Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה 208 ידני, יש למותג מוניטין מספיק מחורבן, לא בצדק, בכדי לארגן אחד כזה במחיר של פיקנטו וכאלה, לטעמי תמורה והתאמה טובים יותר לצרכים שציינת.

פורסם

כפי שציינו מעלי, רכבי מיני פחות מתאימים לנסיעות בין עירוניות ארוכות ותכופות אם כי אין להן בעיה לבצען, אני יכול להעיד מניסיון כי הפנדה דור שלישי (מ-2012) עושה עבודה יפה מחוץ לעיר והנסיעה בה נעימה יחסית, לדעתי עדיפה על הI10 או הפיקנטו הידניות שהן בעלות מנוע 1000 סמ"ק.אם בכל זאת, קשה להשתחרר מהקיבעון הקוריאני, כדאי לחפש פיקנטו ספורט שהיא גם ידנית וגם בעלת המנוע הגדול יותר אם כי יש רק 3 דלתות, לטוב ולרע..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה לא נעים. רועש, מעייף, הרכב קופצני במהמורות וסמי טריילר חולף מעיף אותך נתיב. גם רוח צד ליד זכרון.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

ניקוב את הפנדה, הרכב דווקא בין הרכבים הנוחים,במהירות 100 קמ”ש הסלד 2700 סיבובים ככה שלא ממש רועש בטח עם רובנו שומעים גם מוסיקה בזמן נהיגה, לגבי סמי טריילר גם לי אמרו לפני הקניה שהרכב עף ברוחות ובכלל המיני לא יציבות, בפועל רק כשאתה עומד ברמזור ומצד ימין עוברת משאית או אוטובוס אתה מרגיש את הרכב נע, בנסיעה בכביש בין עירוני אם מישהו עוקף אותך אתה לא מרגיש זאת.

יש רכבים רועשים יותר כמו ה ,107 למשל והיא גם נוקשה יותר וקופצנית יותר אם כי זה מורגש בעיר.

לכן אני לא הבנתי אף פעם את המשמעות של מעייף ברכב מיני, לפחות לא. כולם ובטח לא בחדשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא לוקח את הפנדה. אני נזכר בנסיון שלי על אותו מסלול בין עירוני של 35 ק"מ לכיוון מדי יום, במעבר מסוזוקי ספלאש להונדה ג'אז שהיא לגמרי סבבה אבל עדיין לא מלכת הכביש הפתוח לטויוטה קאמרי שנועדה לתפור מרחקים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם (נערך)

ברור שהקמארי מפנקת יותר אבל גם באה עם עלויות אחזקה גבוהות מרכב מיני.

מי שנוהג ברכב כזה ואז עובר למיני זה סיוט כניראה, אבל בפועל אפשר לחיות עם מיני, במיוחד עם מדןבר על הדגמים החדשים.

למשל הספארק החדשה שכבר מגיעה עם מנוע שממש לא מתרגש מעליות עם נוחות די טובה.

יש הבדל גדול בינה לבין אלטו או 107, ככה שזה תלוי בסוג הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשרי והרכב יעמוד בכך בקלות אך זו חוויה מפוקפקת שאין סיבה להיכנס עליה.

בלי לחשוב פעמיים, לנסיעות כאלו עדיפה סופר מיני מכל בחינה, אפילו בדלק ההפרשים לא ייצאו כל כך משמעותיים, בטח ובטח כאשר רכבי המיני המדוברים הם הפיקנטו והi10 הממש לא חסכוניים ביחס לקטגוריה.

פורסם

הפיקנטו מסתדרת יפה בנסיעות בין עירוניות. יצא לי לעשות איתה לא מעט נסיעות, גם בדרכים מורכבות יותר כמו הירידה והעליה לאילת ומאילת והיא סחבה כמו גדולה.

• תוכן חדש...