Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, בואו נעשה סדר בדברים שתי הרכבים יד שלישית, הרכב עם המכה בכנף האחורית, 80,000 ק"מ ,המכה מעצבנת זה לא מכה כל כך גדולה זה מין לחיצה לא רצינית הפח, לכן הסבר לי מה זה אומר שהיא מחוברת לשסי? יש לרכב פגיעת שלדה בגלל זה או מה? אפשר לעשות פחחות וזהו לא? חוץ מזה בכל רכב הכנף האחורית מחוברת לגג הרכב ולשסי (כמעט בכל רכב) רק שבGTI בגלל שאין דלת החלק גדול יותר. בקיצור אלו הנתונים, הייתם מעדיפים רכב עם 100,000 ושריטות מעצבנות שרק בצבע כללי ניתנות לתיקון (מה שלא אעשה) או רכב עם 80,000 עם צמיגים במצב חדש ומכה לא רצינית בכנף האחורית? השתדלו לעזור לי בהחלטה זאת, יש בעיה לתקן כנף אחורית?

פורסם

אין בעיה לתקן את המכה בכנף האחורית,

למעשה אני מודה שלא הייתי מרוכז בשעת כתיבת התגובה, כי ברכבים כמו שלנו לא מחליפים את הכנף האחורית כי היא למעשה כל החלק מסוף הרכב עד הדלת של הנהג , והתכוונתי לפולו רגילה.

בכל מקרה, אין בעיה לבצע תיקון בכנף האחורית, אבל זה יצריך צביעה של כל החלק, או צביעה נקודתית + טשטוש.

עלות של כזה דבר יכולה להסתכם ב1000 ש"ח אצל פחח שמכבד את עצמו ומשתמש בצבעים מקוריים.

מה אני הייתי עושה?

מוותר על שניהם נכון לעכשיו .

ומחפש את הנסיכה שתהיה במצב יותר טוב משניהם.

בדוק מה קורה עם טיימינג, כי צריך לבצע סביב 90 אלף ק"מ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה לוותר עליהן כ"כ מהר, הן נשמעות די טוב, אם התיקון בזאת עם ה-80,000 מסתכם ב-1000 ש"ח וכל שאר המכונית בסדר גמור, אז אני לא מבין מה הבעיה?

הפולו GTI זה אוטו די נדיר לא?...וזאת עם ה80,000 נשמעת טוב, לדעתי כדאי לך ללכת עליה להשקיע

את ה1000 ש"ח ויהיה לך אוטו חדש!

לא הבנתי כ"כ את הקטע של השריטות, כ"כ חמור שבגללם לא תקנה את האוטו, כמעט לכל אוטו יש

שריטות.

בקיצור לדעתי כדאי לך ללכת על זאת עם המכה בכנף, אם היא אכן מלוקקת כמו שנשמעת לי....

יונתן

• תוכן חדש...