Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

אז ככה,

אני וחבר שלי חושבים על לקנות רכב יחד והשאלה היא פחות או יותר הרישום של הבעלות!

שנינו לא קונים רכב חדש אלא יותר העברת בעלות ( "יד שנייה" ) ובעצם אין לנו מושג אם אפשר

לרשום את שנינו כבעלים ראשיים אלא אפשר רק אחד....

מישהו יכול לעזור לנו במקרה הזה?

תודה לעונים!

פורסם

שניהם בעלים של הרכב באותה מידה. מי שרשמו אותו ראשון יופיע ברישיון למעלה והשני יופיע בתור בעלים נוספים. אין דבר כזה בעלים ראשי ומשני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קנסות על שם מי שרשום כראשי.

כתובת שרשומה ברשיון היא של מי שרשום כראשי.

מבחינת בעלות על רכב כרכוש הם שווים אבל מבחינת אחריות כלפי משטרה/משרד הרישוי - רק מי שמופיע ראשון.

זה למייטב ידעתי בכל אופן.

פורסם

ברשותכם אקפוץ על ההזדמנות, ואשאל את שאלתי כאן במקום לפתוח שרשור חדש, קניתי רכב ואחרי כן נזכרתי שאני רוצה להוסיף בעלים, האם צריך להעביר בעלות מחדש או שאפשר פשוט להוסיף, ואם כן איך עושים זאת? תודה רבה.

פורסם
ברשותכם אקפוץ על ההזדמנות, ואשאל את שאלתי כאן במקום לפתוח שרשור חדש, קניתי רכב ואחרי כן נזכרתי שאני רוצה להוסיף בעלים, האם צריך להעביר בעלות מחדש או שאפשר פשוט להוסיף, ואם כן איך עושים זאת? תודה רבה.

להעביר בעלות מחדש ולהוסיף עוד יד.

פורסם

אלא אם מדובר בבן/בת זוג רשומים בת.ז., ואז גם לא משלמים אגרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע כמה אתם חברים אבל כדאי להכין זכרון דברים שמפרט בדיוק מה האחריות של כל אחד מכם לגבי דוחו"ת וכו'. חלילה שהרכב צולם במצלמת רמזור, אי אפשר לדעת מהתמונה מי נהג, רק את מספר הרכב. הבעלים הראשי הרשום הוא זה שיקבל את הדו"ח. מה עושים כשרוצים למכור, מה עושים אם רק אחד רוצה למכור או לצאת מהשותפות וכו'. זה רכוש משותף ומעבר לחברות האמיצה יש כאן משמעות כלכלית ומשפטית וכדאי לתת על זה את הדעת לפני, במקום להצטער אחרי.

פורסם

ואני אומר שאם אתם רוצים להשאר חברים טובים לעוד הרבה שנים אל​ תרכשו רכב בשותפות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...