Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות שטוח (פלך) מנירוסטה. ב"סקופ" לא מוכרים לפרטיים. ניסיתי ב"טכנו בר" אבל אצלם ההתניה היא לחשבונית מינימום של 500 ש"ח, כך שגם זה לא מעשי. האם מישהו מכיר ספק אפשרי באזור המרכז/דרום?

פורסם

לך לכל מחסן ברזל, למשל בראשון מול קומפיוטסט מערב, ותבקש לחפור בשאריות עד שתמצא משהו, כנראה תקבל את בחינם אם תהיה נחמד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בזמנו קניתי פלח בודד של פליז בהירשפלד מתכות שנמצאים ברחוב סלמה בתל אביב.

אני מאמין שהם מחזיקים גם נירוסטה - שווה להתקשר ולשאול.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

גש אל מפעל בשם ו.ל.ם בחולון.

בזמנו כאשר היו בתל אביב היה להם בקצה החצר צפרדע ענקית עם כל הפסולת המתכתית שלהם. לא תאמין אילו אוצרות דגתי משם. תיגש אל בחור בשם איציק, כמדומני, ותבקש יפה.

בזמנו היה עם שפם, אז תיזהר.

פורסם
אני מחפש לקנות שטוח (פלך) מנירוסטה. ב"סקופ" לא מוכרים לפרטיים. ניסיתי ב"טכנו בר" אבל אצלם ההתניה היא לחשבונית מינימום של 500 ש"ח, כך שגם זה לא מעשי. האם מישהו מכיר ספק אפשרי באזור המרכז/דרום?

מידות ?

איזה כייף לי :)

פורסם
גש אל מפעל בשם ו.ל.ם בחולון.

בזמנו כאשר היו בתל אביב היה להם בקצה החצר צפרדע ענקית עם כל הפסולת המתכתית שלהם. לא תאמין אילו אוצרות דגתי משם. תיגש אל בחור בשם איציק, כמדומני, ותבקש יפה.

בזמנו היה עם שפם, אז תיזהר.

איציק זה הבעלים.

תן מידות של הפלח. יכול להיות שיש לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
איציק זה הבעלים.

תן מידות של הפלח. יכול להיות שיש לי.

ראשית, תודה על הרצון הטוב. המידות אינן קריטיות. אני מחפש שטוח בעובי 3מ"מ ברוחב של 35-40 מ"מ. צריך שתי יח' באורך של 650 מ"מ בקירוב.

ד"א - אין אצל הירשפלד. שאלתי בזמנו, שכחתי לציין ששאלתי אצלם.

פורסם

איציק אינו הבעלים. אלון, הבן של המייסד הוא הבעלים.

ואם תיגש למכולות אשפת מתכת שכאלה, רעיון טוב יהיה להצטייד בזוג כפפות עבודה פשוטות, אלה העשויות עור ובד.

פורסם

חייב נירוסטה או שגם פח מגולוון הולך?

אם גם מגולוון טוב לך אז קפוץ לחנויות/עסקים שמוכרים ציוד לבניית פרגולות. יש שם מגוון פלאחים.

פורסם
ראשית, תודה על הרצון הטוב. המידות אינן קריטיות. אני מחפש שטוח בעובי 3מ"מ ברוחב של 35-40 מ"מ. צריך שתי יח' באורך של 650 מ"מ בקירוב.

ד"א - אין אצל הירשפלד. שאלתי בזמנו, שכחתי לציין ששאלתי אצלם.

3 מילימטר לא מאמין שיש לי. 6 מילימטר כמעט בטוח אבל תן לי לבדוק ביום ראשון.

לגבי איציק הוא זה שמחליט שם הכל ורק מולו אני מתנהל אז הנחתי שהוא הבעלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשלח לי הודעה פרטית בראשון בבוקר אני אבדוק לך.

לגבי ולם, איציק זה הזקן שהיה צריך לצאת לפנסיה לפני עשור ?

וכן, אלון הוא הבעלים אבל לא בפרונט.

פורסם

תוכל גם לנסות בחברות שמוכרות ציוד ופירזול לתחום הזגגות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...