Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי קח איתך את הסטרימר שיומי עם קבצי סרטים אכותיים וחבר בחנות ושחק עם הטלויזיות , תנסה להגיע בשעות שהחנויות לא עמוסות ככה שתוכל בכיף ליבדוק.

אני ממש לא מומחה בבדיקות טלויזיה אבל בתור התחלה הייתי בודק זליגת אור במסך שחור(קשה שיש תאורה בחנות), והכי חשוב סצינת אקשן בשביל ליבדוק שכל המחליקי תמונה למיניהם לא מורחים את כל מה שזז.

ויש לך גם קבצי תמונה לבדיקת קליברציה/רמות צבע/גווני אפור וכו', שים גם אותם בסטרימר ותדפדף בהם בחנות.

מה שיראה לך נעים לעין ולכיס עם אחריות טובה- תיתחדש ותהנה, לדעתי לא צריך ליזרוק את כל הסכום כי בעוד שנתיים+ תוכל להיתחדש בעודף בטלויזיה מיתקדמת בהרבה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לבדוק את אתר המכירות של ח.י. באיביי - הם מוכרים שם את הטלויזיות ישירות וללא פערי תיווך. המחירים המוצגים שם לפעמים גבוהים אבל אפשר להגיש הצעה ע"י לחצן MAKE OFFER והם יאשרו או יחזרו עם הצעה נגדית.

2 טלויזיות נרכשו שם בחודש האחרון - כאשר מחיר הסגירה היה כ- 10% נמוך מהמחיר בזאפ או באתרי הסחר באינטרנט.

החסרון - לא ניתן לחלק לתשלומים.

טווח מחירים עבור LG 65 סמארט לסגירה היה כ- 3700-3800 ש"ח.

אפשר קישור לחנות הזאת? אני גם מחפש לקנות טלויזיה

אגב TCL אכן עף בארה"ב, חבל שהמחירים שלהם בארץ הרבה פחות אטרקטיביים

פורסם

יש לי טלפון של שמיוצר ע"י TCL והוא באיכות גבוהה בהחלט, כמה רמות מעל הטלפונים של LG...

ראיתי את הטלוויזיה שלהם והאיכות באמת טובה. אין לי מושג לגבי אמינות ואם כבר המחיר הוא כמו המותגים הגדולים, לך על הגדולים לדעתי.

יש לי טלוויזית LG 65" והחוויה מצוינת מלבד התוכנה. לעיתים קרובות אני מוצא את עצמי מחכה שהתפריט יזוז כי מערכת ההפעלה שכחה לפנות זיכרון ישן והזכרון מלא, לעיתים עד רמה של ריסטרט מאולץ. אני רואה בעיקר דרך אפליקציות טלוויזיה כמו נטפליקס, סלקום, אמאזון, מאקו וכו' ולכן זו תופעה מציקה.

אם אתה קונה LG, שים לב שאתה קונה טלוויזיה עם הגרסה האחרונה של WebOS כי אחרת הן יחסית איטיות.

מבחינת OLED, החוויה מדהימה אך יש כמה חסרונות בטכנולוגיה. לא ממליץ כרגע OLED, בטח לא בתקציב נמוך, מקסימום בשדרוג הבא...

פורסם
גם למעבד צריך לשים לב, היום מרכיב ה Smart נמצא בשימוש כמעט תמידי כאשר משתמשים באפליקציות כמוPlex, Netflix, YT וכד', מניסיון, המעבדים של סמסונג בשילוב עם מערכת ההפעלה שלהם נותנים תוצאה מעולה, ללא lag ואיטיות בין תפריטים ומעבר בין אפליקציות.

כמעט תמידי אם אין לך סטרימר.

פייר - כל סטרימר בינוני ומעלה יתן חוויה יותר טובה (לדעתי ומניסיוני) מהאפליקציות המובנות של סמסונג - שב4K פשוט מקרטעות בקטע מביך.

בכלליות כשיש לך קופסא חזקה מחוברת למכשיר (רוקו חזק , אמזון פייר - לא סטיק , אפל טיוי , PS4 וכו) - זה גורם לסמארט להראות מגוכח.

(למרות שאני אודה - שבדגמי 2017 היתה קפיצה משמעותית באיכות בסמארט של סמסונג)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז מה אומרים?

מישהו יודע להסביר עד כמה באמת קריטי הקצב רענון?

הLG SK7900 שרציתי היא עם קצב רענון של 50 הרץ אבל לפי מה שראיתי באינטרנט מומלץ לא לרדת מ120.

ראיתי קצת מבחנים על ה7900 ודי אוהבים אותה, בעיקר בגלל שהיא בטכנולוגיית NanoCell שמקבילה ל-QuantomDot של סוני.

זה אמור להיות סופר איכותי לפי מה שהבנתי.

מישהו יכול להרחיב? מישהו יודע להסביר?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא מכיר טלוויזיות 4K 120Hz. נוידיה אמורים להשיק את הBFGD מתישהו בקרוב. בכל מקרה זה לא רלוונטי לצפיה בטלוויזיה (אין תוכן ב120fps, בטח לא ב4K) אלא רק לגיימינג על מחשבי High-end ש(בקושי) מסוגלים לדחוף משחקים ברזולוציה הזו. טלוויזיה נורמלית היא 50 או 60 הרץ.

ככל הנראה ה'מדריך' שקראת בTom's hardware מתייחס למנגנון החלקת תמונה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

אחרי קריאה כאן והעצות של אייל (לחכות לדגם של 2018)

אז התלבטות בין סמסונג QLED לבין LG OLED (כולל בדיקה של AF8 )

גודל מסך 65

ההחלטה נפלה - LG OLED ומחכה לתחילת השיווק של C8 המדהימה - דגם 65c8y

כמה מקומות מסרו שאפשר להזמין והאספקה תהייה בתחילת החודש הבא

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

מישהו יודע להסביר עד כמה באמת קריטי הקצב רענון?

כאן יש הסבר לא רע עם דוגמאות למי זה יכול להיות חושב ולמי לא: https://techtalk.currys.co.uk/tv-gaming/tv/processing-rates-explained-how-they-improve-watching-tv/

עדיין לא יצא לי ללכת לחנויות, אבל ממה שקראתי אני נוטה לקנות את אחד הדגמים הזולים של LG או סמסונג (תלוי כמה מגבילה זוית הצפיה).

לא חושב שהתוכן שלי דורש איכות שמייקרת בין 30 ל-70 אחוז מעל הדגמים הבסיסיים (וזה רק במסכים בטכנולוגיות הסטנדרטיות). אבל נראה... אולי במראה עיניים הדעה שלי תשתנה.

פורסם

השנקל שלי:

תשים לב אם מדובר ברענון של 120 גם ב4K. לעיתים ה120 מתייחס ל1080P וקצב הרענון ב4K נמוך יותר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון.

הוחלט לרדת בגודל ולעלות באיכות, ולכן נרכשה טלוויזיה מסוג Samsung QLED דגם Q7F.

הטלוויזיה הוזמנה ביום ראשון, ובחמישי בערב כבר הגיעה אליי והותקנה.

סיפור קצר על המשלוח וההתקנה.

המשלוח זה די פשוט, אחרי שמשלמים יוצרים אתכם קשר לטובת תיאום משלוח.

ההתקנה זה תהליך מעצבן יותר. התקשרתי לתאם התקנה לפני שהטלוויזיה הגיעה, כי אמרו לי שההתקנה לא מבוצעת על ידי השליח אלא על ידי טכנאי של החברה.

כאמור הטלוויזיה הגיעה ביום חמישי, 12/7/18, ואת ההתקנה רצו לתאם לי ל19/7/18. זה קצת עצבן אותי, כי לא רציתי לבהות בקרטון ענק עד שמגיע טכנאי, במיוחד שאין לי באמת התקנה לבצע, אלא בסך הכל להעמיד אותה על המזנון בסלון.

בלי יותר מידי ויכוחים ובנחמדות יתרה, הנציגה של החברה פשוט אישרה לי לבצע התקנה עצמית, מבלי שזה יפגע באחריות.

על הדרך גם רכשתי הרחבת אחריות משנה אחת ל-4 שנים ב199 ש"ח. לדעתי זה שווה.

חזרה לטלוויזיה.

כאמור, האיכות פשוט מדהימה. בשידורים הרגילים של הטלוויזיה רואים שיפור, לא מטורף.

בנטפליקס זה פשוט מדהים. פתאום אתה מוצא את עצמך מתעצבן על השחקן בסדרה שאתה רואה כי אתה קולט שהוא עצלן והוא לא התגלח בבוקר, והשחקנית שחשבת שנראית מדהים, פתאום רואים חצ'קונים, נקודות חן קטנות, ואת האיפור שהתייבש.

עכשיו לשאלה טכנית.

אני מנוי בסטינג טיוי, בחיפוש של האפליקציה שלהם דרך הממשק של הטלוויזיה, לא מוצאים אותה, אז כרגע היא מותקנת על הממיר אנדרואיד של שיאומי והוא מחובר לטלוויזיה (אגב, השלט של הטלוויזיה שולט גם על הממיר של שיאומי).

מישהו מכיר דרך להתקין את האפליקציה על הטלוויזיה הזאת? מערכת הפעלה של סמסונג, בשם Tizen.

שאלה נוספת, במחשב אני מצליח להיכנס לאתר Sdarot (לאחר שינוי שרת הDNS של החיבור שלי לשרת של גוגל), אבל כשפותחים את הדפדפן המובנה של הטלוויזיה, לא ניתן להיכנס. הטלוויזיה מחוברת לאותו ראוטר שהמחשב מחובר אליו.

יש למישהו רעיון?

Always go sideways

פורסם

לי איפשרו לפתוח את הטלויזיה בחנות, לראות כי טוב (שזה לא מגיע שבור ואשכרה נדלק), החזרתי את הכל לאריזה, דחפתי אותה לרכב ונסעתי שמח וטוב לב אל-עבר השקיעה, ארבע קומות ברגל עם הטלויזיה (שורף קלוריה) ויאללה לחשמל. עדכון קושחה זה הדבר הראשון שעשיתי לה ואחרי זה פשוט הלכתי לישון או משהו כזה.

Sent from my OnePlus 6

פורסם

לא קניתי בחנות, הזמנתי ישירות מהיבואן ולכן לא היה לי קופסה לפתוח באותו רגע.

Always go sideways

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קופץ על השרשור כדי לבקש המלצה לטלויזיה, 70-75 אינץ׳ עד 8000 ש״ח. אהבתי את ה 6300 של LG ב-65 אינץ׳, הייתי שמח לקפיצה קטנה באיכות. האם יש חיה במחיר הזה?

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...