Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רכשתי הונדה סיוויק 08 ,והבעלים ציין בפני שיש נקישות בעת סיבוב ההגה וכשהוא בדק אצל המוסך שלו נאמר לו שזה שיפוץ מסרק. כמובן שהוא קיזז לי מהמחיר קניה של האוטו.

היום ניגשתי למשפץ בתל אביב ,הוא שלח אותי למוסך שכן ההוא פירק והמשפץ טען שהבוקסה שמחזיקה את המסרק היה בה חופש.שילמתי לו תבין ותקילין 1500 ש''ח ובדרך הביתה שוב רעשים. חזרתי אליו והוא שמע את הרעשים הוא אומר לי שהרעשים זה כנראה מהכריות בולמים,ובכל מקרה היה לי חופש..כסת"ח על העבודה שלו..

כולי עצבים,מצד אחד אני לא יכול להוכיח שלא היה חופש בבוקסה.. מצד שני זה אותן רעשים שהיו לי..לא היו נקישות חריגות אחרות שנעלמו מהשיפוץ...נשאר אותו דבר.

יש מישהו שיכול לתת חוות דעת בנושא? אגב יש לי טסט לרכב מחר.

תודה לעונים..

פורסם

באת בשביל לסדר את הרעשים ולא בשביל לסדר בוקסה..אם הוא התחייב שזה מה שייפתור את הרעשים ולא פתר אז האבחנה שלו לא הייתה נכונה ואת כספך אתה צריך לדרוש חזרה או שבסכום ששילמת שייסדר מה שבעייתי למרות שלי ניראה שהוא מנחש וסתם לא קולע בינגו. תעלה לפה את הרעש עם סירטון שנחווה דיעה כי כך קשה לדעת.

פורסם

שרכב עובר טסט זה לא אינדיקציה של 100 אחוז ואפילו לא קרוב לזה שהרכב תקין. ייתכן ולא עיניין אותם הרעשים יותר מידי או שבאת להם בטוב מידי..

בכל מיקרה אני מאיזור חדרה אז אין לי בעיה שתתן אליי קפיצה שאשמע איתך יחד את הרעש ואאבחן לך מהיכן זה מגיע בדיוק ככה שתדע לקראת מה אתה הולך מבחינת התיקון.

• תוכן חדש...