Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תקציב של 30K, להלן הצרכים שלי:

- רכב לנסיעה עירונית - ירושלים

- ל-5 נפשות (3 ילדים קטנים - 2 בוסטרים וכיסא תינוק)

- מקום בבגאז' לעגלה

באלדן הציעו לי פורד פוקוס שנת 2011/2012 קילומטראז' 80/120K או מאזדה 3 2009/2010, כאשר המליצו בחום דווקא על הפוקוס.

- מה מומלץ לדעתכם לצרכים שלי?

- אין לי ראש וזמן לחפש לקנות מפרטי, מה המשמעות שאני קונה מאלדן?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

שאתה קונה רכב ליסינג שחוט ובפוקוס גם צפוף במושב האחורי עם סיכוי טוב להיתקע עם גיר תקול.

תאזור כוחות וחפש רכב בשוק הפרטי כי ב 30 א' ש"ח, בחברות הליסינג תמצא רק נבלות שחוטות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

הרכבים של אלדן מטופלים בזמן בדרך כלל, קרוב משפחה שלי קנה פוקוס 2010 עם 107 אלף ק''מ מהשכרה ונוסע כמו חדש. לא רואה סיבה להימנע אם אין זמן לחפש וכוח נפשי לחפש פרטית.

פורסם

אני חושב ששני הרכבים שהציעו לך מאלדן לא מתאימים - שניהם צפופים מאחורה + לפוקוס יש בעיות גיר רציניות. המליצו לך בחום על פוקוס כי הם רוצים למכור כבר את הרכבים שנתקעו אצלם ( בכל חברות ליסינג ).

אני חושב שמיצובישי לנסר או קיה פורטה יהיו יותר מרווחים במושב האחורי. רכבים אמינים ולא יקרים לקניה. יונדאי I30cw ( סטיישן ) יהיה מאוד נוח למשפחה.

גם אני לפני 4 שנים עזרתי לידידה ( אם ל 3 ילדים ) למצוא רכב .בסוף נקנה פוקוס 2010 מאלדן ( גם מהשכרה ועם 80 אלף קילומטרים ), והרכב ממשיך לשרת אותה ללא תקלות בכלל. אבל מדובר בפוקוס דור קודם - יותר מרווח וללא גיר רובוטי בעייתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מכוניות שנשארות בליסינג/השכרה יותר שנים. כמו"כ לעיתים מכוניות שוכבות במגרשים זמן זמן ארוך לפני מכירתן.

בעקרון הנסיון שלי עם אלדן טוב, ושלוש מכוניות שקנינו מהן בעבר נסעו אצלנו יותר מ-15 שנים בלי בעיות מיוחדות.

מבין השתיים המאזדה תתאים יותר לנסיעות עירוניות (בגלל הגיר שכבר הוזכר כאן) כדאי שתבדוק שהבוסטרים והכסא נכנסים בספסל האחורי כי הוא די צר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
איך זה שאלדן מוכרת ישירות רכבים בגיל כזה ?

בדרך כלל הם מוכרים רכבים ישר אחרי ליסינג / השכרה כלומר 3 עד 4 שנים

בטוח שמדובר ברכבי ליסינג?אולי מדובר ברכב שחזר בטריידאין שמישהו עשה ונמכר ע"י אלדן כיד שניה, יודע בוודאות שאלבר עושים את זה אין מניעה לאלדן לא לעשות כך גם כן.

כמו שכתבו, קשה מצד אחד אבל מצד שני ליפול על רכב בעייתי בגלל שהעצלות הקשתה עליך לחפש רכב פרטי יכאב יותר לא? עשרות אלפי שקלים שווים השקעה מינימלית שלך.

ב30 אלף אין לחברות ההשכרה משפחתית אמיתית להציע לך אלא רק נבלות(כמו הפוקוס שמתייבשות במגרשים כמו אבן שאין לה הופכין) שיכניסו אותך לצרות - פתח יד 2 והחל בחיפושים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

פוקוס (מהדגמים שעד 2011) שמטופלת כמו שצריך, אמינה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במנהל הרכב הממשלתי היו הרבה פורד פוקוס ובקילומטרז מאוד נמוך כבר מוכרים אותם כי התיקונים רבים ויקרים.

אם רכבים כמו יונדאי ,טויוטה ,נמכרות בלפחות 250K ק"מ ומעלה אז רוב הפוקוסים לא מגיעים ל150K וכבר נמכרות.

במכרזים של המדינה קשה מאוד לראות טויוטה בפחות מ200K ק"מ יש מלא פוקוסים בין 120 ל150K ק"מ.

רכבים עם תקלות רבות גם כאשר מטופלים כמו שעון

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בסוף 2011 הגיע דגם חדש של פוקוס עם תיבה רובוטית כפולת מצמדים לא מוצלחת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...