Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה 6 2009 ויש לה צבע סגול חציל עכשיו השאלה שלי היא איך לשמור על הצבע בשטיפות ובכללי ביום יום ? תודה מראש לעונים

פורסם

חבר הפורום ORYO הכין מדריך טוב, כדאי לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?607346-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C-(-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A4)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה אבל יש שאלה אחת שהוא לא ענה עליהם שם שזה מה קורה אם אין לי צינור לשטוף איתו אלא רק דליים?

פורסם

מה שאני עושה זה לקחת דלי מים, לקנות מרסס גינה שבו אני שבו עירבבתי onr עם מים , onr זה חומר כמט סבון אבל מיועד למקרים כאלה.

ואז אני מרסס על הרכב ושוטף את הכפפה בדלי מים נקיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לו מאזדה בצבע חציל במשך 5 שנים. זה היה הדבר הכי מתסכל בעולם. רצתי לקנות רכב בהיר. בשום פנים ואופן לא להתקרב למכוני שטיפה. ווקס או אוטם צבע בתדירות גבוה.

פורסם

משתמשים באטם על בסיס נאנו, שמפו ווקס נאנו ואפשר גם לעשות ציפוי נאנו קרמי. אם אין ביכולתך לשטוף ברמה אני הייתי ממליץ לקחת לשטיפה מקצועית. וכמובן לעשות דיטיילנג לפני הכול, להחזיר את הברק. בכל מקרה הקורה הראשונה היא must. אם זה לא נאנו אל תתאמץ אפילו.

פורסם
משתמשים באטם על בסיס נאנו, שמפו ווקס נאנו ואפשר גם לעשות ציפוי נאנו קרמי. אם אין ביכולתך לשטוף ברמה אני הייתי ממליץ לקחת לשטיפה מקצועית. וכמובן לעשות דיטיילנג לפני הכול, להחזיר את הברק. בכל מקרה הקורה הראשונה היא must. אם זה לא נאנו אל תתאמץ אפילו.

הבעלים הקודמים עשו לי דייטלינג לא יודע איפה ומה הרמה של המקום אבל הוא עשה לגבי נאנו לא חושב שכדי להשקיע מאמין שזה עולה לא מעט לגבי פוליש ווקס אני אעשה

פורסם
מי ישקיע בציפוי ננו על מאזדה בת 8?

צודק, ואמרת שהיה לך מאזדה בצבע חציל 5 שנים איך טיפלת בה? האם הצלחת לשמור על הצבע?

פורסם
מי ישקיע בציפוי ננו על מאזדה בת 8?

הבחור שאל איך שומרים - עניתי. הוא לא אמר איך שומרים ביחס לזה שהצבע דהוי וזה כולה מאזדה בת 8.

חוץ מזה יש אנשים עושים דיטיילינג לרכבים שלא שווים את המחיר של המאזדה, וזה נראה פגז. אם הבחור רוצה להשאיר את הרכב מספר שנים ורוצה להרגיש כאילו הרכב חדש - למה לא?

פורסם
צודק, ואמרת שהיה לך מאזדה בצבע חציל 5 שנים איך טיפלת בה? האם הצלחת לשמור על הצבע?

תראה, היה לי סיפור ארוך עם הצבע הזה. תקפיד על ווקס/ אוטם צבע בצורה תדירה. תתחיל מפוליש לרכב ואז ווקס כל חודשיים או אוטם צבע.

בשום פנים ואופן לא לשטוף במכוני שטיפה. גם לא "ידני" עם מטאטא מיוחד וכל הבולשיט הזה. רק כפפת מיקרופיבר ואז מגבת מיקורפיבר. זה צבע רגיש מאוד. רואים עליו כל שריטה. ממליץ לא להשתולל עם זה יותר מידי. פעם אחת פוליש ואז ווקס. תזכור שזה בסך הכל מאזדה בת 8 ואל תלך עם זה רחוק מידי. בטח לא לעשות שטות ולשים ציפוי באלפי שקלים בשביל משפחתית בת 8.

פורסם
תראה, היה לי סיפור ארוך עם הצבע הזה. תקפיד על ווקס/ אוטם צבע בצורה תדירה. תתחיל מפוליש לרכב ואז ווקס כל חודשיים או אוטם צבע.

בשום פנים ואופן לא לשטוף במכוני שטיפה. גם לא "ידני" עם מטאטא מיוחד וכל הבולשיט הזה. רק כפפת מיקרופיבר ואז מגבת מיקורפיבר. זה צבע רגיש מאוד. רואים עליו כל שריטה. ממליץ לא להשתולל עם זה יותר מידי. פעם אחת פוליש ואז ווקס. תזכור שזה בסך הכל מאזדה בת 8 ואל תלך עם זה רחוק מידי. בטח לא לעשות שטות ולשים ציפוי באלפי שקלים בשביל משפחתית בת 8.

כן ברור אבל היא יחסית מאוד שמורה אני אעלה תמונה בתגובה הבאה ואני רוצה לשמור על המראה השמור שלה אני מקבל תגובות מאנשים שחושבים שהיא יצאה חדשה מהניילונים ובאמת כל שריטה בולטת לכן אני רוצה לעשות את המקסימום על מנת לשמור עליה

פורסם

השמירה התחלתית שהיא הכי טובה,

דבר ראשון להחנות תמיד בחניה מקורה (אם יש) או חניה בצל תמיד,

לשטוף את הרכב באופן עצמאי עדיף עם חומרים יעודיים לשטיפה הכולל בסיופ השטיפה ליישם אוטם צבע או ווקס כל מס' חודשים חודש וחצי או חודשיים.

• תוכן חדש...