Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף את מכסה תא הכפפות (או את כולו, מישהו יודע?). חיפשתי קצת באיביי לא ראיתי מישהו ששולח לארץ, וזה לא זול.

כמו כן, צריך כזה של רכב עם הגה שמאלי, באנגליה יש להם מכסה לא מתאים...

תודה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

למה לא לקנות מפירוק, הייתי בבאקה (ליד חדרה) לפני כמה חודשים וראיתי שם סניק דור שני מנוע 2000 שעשתה תאונה אם זה עוזר.

פורסם

אכן, זה גם מה שאני חשבתי, וביקרתי בכמה וכמה פירוקיות בסביבה שלי... מעט סניקים, ובהרבה, מצב מכסה תא הכפפות לא יותר טוב משלי. (גם היה עדיף לי לפרק בעצמו וכך לדעת גם איך להחליף אצלי...)

תודה על התשובות עד כאן, ובכל זאת, אשמח לשמוע ממישהו שמצא באירופה מקור טוב לחלפים

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
תשלח מספר שלדה אולי יש לקרסו בארץ והם ירצו להיפטר מזה

כן, גם אני חשבתי כך, אבל:

לא זוכר מחירים מדוייקים, - משהו כמו 2,800 ש"ח לכל תא הכפפות, ואלף ומשהו רק למכסה, "אבל אין במלאי (הארצי), צריך להזמין"...

פורסם

תרשום מספר שלדה.

למה אי אפשר לשלוח לך ה"פ?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא יודע למה אי אפשר לשלוח לי משהו בפרטי, למקרה הצורך אפשר לשלוח לי ווטסאפ ל - 053-7876553.

בדקת באחים יזדי למשל?

לא מכיר אחים יזדי... איפה זה (אני בצפון)?

גם מה בדיוק הבעיה במכסה תא כפפות שלך?

לשונית הפתיחה השתחררה מהמכסה עצמו. זה "מתפקד" אם סוגרים ומחזיקים את הלשונית במקום, אבל אם אפשר לתקן אז בכלל... יש רעיונות?

וזה לא שאני לא יודע ומצוייד לתקן דברים, אבל לא נראה לי שיש גישה לתושבת, והקפיץ...

אולי ניתן לשפץ.

• תוכן חדש...