Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את מערכת הנעילה המרכזית שמותקנת ברכבי (כרגע שלט פתיחה/נעילה והמפתח בנפרד)

למערכת הכוללת אזעקה שקטה.

אם קיימת מערכת ביפר שהשלט כולל מפתח מתקפל - אשמח לדעת כי זה כמעט מכסה הכל.

הדרישות שאני רוצה מהמוצר:

* שלט שכולל מפתח מתקפל - ALL IN ONE

* קבלת הודעה בסלולרי או צפצוף בשלט עצמו בדומה לאזעקת ביפר.

אופציה שמאוד אשמח שתהיה אבל לא חובה: מעקב GPS אחרי הרכב (ללא תשלום חודשי/שנתי).

קיימת חיה כזאת?

חשבתי על להתקין מערכת נעילה עם אזעקה רגילה אבל במקום חיבור הצופר שמקבלים - חיבור מכשיר כלשהו שברגע שהוא מקבל מתח, יודיע לי איכשהו.

לדוגמה אחד מהמוצרים הללו:

https://www.aliexpress.com/item/In-Stock-One-Way-Car-Alarm-System-Classic-Remote-Controls-With-Flip-Key-Many-Blank-Keys/1979568944.html

או

https://www.aliexpress.com/item/CA703-8118-One-Way-Remote-Control-Car-Alarm-Systems-Security-Key-for-Toyota/32726388244.html

יש פתרון אחר?

פורסם (נערך)

לא מצאתי את המערכת, יש יותר מדי תוצאות בגוגל.

עריכה: משום מה חיפשתי רק באנגלית.. כשחיפשתי "פיינד מי" מצאתי.

הבעיה היא שזו לא בדיוק מערכת אזעקה, ונדרשים לשלם תשלום חודשי.

בכל אופן, אני מעוניין שכל מה שכתבתי בהודעה הראשונה יהיה בשלט אחד (כמו ביפר אבל עם מפתח בתוכו). קיים דבר כזה?

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

אני לא מאמין שתמצא את כל מה שאתה מבקש בלי להיכנס להוצאה גדולה.

ההמלצה שלי: מפתח מתקפל אפשר לעשות במידה ויש לך מפתח פשוט, אבל את הנעילה המרכזית יהיה קצת קשה לחבר אליה.

אתה יכול להתקין אזעקת ביפר עם שלט שמצפצף לך בכיס ולא לחבר צופר. אתה יכול גם בעלות די נמוכה לקנות טראקר GPS ברשת, אבל - הם דורשים כרטיס סים. אז זה יעלה לך בעוד 10 שקלים בחודש אצל אחת מרשתות הסלולר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי GPS TRACKER אבל לא התקנתי אותו כי זה אומר עוד שלט רק בשביל זה (אחרת בשביל לדרוך ו/או לנטרל את הדריכה צריך לשלוח כל פעם SMS למכשיר שברכב)

וכרטיס סים אפשר להכניס גם כרטיס משולם מראש (ביקטוק/טוקמן וכו'), ככה שאין תשלום חודשי.

אני הייתי רוצה מערכת אזעקה שקטה (צפצוף/התראה בשלט או בסלולרי) כמו ביפר, רק שהשלט יכיל גם יש מפתח.

לאתר את הרכב עם GPS זאת אופציה נהדרת אבל לא כאופציה ראשונה.

החשיבות שלי היא התראה במכשיר או בשלט ושאסחוב רק שלט אחד (שלט ומפתח ביחד ALL IN ONE).

• תוכן חדש...