבת שלום לכולם.

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי Hod135

פורסם

מבחינת אמינות, חסכון וכוח עדיף תמיד ידני, אוטומט זה לנוחות בלבד.

בדגמים הספציפיים אני לא מספיק מבין. דימקס לכשעצמו רכב נפוץ שעושה את העבודה. אתם מתכוונים לרדת לשטח ? האם לטיול או רק לעבודה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מבחינת אמינות, חסכון וכוח עדיף תמיד ידני, אוטומט זה לנוחות בלבד.

בדגמים הספציפיים אני לא מספיק מבין. דימקס לכשעצמו רכב נפוץ שעושה את העבודה. אתם מתכוונים לרדת לשטח ? האם לטיול או רק לעבודה ?

בעקרון לעבודה, נדיר שאצא איתו לטיול.

מה שכן אבא שלי ישתמש בו לנסיעות יום יומיות שלו.

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי Hod135

פורסם

אצל אבא שלי בעבודה היו מיצובישי טיירטון ידניות, והמצמד נשרף כל חצי שנה.

לגרור עגלה בפקק, בעליה, זה משהו שלא משאיר הבה חוץ מבלאי מואץ לקלאץ.

דווקא האוטומטיות שרדו שם בכבוד.

• תוכן חדש...