Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני זכאי לרכב בהטבה של ביטוח לאומי, כרגע מתלבט בין מספר רכבים כאשר ההחלטה שלי כנראה תתבסס על ירידת העלויות של הרכבים, אז השאלה איזה רכב כנראה ישמור על העלות שלו בצורה הטובה ביותר: טויוטה ורסו, או טויוטה אוונסיס, או הונדה CVR 4X4

פורסם

לי נראה שהוורסו ישמור על ערכו הכי טוב מהאפשרויות שהבאת, בגלל שהוא מבוקש מאד בקטגוריית ה-7 מקומות כמשומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים לחלוטין עם צבי, רכב עם 7 מקומות ישמור על ערכו בצורה הטובה מבין האפשרויות.

את האוונסיס הייתי פוסל,כי היא פשוט לא נותנת יתרון משמעותי במחיר שלה. היא לא מרווחת באופן ניכר, תא המטען שלה בפועל לא נוח, ובכלל רכבי מנהלים כבר לא הולכים עקב היצע ומחיר הג'יפונים.

גם ההונדה תשמור על מחירה קרוב לורסו כי זה הונדה ובנוסף 4*4.

לא פירטת מה שאר השיקולים, אך מבין האופציות האלה זה בין ג'יפון לרכב משפחתי.

פורסם

אוונסיס, כמו רוב הרכבים בסגמנט הזה, לא זוכה לביקוש גדול בשוק יד 2.

הייתי בהחלט משאיר את ורסו את crv בתור אופציות ומזמין נסיעות מבחן כדי להחליט מה נוח ומתאים יותר.

אבל אפשר גם לקנות קורולה מאובזרת gli שעולה פחות מאשר ורסו, הרכב בהחלט שומר טוב על הערך, למרות ריבוי רכבי ליסינג ( גם הם נמכרים במחירים די גבוהים אחרי 3 שנים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההפרש בין הקורולה לורסו לא גדול כמו המחיר לצרכן אלא הרבה פחות בגלל הפטור ממיסים - על קורולה היבואן מרוויח הרבה והמיסים עליה נמוכים יחסית והיא אחת המכוניות הפחות משתלמות לפטורים ממיסים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...