Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי טיפול לפורד פוקוס 2006

כולל טיימינג החלפת משאבה פלאגים וטיפול שוטף סטנדרטי.

בנוסף הוחלפו לי ברקסים אחוריים ורפידות קדמיות (מקווה שאני לא מבלבל בניהם)

כשהרכב הוחזר אלי מהמוסך קלטתי שההנברקס משוחרר לחלוטין ולמעשה לא מתפקד.

מ 4 קליקים עברתי אולי ל 10 , וכאמור זה זז כמו חמאה ולא עושה את עבודתו לבלום את הרכב.

דיברתי עם המוסכניק והוא אמר לי משהו שזה קשור להחלפת הבלמים, ויש שם כיוון אוטומטי ושאסע קצת על הרכב ויש מצב שזה יתכוונן ויסתדר בצורה אוטומטית.

אמר בנוסף שאם לא יסתדר- אבוא אליו ויכוון את זה ידנית.

בקיצר, הם נשמע כדבר הזה (לי זה נשמע די הזוי) האם באמת לחכות או כבר לגשת אליו.

כל תובנה תתקבל בברכה

תודה ואחלה יום

פורסם (נערך)

לחזור מיד למוסך.

כנראה שלא ביצעו כיוונון(רגולאז') ראשוני כמו שצריך או שמשהו בהרכבה התפקשש אולי כבל בלם היד השתחרר מאחד הסנדלים.

עם בלמים לא משחקים, אין דבר כזה יסתדר מעצמו, אחרי החלפת בלמים לא צריכה להיות שום תופעת לוואי כזו, הכל צריך לתפקד מצויין ולא פחות.

* בלם היד חשוב מאוד יש לו תפקיד לשימוש גם כבלם חירום, גיבוי מכאני כאשר ישנה תקלה במערכת ההידראולית המפעילה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...