Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני צריך למלא מים כמעט כל יום בפיאט אונו.

במוסך בדקו וגילו נזילה ממשאבת המים. במוסך אומרים שצריך להחליף: משאבה - 250 ש"ח ועבודה - 300 ש"ח. סה"כ 550 ש"ח כולל ניקוי כל החלודה. נראה לי יקר. איך אני יכול לדעת ?

פורסם

נשמע סביר - ויכול להיות שכדאי להחליף רצועת טיימינג באותה הזדמנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחליף טיימינג !!!!!

זה כולה 70-80 שקל, וזה עבודה "על הדרך" (גם ככה מורידים את הרצועה) וחבל שבעתיד יקחו לך עוד 300 שקל על העבודה !

ו550 זה זול ... בלאנציה עלה לי 1200 :\

פורסם

איזה פיאט אונו, נפח מנוע, שנת ייצור והאם מזגן מקורי או ישראלי?.

במנועי ה FIRE מש' המיים מונעת ע"י רצועת תזמון ואם היא מזמן לא הוחלפה כדאי כבר להחליפה כי ממילא הכל מפורק ופתוח.

ביתר המנועים 1.3, 1.4 ו 1.1 עד 85, משאבת המיים היא חיצונית ומונעת ע"י רצועה רגילה ואין כל קשר עם רצועת התזמון (טיימינג).

מחיר העבודה שונה בין הדגמים בגלל הבדלים בגישה אל מש' המיים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לאחרונה אני צריך למלא מים כמעט כל יום בפיאט אונו.

במוסך בדקו וגילו נזילה ממשאבת המים. במוסך אומרים שצריך להחליף: משאבה - 250 ש"ח ועבודה - 300 ש"ח. סה"כ 550 ש"ח כולל ניקוי כל החלודה. נראה לי יקר. איך אני יכול לדעת ?

אם מדובר במנוע 1.4 אזי המשאבה היא חיצונית. עם כלים בסיסים וידע טכני קל אתה יכול להחליף אותה לבד.

עלות משאבת מים לאונו נעה באיזור ה 200 שח, לא יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...