Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביטקוין. בשיא הרצינות.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

המטבע הזה נמצא בשיא שלו כרגע של 10000 ש"ח למטבע, אני בעצמי שוקל אבל נראה דיי לא יציב, יכול להכפיל ויכול ליפול.

לא לשכוח הפתעות.. עד לפני שנה המטבע היה 250 דולר לבודד (ואני עד עכשיו אוכל את הלב אגב שלא קניתי 100 חתיכות).

נראה לי מלחיץ מעט.

Opel Adam S 2017

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ - יש המלצות נוספות, כולל משהו לטווח הארוך יותר (מספר חודשים עד שנה פלוס)?

2 אופציות שחשבתי עליהן הן או פתיחת חשבון בנק אמריקאי (אני טס לשם די הרבה, אם כי נראה כי העמלות הופכות את זה לעסק פחות כדאי), או פיזור של הכסף על פני מניות של כ-5 חברות בתחום ההייטק/ביוטק (אבל זה כמובן משהו עם סיכון רב יותר, ודורש למידה של התחום, כי כרגע אני אפילו לא יודע איך לקנות מניה).

אגב, מישהו פה המליץ על ביטקוין - מבדיקה מהירה נראה כי מאז הההמלצה (לפני כחודשיים) ועד עכשיו, הביטקוין כמעט הכפיל את ערכו (?).

פורסם

אכן כך. הכפיל, הגיע אפילו ל5 אלף דולר, ועכשיו שוב ב200 והעתיד כנראה ורוד.

כשהמלצתי היה 2200 בערך. היום 4200

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הביטקוין תנודתי מאד. בהחלט השקעה בסיכון גבוה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סתם שאלה:

זה כסף שקבלת מתנה. מה הבעיה לתת חלק ממנו לבנק? ההמרות האלו הם חלק מהרווח שלהם.

בהצלחה.

כמעט ובאתי לפתוח קרן התרמות לפקידי הבנקים הקבצנים.

ריגשת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא קראתי את כל השרשור אבל אני מאמין שהמלצה על זונות וסמים הועלתה כמה פעמים. אומנם לא השקעה אבל הוצאה כיפית.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
הביטקוין תנודתי מאד. בהחלט השקעה בסיכון גבוה.
אכן תנודתי, אבל מי שיעשה קצת מחקר יבין שזו השקעה לטווח ארוך יותר והמטבע הזה ייכנס לשימוש כלל עולמי , ובכל זאת בשנה-שנתיים האחרונות ערכו רק עולה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

צריך לשים לב שהביטקוין משמש כמטבע לרכישת מטבעות ברוב הנפקות ICOs. סך הגיוסים מ ICOs כבר עבר את סך הגיוסים מקרנות הון סיכון ברבעון השני של 2017 - http://mashable.com/2017/09/07/ico-800-million/#w9_j6psZ38qN

עכשיו, אם מייסד האת'ריום אומר השבוע שיש בועה עצבנית בשוק ה-ICOs, מי אני שאתווכח? http://www.investopedia.com/news/ethereum-founder-cautions-ico-bubble-vitalek-buterin/

בשורה התחתונה, אני רואה את השוק הזה כמו האינטרנט בשנת 1997 - כן, הרוב הולך להתפוצץ, אבל בדרך יהיו שירוויחו הון תועפות, ויהיו אלו שיפסידו את המכנסיים. בסופו של יום, כמה מטבעות ופרוייקטים ישרדו את הכל, ועוד כמה עשרות שנים לא נבין איך חיינו בלעדיהם (ע"ע גוגל, אמאזון, יאהו, אי-ביי - אני צוחק לגבי יאהו, רק רציתי לבדוק את העירנות...).

ולסיום, טיפה נוסטלגיה - http://www.businessinsider.com/history-of-the-dot-com-bubble-in-photos-2016-2/

No worries 8)

פורסם

Bank of America יפתחו לך חשבון אם תגש לסניף שלהם בארצות הברית ותפקיד את הכסף. גם על ויזת תייר.

לא יהיו לך עמלות כלל כל עוד תפקיד 10,000 דולר.

שים לב שרצוי שתפקיד 9000 בעת פתיחת החשבון ועוד אלף לאחר כמה ימים. הפקדה של 10,000 במכה מצריכה דיווח ל IRS וכנראה תצטרך למלא טפסים. אם יש לך +- 10,000 דולר אפילו הבנקאי ימליץ לך לפצל את העסקה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...