Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גאי וכל המבינים, מצאתי פולו GTI כסופה, מנוע שעבר 100,000 ק"מ הרכב נוסע מצוין קלאץ' חדש והגיר עובר ללא כל בעיות, אבל, לרכב טסט עוד חודש צמיגים קדמיים שזקוקים להחלפה ומבחינה חיצונית הרכב עבר התעללות ערסית של קנאים (שריטות קינאה למיניהן) אך המוכר מתחייב שלא עבר שום תיקוני צבע ושסי נקי, כמו כן, על תקינות המנוע ביחס לק"מ ולגיר לפני בדיקה בזכרון דברים, מחירון הרכב הוא 65,600 אבל מי שמכיר את הרכב יודע שבד"כ מבקשים מעל כמה אלפים, הצלחתי להגיע עם המוכר למחיר של 60,000 לפני בדיקה ואם יהיו ליקויים מהותיים נסתדר, בבקשה הציעו עצתכם בהקדם האפשרי כי אני בהתלבטות קשה לגבי הרכב, שווה? תודה רבה.

פורסם

הוא מוכן לחתום על גיר, מנוע, שילדה בבדיקה?

אם כן אולי זה באמת שווה. במידה והרכב יוצא בסדר תוריד ממנו גם את המחיר הטסט. וכך גם תדע מה אתה צריך לסדר.

למה הוא מוריד כוכלך הרבה? מוזר :?

כעקרון כל רכב תקין (חוץ מעלו בלי שוק כמובן) נמכירים במחיר מחירון במידה והם תקינים ללא שלדה.

בהצלחה

L.A

פורסם
הוא מוכן לחתום על גיר, מנוע, שילדה בבדיקה?

אם כן אולי זה באמת שווה. במידה והרכב יוצא בסדר תוריד ממנו גם את המחיר הטסט. וכך גם תדע מה אתה צריך לסדר.

למה הוא מוריד כוכלך הרבה? מוזר :?

כעקרון כל רכב תקין (חוץ מעלו בלי שוק כמובן) נמכירים במחיר מחירון במידה והם תקינים ללא שלדה.

בהצלחה

L.A

מישהו יכול להסביר מה זה " מוכן לחתום על גיר ומנוע " ??????

מה זו השטות הזו ?????

אני מקווה שברור לחברי הפורום שניתן לדחוף את "החתימה" הזו עמוק לת_ת .

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לא הגיוני בעיניי שהוא יוריד 10 אחוז מהמחירון בלי שיש פגיעת שלדה, או הפתעה אחרת בתחום המנוע והגיר...

הרכבים הללו הולכים במחירון במקרה הגרוע.

למה לא? קצת הגיון בריא ...

טסט- כ-1K ש"ח

זו צמיגים קדמיים נורמליים- עד 1K ש"ח

תיקוני צבע לשריטות- לפחות אלף ש"ח, תלוי איפה עשו את השריטות ....

מהסיבות הנ"ל זה לגטימי שהמוכר יוריד כ-5K ש"ח מהמחירון (אייל, תפסיק כל היום לחשב לי באחוזים כי גם כאשר בעל ראלי מבקש 5K ש"ח מעל המחירון הוא דורש כ-50% מעל המחירון!!!).

לפי דעתי כדאי לקחת לבדיקה ולחקור לעומק את מצב הרכב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מהנדס ,אני רואה הכל באחוזים פחות או יותר .

על טסט הוא לא חייב לזכות אותך על המחיר המלא

על הצמיגים גם לא ממש, מקובל אולי להוריד חצי .

תיקוני צבע הגיוני.

עדיין נשארנו עם הורדה של 2000 בלבד.....

בדרך כלל גם על זה צריך להלחם, אבל הורדה של 5600 ש"ח בלי להתווכח בכלל היא חשודה בעיני.

ברשד, כבר לקחתי פעם רכב לבדיקה, ביקשתי שהבעלים (שהתגלה כסוחר מוסתר היטב) יחתום לי על כל הנ"ל,

לקחתי את בעל מכון הבדיקה בתור עד , לאחר שהרכב יצא רע מאוד מהבדיקה , הבעלים של הרכב "שמח" לשלם לי את עלות הבדיקה תמורת הדף עם החתימה שלו...

(בחיים לא ראיתי בן אדם כ"כ עצבני)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מהנדס ,אני רואה הכל באחוזים פחות או יותר .

על טסט הוא לא חייב לזכות אותך על המחיר המלא

על הצמיגים גם לא ממש, מקובל אולי להוריד חצי .

תיקוני צבע הגיוני.

עדיין נשארנו עם הורדה של 2000 בלבד.....

בדרך כלל גם על זה צריך להלחם, אבל הורדה של 5600 ש"ח בלי להתווכח בכלל היא חשודה בעיני.

אייל, אתה מתסכל על הדברים בצורה די מוטעת, מדובר ברכב חדש יחסית שחלק גדול מהקונים הפוטנצייאלים קונים אותו בגלל הלוק שלו, אני יודע שהייתי מוותר על רכב שעבר "התעללות ערסית של קנאים" כפי שצויין למעלה אלא אם היו מורדים לי כסף מהמחירון.

לגבי התמחור של הטסט אתה צודק, לגבי הצמיגים נגיד, מה לגבי פחחות וצבע לרכב?

קשה להעריך אבל לפי הגדרת "התעללות ערסית של קנאים" לא נראה שמדובר בשריטה קטנה שכמעט בלתי נראת.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
איזו שנה היא, ואיזה יד?

פולו GTI יש שנת 2000 בלבד.

106GTI -"this is the sort of car you steal of your 18 "years old daughter

( Top Gear best handling car test 98 )

פורסם

הסיבה ששאלתי לשנה וליד היא ששני הדברים האלה עלולים לגרום לירידת המחיר - 100K ק"מ לשנת 2000 זה סביר (קצת מעל לממוצע), אבל אם היא לדוגמא יד רביעית - זה יכול להסביר את המחיר.

פורסם

חבר'ה אני מודה על ההתיחסות, בקשר לתיקוני צבע, השריטות שנעשו לרכב בשתי צדדיו לא ניתנות לתיקון אלא אם אצבע את כל הכנפיים והדלתות, שזה לא נראה טוב (לצבוע כמעט את כל האוטו כך שלא ניתן להעריך את זה בכסף) ניצבת בפני אפשרות נוספת, רכב זהה מבחינת צבע 80,000 ק"מ יש לעשות טסט עוד חודש, אך שלא עבר התעללות, למעט מכה בכנף האחורית שלהערכתי תיקונה יסתכם בכ 500 ש"ח צמיגים 2 חדשים 2 משומשים במצב סביר המוכר דורש 65,000 לעומת 60,000 ברכב הקודם, אז מה עדיף? רכב עם שעבר התעללות ו 100,000 ק"מ או רכב דיי נקי ממכות עם 80,000 ק"מ וקלאץ' חדש, ושוב תודה דעתכם חשובה לי מאוד.

פורסם

מה מבחינת יד?

איזה יד כ"א מהמכוניות?

טיפ קטן בקשר לרכב עם המכה בכנף האחורית: הכנף האחורית בפולו מרותכת לשאסי.

שי ,בקשר להתעללות ערסית של קנאים, אני לא הייתי קונה רכב גם אם היתה לו שריטה אחת ,

אבל לא כולם פסיכופטים כמוני...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שי ,בקשר להתעללות ערסית של קנאים, אני לא הייתי קונה רכב גם אם היתה לו שריטה אחת ,

אבל לא כולם פסיכופטים כמוני...

לא היית גם קונה פולו GTI עם שריטות אפילו אם היו מוכרים אותה ב30 אלף שקל שהמחירון הוא 65 אלף???

הכל עניין של מחיר, ולכן לדעתי בעל הרכב צריך להוריד מהמחירון.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
לא היית גם קונה פולו GTI עם שריטות אפילו אם היו מוכרים אותה ב30 אלף שקל שהמחירון הוא 65 אלף???

הכל עניין של מחיר, ולכן לדעתי בעל הרכב צריך להוריד מהמחירון.

שי

צודק.

הייתי קונה אותה, מתקן תיקון פחחות, מוכר אותה ובכסף קונה אחת בלי שריטה.

כנראה בעל הרכב מנסה למכור את הרכב זמן רב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה לא? קצת הגיון בריא ...

טסט- כ-1K ש"ח

זו צמיגים קדמיים נורמליים- עד 1K ש"ח

תיקוני צבע לשריטות- לפחות אלף ש"ח, תלוי איפה עשו את השריטות ....

מהסיבות הנ"ל זה לגטימי שהמוכר יוריד כ-5K ש"ח מהמחירון (אייל, תפסיק כל היום לחשב לי באחוזים כי גם כאשר בעל ראלי מבקש 5K ש"ח מעל המחירון הוא דורש כ-50% מעל המחירון!!!).

לפי דעתי כדאי לקחת לבדיקה ולחקור לעומק את מצב הרכב ...

:shock: :shock: ראלי עולה 10K?

קצת יותר...

• תוכן חדש...