Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ds 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אשמך לעצתכם ודעתכם

במקרה קלטתי את הדגם של הסיטראון די אס 3 ונורא נורא התלהבתי מהייחודיות במראה של האוטו למרות שהוא קטן הוא נראה מאסיבי, אני גר במרכז ולא נוסע יום יום באוטו ואם כן זה פעמיים 3 בשבוע לעבודה 20 דקות נסיעה הלוך חזור, יש לי פיאט בראבו 2011 ידנית שאני מאוד אוהב אבל המנוע לא הכי חזק בעולם, אני מאוד רוצה אוטו קטן 3 דלתות למרכז אבל לא חלש לפחות 1600. בת הזוג שלי לא נוהגת כי יש לי ידני ול די אס יש גם אוטומט ואני קצת חושש מהגיר האוטומט של הסיטרואן, שוב אני לא חולה הגה סך הכל אני רוצה אוטו קצת מעל הממוצע עם מנוע חזק ויהיה קטן ונוח למרכז. אני מודע שלאוטו אין שוק אני מחפש דגם של 2012 ולא צריך יותר 120000 כוחות סוס, מה דעתכם על הדגם הנ"ל ?

תודה

פורסם

חפש בפורום על מנוע THP 156 או מנוע פרינס ואז תחליט אם זה מתאים לך.

המנוע חזק מאד אבל יש לו לא מעט בעיות אמינות מהייצור. לא לבעלי לב חלש.

פורסם

הייתה ברשותי DS3 Sportschick, נכנסתי איתה למוסך (מורשה פיז'ו, סיטרואן) במשך שנה וחצי -5- פעמים למעט טיפול. די לחכימא ברמיזא...

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אבל בן אדם בא לשאול על דגם VTI אוטומטי בלי טורבו. מה באתם לו עם THP עכשיו?

דגם בלי טורבו אין לו את הבעיות של טורבו. לא יודע מה קורה עם מוטחן טיימינג, אבל אין את הפיח, המשאבה ויתר השמונצעס.

כמו כן, בתור מחזיק DS3 טורבו ידנית ב 3 שנים נכנסתי למוסך פעמיים מחוץ לטיפולים, כאשר פעם אחת במסגרת ריקול היצרן ופעם שניה באמת לתיקון תקלה שאני גרמתי.

ודי לחכימא ברמיזא...

פורסם (נערך)

בלי טורבו . אז סליחה, הוא לא כתב. קיימים שני דגמים אוטומטיים . לוקח הרוב חזרה.

לא הייתי לוקח כזו עם גיר רובוטי חד מצמדי. גם אם היא נראית פגז.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בחיים לא היה בDS3 גיר רובוטי. ב2012 זה היה AL4.

כמה שטויות אפשר לפלוט בשרשור אחד? נו באמת. עד עכשיו החזקתי ממך מבין. איך התרסקו המניות...

פורסם

כן אני מחפש את הדגם האוטמטי לא החזק יותר הידני, יש תמיד דיבור על הגיר האוטומטי של הסיטרואן האם יש דברים בגו? האם בכללי הוא בעייתי, עם הפיאט הידנית עם כבר 3 שנים עם טיפולים כל 10000 וחוץ מבעיה אחת עם המזגן לא נכנסתי למוסך

פורסם

קח בחשבון שה-ds 3 לא תתן לך שדרוג משמעותי מבחינת כוח, אם בכלל.

אני מניח שיש לך בראבו ידנית אטמוספרית, אז אופציה לשדרוג יכולה לבוא בדמות בראבו רובוטית (גם חזקה יותר וגם אוטומטית).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

גיר AL4 לפעמים דורש טיפול של ניקוי סלנואידים וכן אופי פעולתו קצת שונה.

מבחינת אמינות לא זכור לי שיש בעיות מיוחדות איתו.

פורסם (נערך)
קח בחשבון שה-ds 3 לא תתן לך שדרוג משמעותי מבחינת כוח, אם בכלל.

אני מניח שיש לך בראבו ידנית אטמוספרית, אז אופציה לשדרוג יכולה לבוא בדמות בראבו רובוטית (גם חזקה יותר וגם אוטומטית).

מעניין מה שאתה אומר לגבי השדרוג, האצה מראשון לשני עם הבראבו דיי מעצבנת, ואני נמנע מלנסוע איתה לעליות בצפון הארץ, תמיד חשבתי על הרובוטית אבל אם כבר אני עובר אוטו מעדיף כבר לעבור לאוטו אחר, וגם אני מחפש 3 דלתות, אצטרף לעשות נסיעת מבחן על ה די אס, עדיין לפיאט 90000 כוח סוס ולסיטרואן 120000 לפחות ככה כתוב תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Moran Vizel
פורסם

כן, אבל הפיאט שלך ידנית ויכולה לנצל את ה-90 כ"ס שלה, לעומת הדי אס שמצויידת בגיר אוטומטי מיושן עם 4 הילוכים שמסרס את המנוע.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...