Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להוסיף שמן לרכב, חיפשתי קצת ומה שלמדתי עד עכשיו:

היצרן ממליץ על 5w20, אבל מאפשר גם 5w30.

צריך לעמוד בתקן ACEA A5/B5.

אני מבין שמומלץ סינטטי מלא.

יש שמנים מומלצים במפרט הזה? קונה במסגר. מישהו יודע גם כמה אמור לעלות מותג סביר (לא הכי יקרים). תודה.

פורסם

אתה בטוח שפורד לא דורשים שמן שעומד בתקן שלהם? הייתי מוודא את זה ובמידה וכן יש לרכוש שמן שעומד בתקן הנ"ל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

DSC_1146.jpg

זאת התמונה של המפרט, הם אומרים שאם לא מוצאים אז כדאי למצוא שמן במפרט כמו שרשמתי בהודעה. נראה לי דרישות סטנדרטיות למדי.

פורסם

ולא מפריעות לך ההערות שמלוות לכך?! :brickwall:

בכל אופן, שמן כמו Castrol Magnatec 5W30 A5 עומד בכל התקנים הדרושים. ואני בטוח שיש עוד כאלו.

כנס לאתרי חלפים שונים, justmotor, apexmotors, autostore וכיוצב' ומצא שמנים שעומדים בתקן המקורי.

• תוכן חדש...