Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו, מר בחור, זה שאתה מתנדב לא אומר שאתה יודע מה נכון, אתה ט ו ע ה ... ! ! !, שוטר חייב להראות לך רק תעודת שוטר ואני מקווה שהבנת את זה סוף סוף, KOMPY מצטער שאני סתם משרשר אבל אני חייב לענות לו..:loco:

פורסם

טוב.. אחרי כל הדיון הזה פשוט פעם הבאה שיעצור אותי שוטר ננסה וניראה איך הולך...

(זה בטח יקרה בקרוב, אין לי מזל בחודש האחרון:? )

פורסם

רק שים לב אם המכשיר היה בידו או מקובע

תבקש ממנו להזדהות שהוא שוטר ! ותראה את המהירות שהופיעה בצג

יותר מזה אין הרבה מה לעשות !!!

מקווה בכל אופן שלא יתפוס אותך שוטר :)

אגב לגבי הכובע של השוטר!! זה קישקוש או קישקוש בריבוע ?

לא מסתדר לי הדבר הזה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

קישקוש בריבוע כנראה.....:-P בכל מקרה אף דו"ח לא יתבטל בגין אי חבישת כובע של שוטר.

זה הוראה פנימית של פקודות הקבע במשטרה, ועבירת תנועה זה עבירה על תקנות\פקודות התעבורה. אין שום קשר בין השניים. במקרה תלונה נגד שוטר שהיה ללא כובע, קצין תלונות ציבור יבדוק את התלונה ומקסימום השוטר ייענש משמעתית. שום קשר לדו"ח שנרשם....!!!! :screwy:

פורסם

תקשיבו כובע של שוטר לא מבטל דוח

אבל

לפי מה שאני יודע שוטרים חייבים להופיע עם כובע , יש שוטרים שלא מופעים עם כובע וברגע שהמפקדים שלהם רואים את זה אז השוטר מקבל נזיפה , וזהו פשוט יש שוטרים שלא רוצים לקבל נזיפה.

ככה לפי מה שאני יודע.

ולגבי כל הנושא הזה , הכי קל והכי פשוט זה לנסוע לאט ולהימנע מכל הצרות האלה

נסיעה טובה ולילה טוב לכולם

פורסם

לפני מספר שבועות עצרו מכר שלי שלגמרי במקרה ידע את האינפורמציה המופיע בהודעה הפותחת (ממני כמובן, אחרי שקיבלתי המייל לעבודה). אז ככה:

1. הוא ביקש לדעת אם השוטר מורשה להפעיל את ה-ממל"ז וקיבל תשובה חיובית ועימה הבהרה שאינו חייב לענות לו על השאלה.

2. הוא שאל אם המכשיר כוייל בבוקרו של יום ונענה שיקבל בשימחה תשובה בבית משפט.

3. השוטר התעצבן עליו בגלל כל השאלות ואיחל לו שלילה נעימה ל-30 ימים (30 קמ"ש מעל המותר בבין עירוני).

4. להערכתנו המשותפת השאלות רק הגדילו את הנזק שכן כשחברי ביקש "התחשבות" הוא פשוט נענה בשלילה מוחלטת ופרצוף עצבני.

לגבי עניין הכובע - זוהי אגדה עירונית!!! השוטר אינו חייב ללבוש כובע בכל פעם שהוא ממלא דו"ח. האגדה מתגלגלת מצה"ל בו שוטר צבאי (בלבד) חייב לפנות לחייל עם כובע (אני לא מתבלבל, כובע ולא כומתה) כשהוא ממלא לו תלונה (לקצין ד"א הוא חייב לפנות בהצדעה). התקנות הם מימיו של רפול כרמטכ"ל. תקופה בה רובכם אפילו לא הייתם אפילו בתיכנון.

תחשבו על זה ותפסיקו להאמין לכל שטות שאתם מקבלים.

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...