Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם כדי לקנות רכב שהוחלף בו מנוע?

לטענת המוכרת הוחלף מנוע כתוצאה מהתחממות.

החליפו מנוע שעמד על 40 אלף קמ.

איך המוכרת יודעת שאכן קיבלה מנוע מפרוק עם 40 אלף קמ ולא עם 100 אלף קמ?

פורסם

היא לא יודעת. היא מספרת את מה שסיפרו לה כאשר החליפו מנוע ( במקרה הטוב ).

לפני כמה זמן החליפו מנוע?

מה הנתונים של הרכב ( דגם ושנתון )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מאזדה 3 קומפורט 2008

יד ראשונה

עשת 90 אלף קמ ואז קרה מה שקרה.

הוחלף לפני 4 שנים מנוע ואומרת שקיבלה את המנוע עם 40 אלף קמ.

על הסקלה רשום 130 אלף קמ

עריכה אחרונה על ידי HEBO
פורסם

הייתי מדלג. לא כי אני לא מאמין לה, אלה כי זה לא רכב שקשה למצוא.

אם הוחלף מנוע כי התחמם זה אומר שמישהו לא שם לב לנורות אזהרה כאלו ואחרות (הרכב פאקינג צועק עלייך שתעצור כשזה קורה) ואין סיבה להאמין שתקלות אחרות שהיו במהלך השנים, קיבלו התייחסות אחרת מבעל הרכב.

עם כל הכבוד ליד הראשונה, חפש לך רכב ממישהו שאשכרה אכפת לו מהאוטו.

פורסם

אם המנוע הגיע מפירוק בארץ אז אפשר לברר את הקילומטר אם הוחלף במורשה מאזדה אתה יכול ללכת איתה ולברר היסטוריה גם של הרכב הזה וגם של זה שפורק ממנו אם טופל בזמן לא חייב לשלול

פורסם

לא הייתי שולל קטגורית.

אני קניתי טויוטה קורולה בשנת 2000 עם קצת יותר מ100000 ק"מ וזמן קצר לאחר מכן הלך המנוע ( כן כן )

הרכבתי מנוע מיבוא במצב חדש ע"י מוסכניק מהימן עלי .

החזקתי את האוטו עוד 9 שנים ו 100000 ק"מ נוספים ללא אף בעיה במנוע וכשמכרתי המוסכניק של הקונה ציין לשבח את המנוע

אם משקללים את הסיכון במחיר - לא הייתי שולל בהנתן שכל השאר תקין

פורסם

גם אני לא הייתי פוסל.

המנוע החדש כבר פועל 4 שנים ברכב הזה, ואם הוא תקין ( צריך לקחת לבדיקה, אפילו במוסךנשאתה סומך עליו ), אפשר לקנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...