Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום יצא לי לעשות בדיקה לסיאט איביזה שנת 2011 מנוע 1200 גיר אוט' דגם ספורט.

להלן הבדיקה:

29872622_10215459884599305_7377080208027108020_o.jpg

עכשיו ברור לי שרוב המכונים רושמים דברים כאלה ואחרים בשביל כסת''ח, אבל אולי בכל זאת? , הפולי מנוע/קראק לחץ במנוע קצת מלחיץ אותי. כל השאר נראה לי דיי סביר ודיי כסת''ח.

הייתי עם חבר שיש לו ניסיון עם איבזה דומה (FR 12) והוא בדק את הרכב לפני הבדיקה והרכב היה דיי טוב לפי דעתו, גם הוחלף משהו בשרשרת שהבנתי שזאת מחלה באותם שנים. רק לגבי הקלאצ'ים יש חוסר ודאות.

היינו באחד המוסכים באזור שמתמחה בגרמניות, המוסכניק פתח מכסה מנוע והסתכל ואמר שעל פניו הכל תקין וכמובן שהסביר לי שוב שרוב המכונים אוהבים לרשום שטויות בשביל לכסות את עצמם, ביקשתי שיבדוק את הגיר ואת הרעידות שאמרו שיש, הוא לא ראה שום זכר לזה.

דעתכם? , יש לאן להתקדם? , המחיר טוב אבל לא זול מדיי, בהחלט אפשר לוותר הלאה בשביל לחפש איבזה אחרת, אך השאלה היא האם הבדיקה הזאת טובה באופן יחסי או לא.

פורסם

אני במקומך לא הייתי נכנס למיטה הזאת.

אני נסעתי על רכב חברה כזה.

זה המנוע הבעייתי של הקונצפט שאוכל שמן בצורה הזויה, היינו מוסיפים לו שמן במוסך של צ'מפיון כל חודש עד שהם נכנעו ואמרו לנו להוסיף לבד. וגיר DSG מחוץ למסגרת האחריות בשנתונים שהוא עוד היה ממש חולה מבחינת מוח גיר שלא החליפו לו מצמדים ב7 שנים האחרונות. אצלי ברכב החליפו לרכב מצמדים פעמיים ופעם אחת מוח גיר.

כל הסיפור הזה בתקופה שהוא היה אצלי ועשה 120,000 קילומטר ב4 שנים בערך.

אם כל הדברים היה היו יוצאים מכיסי הייתי עכשיו עם חור גדול בכיס.

פורסם
אני במקומך לא הייתי נכנס למיטה הזאת.

אם כל הדברים היה היו יוצאים מכיסי הייתי עכשיו עם חור גדול בכיס.

זה הרכב המועדף עליי, אין שום רכב אחר שמושך לי את העין כמו האיביזה המדוברת, אני כבר 5 שנים כמעט חולם על הרכב הזה.

אני מודע לזה שמדובר במנוע וגיר בעייתים בשנים האלה של האיביזה, אך אבקש לתת יותר דגש לאקזמפלר המדובר שצירפתי. אני בטוח שאני לא אדע נחת מטיפולים ככל הנראה ויהיו הפתעות כאלה ואחרות במידה וארכוש את הרכב.

פורסם

בס"ד

אני מבין ללבך, רק תפנה לך מקום בכיס( לכל הצרות), ורוץ על זה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

נכון שיש בדרך כלל כסת"חים, אבל יש פה דברים שלא מופיעים בבדיקה רגילה.

יש היסטוריית טיפולים מלאה? כי זה נראה רכב מוזנח לפי דעתי (איך נהרס הריפוד גג? מה הרמה של המעיכות בתחתית? כמה מדרכות הרכב עלה? למה יש בעיה בחלון ימין?)

זה לא רק להכין כסף בצד למקרה הצורך (DSG), זה להוריד סכום רציני ליישור קו גדול.

כמובן גם מה שרשום בסעיף המנוע לא נראה כסת"ח רגיל (בדרך כלל רושמים סתם רטיבות או רעש מרצועת אביזרים)

• תוכן חדש...