Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון בעבר, התברר לי כי לא שווה להחזיר רכבים במיקום או במדינה שונה באירופה בגלל חיובי ההחזרה הגבוהים.

שוחחתי לאחרונה גם עם נהג מונית שהחזיר, כשירות לחברת השכרה, רכב מבלגיה לאנגליה (בנהיגה + תעלה) תמורת עמלה גבוהה במיוחד (הוא הסתדר לבד בהלוך).

השאלה שלי היא האם ניתן לצפות מראש (בטווח של יום עד כמה ימים) החזרות של אחרים במיקום שונה בכדי לנצל ולבצע את המסלול ההפוך במחיר מופחת? מישהו נתקל באיזה לוח או "תיווך גרירות" באירופה או משהו דומה של החזרות רכב? גם אם זה משהו מהיום למחר.

הרעיון שלי הוא לנסות ולהרוויח מכך טיול ספונטני וזול יותר, בהנחה שאארגן טיסה מתאימה.

ברור כי אין עתותיי בידי לחפש בדרך הטלפון בחברות ההשכרה עצמן.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לדעתי לא ניתן לחזות זאת מראש. בתחנת ההשכרה יציעו לך או שתוכל לשאול שם, אבל זה אד הוק.

מה שאולי "תרוויח" הוא שדרוג משמעותי, וגם זה לא מובטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באירופה אני לא יודע לצערי, בארה"ב אכן יש מדי פעם מבצעים כאלה, למשל זה שנותן לך רכב ב-10$ ליום מפלורידה לכוון אחד.

אכן אם היה אתר שמרכז את המידע הזה, היה מעולה. רעיון לסטארט אפ...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
מניסיון בעבר, התברר לי כי לא שווה להחזיר רכבים במיקום או במדינה שונה באירופה בגלל חיובי ההחזרה הגבוהים.

שוחחתי לאחרונה גם עם נהג מונית שהחזיר, כשירות לחברת השכרה, רכב מבלגיה לאנגליה (בנהיגה + תעלה) תמורת עמלה גבוהה במיוחד (הוא הסתדר לבד בהלוך).

השאלה שלי היא האם ניתן לצפות מראש (בטווח של יום עד כמה ימים) החזרות של אחרים במיקום שונה בכדי לנצל ולבצע את המסלול ההפוך במחיר מופחת? מישהו נתקל באיזה לוח או "תיווך גרירות" באירופה או משהו דומה של החזרות רכב? גם אם זה משהו מהיום למחר.

הרעיון שלי הוא לנסות ולהרוויח מכך טיול ספונטני וזול יותר, בהנחה שאארגן טיסה מתאימה.

ברור כי אין עתותיי בידי לחפש בדרך הטלפון בחברות ההשכרה עצמן.

אל תשכח שאתה לא ממש יכול לתת רכב עם הגה הפוך באירופה לתייר - לכן אין ברירה אלא להחזיר אותו לבריטניה.

כבר קרה לי שבשוויץ נהגתי ברכב עם לוחית רישוי גרמנית, חלק מהחברות השכרה כן מניידות רכבים בין מדינות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

3 פעמים רכשתי רכב בבריטניה עם הגה ימני ומכרתי אותו במזרח אירופה לאחר שטיילתי אתו בכל אירופה. הדבר היחיד שהרגיז זה ראות בעקיפה, שם הייתי צריך להעזר בחברי למסע.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בארה"ב אכן יש מדי פעם מבצעים כאלה, למשל זה שנותן לך רכב ב-10$ ליום מפלורידה לכוון אחד.

הצעה מעניינת. אני תוהה מה התמריץ שלהם - האם הרבה שכרו מהם מכוניות במדינות אחרות והחזירו אותם בפלורידה, כך שהצטברו להם יותר מדי מכוניות שם?

מניסיוני בשכירת רכב בארה"ב, בהרבה מקרים אין קשר בין המדינה בה אתה שוכר למדינה בה רשום הרכב. הנחתי שחברות ההשכרה צריכות לדאוג להחזרת הרכב למדינה בה הוא רשום לביצוע המקבילה לטסט, אבל נראה שברוב מדינות ארה"ב אין דרישה לבדיקה כזאת למכוניות חדשות כך שמבחינת חברת ההשכרה אין הרבה צורך להחזיר את המכונית למדינה בה נרשמה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

^ נניח שהרבה תיירים מגיעים לארה״ב דרך ניו יורק,

שוכרים שם רכב ועושים טיול לאורך החוף עד פלורידה ושם הם מחזירים את הרכב וטסים חזרה.

אם יש משמעותית יותר תיירים שעושים את זה בכיוון הזה ולא ההפוך, כל רכב שחוזר לניו יורק לבד שווה להם הרבה כסף.

• תוכן חדש...