Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היונדאי הזאת אחד הרכבים הכי גרועים שיצא לי לנהוג עליהם,ולא,הסריון לא טובה יותר.

תודה על התגובה. גרועים מאיזו בחינה? האם מדובר ב1.6 או ב1.4? (אני יודע שיש הבדל יחסית מורגש בכוח שהמנועים מפיקים)

פורסם (נערך)

היה לי מהעבודה למשך שנה את הרכב הזה, מנוע 1600, אני רוצה להגיד לך שאנשים התפטרו אצלנו מהעבודה בגללו, אולי הוא אמין וגם על זה אפשר להתווכח אבל בזה זה מסתיים, פשוט זוועה מוטורית, הרכב פשוט לא נוח, מושבים נוראיים, כאבי גב, הגיר מעביר הילוכים בגסות, מנוע מרעיש וצורמני, תחושה שאתה נוסע בעגלת סופר. צריכת דלק גבוהה, קופצנית, כדאי לך לרדת במודל ולקנות מאזדה 3 או קורולה,או אפילו קיה פורטה, יתנו לך הרגשה הרבה יותר טובה. או אם אתה נעול על המותג אז לך i30 או i20/25.

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם

גם לי היה לי 1.6 חדש לגמרי צמוד מהעבודה לחצי שנה.

אני מזדהה לגמרי עם

והתלונות שלו על הרכב,היו כמה רכבים כאלה שאחרי שנה שנתיים של שימוש צצו תקלות בגיר.

בסדר גודל הזה של הרכבים הייתי יורד מהקוריאניות הן לא מוצלחות.

פורסם
תודה על התגובה. גרועים מאיזו בחינה? האם מדובר ב1.6 או ב1.4? (אני יודע שיש הבדל יחסית מורגש בכוח שהמנועים מפיקים)

רכב אמין מאוד,

המון היו בצבא ושרדו יפה מאוד.

צריכת דלק 1/10 בממוצע.

היתרון הוא ביטוח זול וחלקים(אחזקה) זולה.

לא הייתי קורא לו "זוועתי"-רכב פשוט.

תנמיך את הציפיות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אכן בצבא הציג אמינות מאוד גבוהה, יצא לי לנסוע בכאלו עם 300-350 אלף ק"מ ובמקבילה של קיה (ריו), ההילוכים עוברים חלק והרכב נוסע בסדר יחסית לק"מ הזה, משיחה עם קצין הרכב של הבסיס הוא סיפר שהאקסנט מציגה אמינות טובה מאוד למרות התנאים הקשים שהן שרדו בצבא.

מה שכן, למי שמחפש רכב נוח - זה לא הרכב כנראה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...