Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מתחיל לארגן חלפים לטיפול 120 אלף.

בספר רכב רשום לי בדיקת מרווחי שסתומים ב120 אלף,השאלות שלי הם:

א.האם במוסכי החברה מבצעים בק"מ הנ"ל בדיקה כזאת?

ב.מה הם המק"טים של החלקים הנ"ל שצריך להלחיף במידה וכן (אשמח לתצלום קבלה)?

בנסוף החלטתי להחליף רצועת הנעת אביזרים כי הקודמת החזיקה בול 60 אלף ק"מ ןהחלה להראות סימני בלאי השאלה שלי:

א.האם להחליף גם מותחן על הדרך במידה והוא מתומחר בצורה סבירה או לבדוק את מצבו של הקודם?

פורסם

לצערי לא מצאתי מידע טכני ברשת על המנוע הזה

אם מדובר בפנדה מהצורה הישנה (2004-2012) ישנו ספר היינס שניתן לקבל אליו גישה בעלות סימלית של 17 פאונד לשנה.

https://haynes.com/en-gb/fiat/panda/2004-2012

אם היה ברשותי רכב שכזה והייתי עובד עליו בעצמי, לא הייתי מהסס לרגע ואפילו קונה את הספר המודפס.

בגדול כיוון שסתומים זה משהו שמדלגים עליו לרוב בארץ הקודש.

בקטן, מדובר בפעולה די פשוטה שדורשת סך הכל פירוק של מכסה שסתומים.

באופנוע שהיה לי הייתי מכוון שסתומים כל 24K ק"מ, כפי שדרש היצרן, למרות שנדרש פירוק רב יותר מאשר ברכב, ותמיד היה מה לכוון (כלומר אף פעם לא קרה שגיליתי שהכל מכוון).

על מנת לכוון כמו שצריך, כדאי מאוד להצטייד בספר הנחיות טכניות, לכן המלצתי על הספר בקישור מעלה.

יום טוב גם לך

פורסם

מחקירה נוספת ביוטיוב, ניראה שכיוון מרווח השסתומים אצלך מתבצע באמצעות שימסים ודורש פירוק קאמשאפט..

עזוב, דלג, שיתפוצץ המנוע.

אם אין איזה פעולה חריגה של צלינדר מסויים, לא הייתי נוגע.

יום טוב גם לך

פורסם

קודם כל צריך לוודא מה בדיוק רשום בספר תחזוקה, בדיקה או כוון יזום.

אם זה בדיקה, אז לא סיפור, כוון זה כבר עניין אחר.

האם יש לך להמציא מה רשום בספרות של התחזוקה המקורית של הרכב?

• תוכן חדש...