Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

אני עומד כרגע בפני התלבטות בעייתית, של רכישת קטנוע...

הגעתי למסקנה חגיגית שאין צורך ברכב בשלב זה של החיים, הנסיבות ?

פשוטות למדי:

הנסיעות שלי הם מידי יום ביומו לעבודה, שנמצאת במרחק של 3 ק"מ מהבית לערך, ומיותר לשלם כ"כ הרבה על אחזקה של רכב.

תקציב הוא לא הבעיה פה אם הרכב ימכר (אם לא ימכר אז יש בנתיים 7 אלף), אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהרכב נמכר, ואין מגבלת תקציב, חדש אני לא הכי הכי להוט לרכוש, כי ברגע שרשמתי עליו בעלות למעשה איבדתי סכום הסובב את ה-1500 עד 2000 ש"ח.

שכחתי להזכיר בתחילת המודעה, שאני נעול על טייפון.

אז מה בעצם ההתלבטות ? לקנות שנת 2004 יד ראשונה שמור ממישהו שבקושי נסע, או לקנות חדש, וקצת שיטוט בקרטל, מניב את הדבר הבא:

http://www.cartel.co.il/MotorScooter/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iAreaCodeID=0&iCompanyID=72&iModelID=725&iAC=&iHand=&iYear=&fPrice2=&SearchFor=

טייפון 2005 חדש, מזכיה, במחיר של 1400 ש"ח פחות ממה שיעלה בחברה, אני אהיה היד הראשונה עליו, והעסקה כוללת קסדה ומנעול...

נשמע מפתה מאוד, אבל הכל בחזקת "כבדהו וחשדהו", מישהו יכול להאיר את פני האם זה כדאי ?

מה גם שבימים האחרונים יש 3 הודעות של אנשים שונים על מכירת טייפון מזכיה, היה איזה מבצע בסלקום או משהו שפספסתי ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

משהו בקשר לזכיה הזאת מסריח, איך יכול להיות שאתה תהיה יד ראשונה, אם לא אתה הוצאת אותו מהחברה?

בכל מקרה טייפון אחלה שבאחלה של קטנוע ואם יש לך 2004 שווה מבט ואולי חתונה

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

המשך השיטוט בקרטל העלה את המודעה הבאה (בתחתית עמוד שני של הטייפונים):

אנשים - אל תקנו את הקטונע של אלו שזכו בו מסלקום - הקטנוע פגום. זה בדוק - תשאלו אצל היבואן, זה קטנוע שעבר תאונה ושופץ.

מישהו יכול לאמת ?

ואיך יכול להיות שאני יד ראשונה ?

הקטנוע נמצא בעופר אבניר, הבעלים לא הלך לפדות את הזכיה, אני הולך ורושם את הקטנוע על שמי, ככה נכתב בלינק...

השאלה היא באמת אם זה חדש ובלה בלה בלה או משופץ ומישהו פה עושה קומבינה.

נניח וזה משופץ, אז כמובן זה יורד מהפרק.

האם לחפש 2004 או 2005 מיד ראשונה במצב טוב ? (מצאתי כבר מודעה אחת של 2005 אחד שטוען שהוא מוכר בשביל לקנות טרקטורון).

כדאי אולי בכל זאת לשקול רכישה של אחד חדש מהחברה אפילו שיורדים לטמיון 2000 ש"ח, רק בשביל השקט הנפשי והידיעה שהמנוע הורץ נכון ולא סתם קרעו לו את התחת ?

פורסם

חדש מהחברה זה מיותר, אם יש לך מודל כמעט חדש לך עליו.

בקשר לקרטל זה מריח כמו קומבינה עצבנית ביותר, מי לא פודה זכיה???

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

זה מריח לי בדיוק כמו שמריח לך, אני רק מנסה לאמת את זה במשך חודש שלם...

ועכשיו ההתלבטות היא כבר יותר בקטע כמו שאמרתי:

האם אפשר לקנות בראש שקט 2004 או שעדיף לשרוף את ה-2000 ש"ח ולישון בשקט על אופנוע חדש ?

פורסם

אם כבר חודש ה"מציאה" הזאת שם עזוב את זה, זה קומבינה!

אם ה2004 שמצאת, או אחד אחר שתמצא, יהיו במצב טוב, לך לבדיקה ולך על זה. שוב אין הצדקה לחדש.

פורסם
המשך השיטוט בקרטל העלה את המודעה הבאה (בתחתית עמוד שני של הטייפונים):

אנשים - אל תקנו את הקטונע של אלו שזכו בו מסלקום - הקטנוע פגום. זה בדוק - תשאלו אצל היבואן, זה קטנוע שעבר תאונה ושופץ.

מישהו יכול לאמת ?

ואיך יכול להיות שאני יד ראשונה ?

הקטנוע נמצא בעופר אבניר, הבעלים לא הלך לפדות את הזכיה, אני הולך ורושם את הקטנוע על שמי, ככה נכתב בלינק...

השאלה היא באמת אם זה חדש ובלה בלה בלה או משופץ ומישהו פה עושה קומבינה.

נניח וזה משופץ, אז כמובן זה יורד מהפרק.

האם לחפש 2004 או 2005 מיד ראשונה במצב טוב ? (מצאתי כבר מודעה אחת של 2005 אחד שטוען שהוא מוכר בשביל לקנות טרקטורון).

כדאי אולי בכל זאת לשקול רכישה של אחד חדש מהחברה אפילו שיורדים לטמיון 2000 ש"ח, רק בשביל השקט הנפשי והידיעה שהמנוע הורץ נכון ולא סתם קרעו לו את התחת ?

מאיפה השטויות האלה?

קטנוע חדש מזכיה יכול להיות בהחלט יד ראשונה.

היבואן הולך עם הפרטים ורשומון היבוא אל משרד הרישוי. לרוב זה לוקח לו חודש ואפילו יותר.

חבר טוב עכשיו מכר את הקטנוע שהוא זכה בו (פיז'ו 125) למישהו, והיבואן עדיין לא רשם אותו.

תרגיעו עם השטויות אם אין לכם גיבוי עליהם.

קח אותו לבדיקה בכל מקרה, תראה שהכל בסדר, במשרד הרישוי אתה כבר תראה שהכלי חדש ורק עלה על הכביש וזהו.

תתחדש, שווה בהחלט.

וכן, היה מבצע בסלקום.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

נסעת על הספידפייט ?

הטייפון נסעתי עליו המון, זה מה שיש אצלנו בבורגר, אכן קטנוע מעולה, אבל אני קצת חושב שהוא חלש ביחס ל-50 סמ"ק אחרים שרכבתי עליהם, ויש לו רעש לא הכי נעים לאוזן אבל נעזוב את הרעש עכשיו...

אני רוצה לשמוע חוו"ד של מישהו שרכב על ספידפייט WRC, או האם ניתן לעשות עליו נסיעת מבחן בחברה.

פורסם

אני נהגתי על הספידפייט WRC כשבאתי לקנות אותו....לדעתי הוא לא היה נוח...מגושם ולא נוח לתמרון....בסוף וויתרתי עליו וקניתי את הסאן יאנג מאסק 2005...אחלה קטנוע...מביא תמורה למחיר...בקיצור...לספידפייט WRC יש חתיכת פוזה הוא יפה והכל...אבל לדעתי אין הנאה ברכיבה

קח טייפון...

פורסם

פוזה אני כבר לא מחפש באופנוע, מחפש שיהיה כמה שיותר כוח ביחס ל-50, ואמינות, מאסק זה סתם אופנוע מיותר לדעתי, ונמאס לי מסאניונג כבר.

• תוכן חדש...