Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לסוכנות יונדאי לבדיקת חורף חינם שקבעתי, מעבר לכך שהיא לקחה שעה וחצי מזמני סה"כ היה בסדר, החליפו לי וישרים ושטפו את האוטו בחינם, אבל בדרך נסעתי למלא אוויר בצמיגים ולהפעתי מילאו אותם ב-43PSI~ בכולם! כשברור שזהו לא הלחץ התקין והמומלץ (33-34PSI) חוסר מודעות או מכוון ? גם רציתי לציין שעל כל הבדיקה השקפתי מחדר ההמתנה ומה שנראה בעיני חובבני ביותר היה שהבודק השתמש בפנס הטלפון כדי לבדוק את דסקיות הבלמים :shock: זה רק בעיני תמוה?

סה"כ יצאתי מרוצה אבל לא ברור לי למה מילאו כל כך הרבה אוויר בצמיגים, זה לא בריא עבורם לטעמי.. טוב ששמתי לב..:x

פורסם

לדעתי זה מיותר לגמרי, אלה אם יש לך הרבה זמן פנוי. את ה"בדיקה" הזאת אתה יכול לעשות בעצמך...

סתם תרגיל פרסומי.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את עניין הבדיקות חורף\קיץ הללו, תכלס זה נועד לאנשים חסרי מודעות ולא לחובבי רכב אבל אם קיבלת וישרים חינם וזה ליד הבית אז זה אולי שווה את זה.

לגבי הלחץ אויר כנראה חוסר מודעות או זריקת ***.

כמו שבפנצ'ריות אחרי החלפת צמיגים לרוב סתם מנפחים ואני אישית תמיד דואג להכנס אח''כ למלא לחץ אויר תקין.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

מהו הלחץ המירבי המותר בצמיגים שלך?

זה לא טוב, אבל אסון זה לא, במיוחד לא בחורף.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אולי ניפחו על צמיג קר ואתה מדדת על צמיג חם, אולי סתם ניפחו מעבר למה שצריך. אבל כמו שאמר חן, זה לא אסון.

לגבי התלונות על הבדיקה - את המשפט על הסוס מתנה והשיניים אתה מכיר? אז זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבא שלי הפסיק את בדיקות החורף כאשר קנה פיאט 127...

המילוי ב-43PSI נראה לי רשלנות של המנפח.

אני מנפח את הצמיגים של הסוזוקים שלי ב-35-36PSI וצמיגאי שבדק טען שיש למעלה מ-40. המעניין הוא שבלוחית על קורה B יש המלצה ללחצים שונים לפי טעינת הרכב ולפי מצב"נוחות" (לחץ נמוך) מול מצב "חסכון בדלק" (לחץ גבוה, מעל 40PSI)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שעה וחצי בשביל וישרים ב5₪ לזוג מאייבי? לא חבל על הזמן? עם מה ציפית שהוא יבדוק? עם פרוג'קטור שיש עליו את הלוגו של יונדאי?

המכונאי הוריד את כל הגלגלים בשביל לבדוק את הדיסקיות :? וכמובן שהכל ברוח שלווה כך שלקח זמן, שיהיה.. הוא העיף שם קצת לכלוף שכנראה היה תקוע שם לעולמים, הוישרים נראים איכותיים לא כאלו שאתה קונה באופיס דיפו ולפחות מבדיקה ראשונית עובדים טוב מאוד, קיבלתי אותם בחינם ושטיפה בחינם פלוס מילאו לי נוזל שמשות ונוזל קרור, כך שיצא לי בסדר סה"כ אני מקווה שלא מנפחים גבוה בכוונה כדי להרוס את הצמיגים, זה הדבר היחידי שקצת ביאס אותי.

פורסם

אותי יותר היה מטריד את זה שמילאו לך נוזל קירור... לא אמור להיות חוסר בנוזל קירור.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תופעה מרגיזה אך שכיחה. בכל הצמיגיות בהן ביקרתי תמיד מילאו הרבה יותר ממה שצריך, ומה שהכי מצחיק זה שכשמראים להם את המדבקה עם לחצי האויר המומלצים הם עוד מתווכחים שהם יודעים יותר טוב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
תופעה מרגיזה אך שכיחה. בכל הצמיגיות בהן ביקרתי תמיד מילאו הרבה יותר ממה שצריך, ומה שהכי מצחיק זה שכשמראים להם את המדבקה עם לחצי האויר המומלצים הם עוד מתווכחים שהם יודעים יותר טוב.

היית בצמיגיות פח.

כשהחלפתי צמיגים,הבחור עצמו פתח את הדלת תא דלק,ראה את הכמויות ומילא לפיהן בדיוק (ראיתי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...