Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחי הצעיר מעוניין לייבא זוג צמיגי דנלופ לCBR600 שלו, מצאנו זוג מתאים מבחינת מידות באיזור ה$200

חיפשתי בפורום ולא מצאתי - מישהו יודע כמה אחוזי מכס צריך לשלם על דבר כזה?

תודה.

פורסם

מתוך הנחה שהיבוא הוא מארה"ב כך בחשבון עלות משלוח של כ- 100 דולר נוספים.

מכס הוא הימור מסוים, אני הזמנתי צמיגים בצורה דומה ולא שילמתי מכס אולם שמעתי גם על אנשים שכן שילמו.

בכל מקרה, עלות זוג צמיגים יצאה לי כ- 1500 ש"ח, תוסיף לזה עלות הרכבה ואיזון של כ- 200 עד 300 ש"ח והגעת ל 1800. ניתן להשיג זוג צמיגים בארץ במחירים שאינם גבוהים בהרבה ואז לא תשלם הרכבה.

דבר נוסף הוא חוסר הנעימות מול המוסך שבו אתה מטפל (באם יש לך מוסך קבוע) שכן בדרך כלל הוא גם מרוויח על הצמיג ואם הוא רק ירכיב צמיגים שאנשים יביאו לבד הוא לא יהיה רווחי במיוחד.

אני החלטתי שאים טעם לחזור על הזמנה נוספת בעיקר מהסיבה השניה.

פורסם

אוקי, אני אעביר את העניין הלאה.

תודה רבה!

אגב, הייתי שמח לשמוע בכל זאת כמה מכס/מס קניה/מס משולב/מס מחייה גובים בארץ על ייבוא צמיגים.

• תוכן חדש...