Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפניקס מחזירים לך את ההשתתפות העצמית ששילמת לחברת ההשכרה עד לגובה של 1500 או 2500 דולר (לפי סוג הביטוח שבחרת).

זה עובד יופי ואף פעם לא נתקלתי בסרוב (כך גם חברי בעבודה).

אם אני מעוניין לעשות את הביטוח של פאספורט קארד, איפה אני יכול לראות עד איזה סכום הם מבטחים במדוייק? אין להם שום מידע באתר.

כי למשל במקרה שלי, אני מעוניין לשכור M2, ורמה ראשונה של הפחתת השתתפות עצמית משאירה השתתפות עצמית בסה"כ 3,094$, ורמה שניה 1,785$. מה עושים במקרה כזה? חשוב לציין שגם בשביל ההפחתות האלה העלות היא משמעותית.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני מעוניין לעשות את הביטוח של פאספורט קארד, איפה אני יכול לראות עד איזה סכום הם מבטחים במדוייק? אין להם שום מידע באתר.

כי למשל במקרה שלי, אני מעוניין לשכור M2, ורמה ראשונה של הפחתת השתתפות עצמית משאירה השתתפות עצמית בסה"כ 3,094$, ורמה שניה 1,785$. מה עושים במקרה כזה? חשוב לציין שגם בשביל ההפחתות האלה העלות היא משמעותית.

אם אני זוכר נכון האפשרות לבחירת גובה הכיסוי קיימת רק בפניקס.

הם אגב גם זולים יותר מפספורטקארד ונותנים את אותו הפוליסה (פספורטקארד מבטחים דרך הפניקס).

אם אתה בכל זאת רוצה לבטח עם פספורטקארד פשוט תתקשר אליהם ותברר את זה.

פורסם
בסניף שלהם בפיזה שכרתי לפני חודש אלפא ג'וליה 2.2 טורבו לשבוע. היתה אופציה בינה לבין BMW סדרה 3 ושתיהן היו.

לא חושב שתמצא ג׳וליה לא טורבו, גם אם תתאמץ מאוד. התכוונת טורבו דיזל [emoji4]

אוויס פיזה זה Select Location אז כן הג׳וליה זמינה שם כמו גם כמה רכבים אחרים מובטחים.

שוב, ורונה לא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תגיד, במעבר קל, עד כמה אתה חובב נהיגה? כמה רמת הכייף בטיול יכולה לשנות לך אם תקח רכב שהוא הרבה יותר מהנה לנהיגה מרכב אחר? באחוזים, מה הפער בין ה 124 לשאר הרכבים שבדקת ביחס לסכום הכולל אותו אתה מוציא בטיול?

למה אני שואל, כי אני חושב שאם אתה חובב רכב, יכול להיות לך פער גדול בהנאה מכלל הטיול מאוטו אחד לעומת אחר ואם אתה לא אחד שטס פעמיים או יותר בשנה, יכול להיות שיהיה שווה לך, רק בשביל החיוך על השפתיים בטיסה חזרה.

לא נהגתי על אף אחד מהרכבים שהזכרת אבל מעשרות ביקורות שקראתי\ראיתי ה 124 זה רכב נהיגה מהמהנים ביותר שיש. לצורך השוואה, עם כל הכבוד לב.מ.וו 3 או ג'וליה (כמובן שלא מדובר על דגמי הספורט) ויש כבוד, מבחינת הנאה מנהיגה זה ליגה אחרת לגמרי.

בכל מקרה בהצלחה בכל מה שתבחר!

• תוכן חדש...