Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120 סקודה ראפיד 1.4T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי סקודה ראפיד 2013 1.4T מטופלת מיומה הראשון במוסך מורשה (נטו בגלל האחריות שהיתה)

כרגע נמצא לפניי טיפול גדול ומחפש מוסך מורשה משרד התחבורה (לא גזלן כמו המוסכים המורשים של צ'מפיון) לצורך המשך טיפולים ברכב, איזור המגורים שלי הוא באר שבע.

שאלה נוספת מה כולל טיפול 120 והאם ניתן לוותר על החלפת נוזל בלמים, החלפת נוזל קרור וכו..

תודה מראש

פורסם

טיפול 120 כולל שמן ופילטרים מן הסתם, יתכן וגם פלאגים (כל 30/60,000 ק'מ)

נוזל בלמין מרעננים כל שנתיים, בדוק מתי נעשה לאחרונה, לא להקל בזה ראש ולא רצוי לחפף.

נוזל קירור G13 לא זקוק לרענון כלל למיטב ידעתי, לבטח יהיו תגובות נוספות שיאשרו/לא.

seat leon 1.8 20v

פורסם

נוזל בלמים עלותו 30 ש"ח - לא לוותר על זה.

נוזל קירור בעיקרון אינו מצריך החלפה ושומר על תכונותיו לאורך זמן, אני אישית ביצעתי החלפה לאחר 7 שנים ולפחות ויזואלית הנוזל הישן נראה 1:1 כמו הנוזל החדש.

כמו שנכתב, הכל תלוי בהיסטורית הטיפולים ואם היא נעשתה בזמן אז מצפה לך החלפת פלאגים בנוסף לשמן, פילטר שמן, פילטר אויר ולדעתי גם פילטר מזגן.

פורסם

תודה רבה, כמה אמור לעלות טיפול כזה בהתחשב שאני משתמש בחלפיים מקוריים בלבד ושמן קאסטרול אייג׳.

ואשמח לקבל המלצות למוסכים בדרום הארץ

פורסם

אם אתה קונה את החלפים בעצמך אז המחירים הם

נוזל בלמים - 30 ש"ח

קסטרול EDGE 5w40 - בסביבות ה 180 ש"ח

פילטר שמן - 80-100 ש"ח

פילטר אויר - אם אני זוכר נכון אמור להיות בסביבות ה 200 ש"ח

פלאגים - 300-400 ש"ח

פילטר אויר ופלאגים הייתי ממליץ להזמין מחו"ל העלויות יהיו זולות משמעותית.

בהנחה שאני הולך למוסך והוא מספק את החלפים העלות תהיה תלויה במוסך והמחירים שציינתי סביר להניח שלא יהיו רלוונטיים.

פורסם

מרשותי אוקטביה 1.2 שנת 2012

יש לי טיפול 120.000 גם וזה נקרא כבר טיפול גדול.

החלפת מצתים, שמן מנוע+ פילטר,פילטר מזגן, פילטר דלק וזהו! סך הכל עלות קיבלתי 800 ש"ח + מע"מ.

החלפת נוזלים לפי צורך בלבד,שרשרת טיימינג(אם יש) ומשאבת מים לק בהתאם לצורך ובדיקה ויזואלית.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם
אם אתה קונה את החלפים בעצמך אז המחירים הם

נוזל בלמים - 30 ש"ח

קסטרול EDGE 5w40 - בסביבות ה 180 ש"ח

פילטר שמן - 80-100 ש"ח

פילטר אויר - אם אני זוכר נכון אמור להיות בסביבות ה 200 ש"ח

פלאגים - 300-400 ש"ח

פילטר אויר ופלאגים הייתי ממליץ להזמין מחו"ל העלויות יהיו זולות משמעותית.

בהנחה שאני הולך למוסך והוא מספק את החלפים העלות תהיה תלויה במוסך והמחירים שציינתי סביר להניח שלא יהיו רלוונטיים.

שמן MOTUL יותר איכותי ועולה 120 ש"ח

אני עם נסיון שלי לא הייתי ממליץ לשפוך CASTROL

סיאט לאון - נמכר

פורסם

אשמח לשמוע על הניסיון שלך.

אני דווקא מאוד מרוצה מהשמן הזה, משתמש בו בכמה רכבי VAG שונים [מנוע 1.6\1.2TSI\2.0TDI] כבר כמה שנים טובות ואין לי מילה אחת רעה לומר על השמן.

מעבר לזה גם בשתי מאזדות 2 אני משתמש בו [במגנטק] והמנועים עובדים שקט חלק ולא שורפים שמן [מנוע אחד עם 250,000 קילומטרים והשני עם 170,000].

פורסם

אין כלל בעיה של אכילת שמן של קאסטרול. תופעות שאני נתקלתי בהם במספר רכבים שונים (פורד,סיאט,סקודה) קצף טחינתי עדין על מכסה של פתח מילוי שמן, ליכלוך של לקה על קאמשפט ובועות קטנטנות על מד בדיקת שמן בזמן שמנוע מונע ורעשים של שסתומים.לאחר מעבר לשמן מוטול הכל הסתדר פיקס.

סיאט לאון - נמכר

פורסם

אני חייב לציין שלא נתקלתי בשום אחת מהתופעות שאתה מתאר...ממש מוזר. השמן תמיד נראה חלק ונקי גם לקראת ההחלפה שלו.

פורסם
אני חייב לציין שלא נתקלתי בשום אחת מהתופעות שאתה מתאר...ממש מוזר. השמן תמיד נראה חלק ונקי גם לקראת ההחלפה שלו.

שמן בהחלט נראה נקי ואגב לא אמור להיות כך! אם לאחר 10.000 שמן עדיין נקי זה אומר שהוא לא עושה את העבודה שלו ולא מנקה מנוע מפיח.כל הניסיונות שלי היו אם מגנטק לא אדג'

סיאט לאון - נמכר

• תוכן חדש...