Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן מיקרה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב שני, מיועד לנסיעה בעיר לעבודה הלוך וחזור.

הוצע לי לרכוש ניסן מיקרה 2012 יד ראשונה עם 60,000 ק"מ במחיר של 26,000 (לעומת 32K במחירון).

אני חסר ניסיון בתחום ושוק הרכבים ואשמח לדעתכם מדובר בהצעה טובה או שישנן אופציות עדיפות בשוק בתקציב זה.

תודה רבה

פורסם

המיקרה רכב בסיסי כאשר היתרון שהוא חיסכוני וזול.

לא מצטיין בנוחות, היו פה כמה תלונות לגבי גיר הרציף.

מה הדרישות שלך? צריכת דלק? נוחות? זריזות?

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לבן שלי יש את הרכב הזה בגרסתו הידנית כשנה וחצי . אותה שנה ואותו ק"מ .

דלק - 1 ל16 , טיפולים לא יקרים במוסך כללי , אמינות טובה מאוד בינתיים

וזה מה שחשוב לו .

מה חשוב לך ?

פורסם

תודה על המענה

כפי שכבר העלתם באמת חשוב לי החיסכון של הרכב, הנוחות אינה מרכיב חשוב מכיוון שהרכב ישממש רק לנסיעות לא ארוכות לעבודה.

איך הוא מבחינת אמינות? טיפולים? עלות חלקים?

הרכב שהוצע לי הינו אוטומט, אבל אין לי בעיה לרכוש גם ידני. נקודה נוספת לציון הינה שאני גר בחיפה, הוא יסתדר עם העליות בצורה סבירה?

פורסם

אני יכול לענות מניסיון של 4 שנים עם הרכב.

הרכב משמש את אישתי ב4 השנים האחרונות, בשנה וחצי האחרונה הוא הרכב העיקרי בבית (שלי נמכר)

יתרונות:

1. אמינות מופתית - עד היום הדבר הכי גרוע שקרה זה שנגמר המצבר.

2. חסכוני - גם בנסיעה הכי עמוסה ו"קריעה" שהייתה לנו לים המלח כולל עליות קשות וארוכות ונהיגה במהירות לא של סבתא, הגעתי ל1-13/14.

3. זריז - יחסית, הכל יחסי, אך ביחס לכל ה3 בוכנות אוטומט כמו האלטו ודומיהם הוא זריז, הודות לגיר רציף לדעתי.

4. נוח מאוד לנהיגה בתנועה עירונית, קל לחניות עקב גודלו.

5. טיפולים מאוד זולים, יש שרשרת טיימינג דבר שחוסך לא מעט כסף שכן אינה דורשת החלפה.

חסרונות:

1. חלש בנסיעות בכבישים מהירים - לא יודע אם הייתי קונה כזה רכב לחיפה, בחיפה יש עליות לא קטנות, למרות שנסעתי עם הרכב הזה לכל מקום בארץ והוא הגיע לכל פינה ללא בעיות.

2. קטן וצפוף יחסית - מאחורה צפוף, תא מטען קטן.

3. פלסטיקה לא איכותית, מרגיש יחסית זול בפנים.

בכללי רכב נהדר כרכב שני, חסכוני ואמין בצורה חסרת תקדים, מעולם לא היה לי רכב כזאת תקופת זמן עם אפס תקלות מוחלט.

• תוכן חדש...