Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cadillac srx 2013

drazic234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את עזרתכם לפני רכישה.

יש לי הזדמנות לקנות את הרכב במחיר טוב במיוחד לשנתון.

אבל אני לא מכיר אותו בכלל.

חיפשתי הרבה ולא מצאתי נסיעות מבחן ועוד...

הבנתי שהרכב אוהב לשתות :wink: השאלה כמה ????

אמינות ?

ירידת ערך ?

אם לרכב יש שוק יעד שניה ולא שאני צריך להוריד 20k-40k כדי למכור

בגדול אני פתוח להמצלות אני מחפש suv\ג'יפ אין צורך ביכולות שטח אבל אין לי בעיה שיהיה.

קוראני לא בא בחשבון.

פורסם

קח בחשבון שזה רכב שקונים בזול וגם מוכרים בזול. לכן אל תופתע לגבי ירידת הערך. צריכת דלק? תלוי מאוד ברגל שלך ובתוואי הנסיעה. אפשר לומר שבסביבות 8-9 ק"מ לליטר בנהיגה משולבת

פורסם

הו החופש הגדול, הו החופש הגדול...

אין תקציב.

אתה מבקש לקנות קאדילק עם מנוע פלצת ומחפש שהוא יהיה חסכוני.

זה רכב יוקרה אמריקאי שמאבד ערך מהמחירון כמו שטיל בליסטי מגיע ליעד שלו על סטרואידים.

צריכת הדלק שלו על פי היצרן - משובלת תהיה מתחת ל1:10 וזה לפי היצרן שנותן לך נתונים אופטימיים משהו

לצריכה העירונית שלו היצרן מצהיר 1:6

מנוע 3.6 אטמוספרי - תעשה את החשבון לבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הו החופש הגדול, הו החופש הגדול...

אין תקציב.

אתה מבקש לקנות קאדילק עם מנוע פלצת ומחפש שהוא יהיה חסכוני.

זה רכב יוקרה אמריקאי שמאבד ערך מהמחירון כמו שטיל בליסטי מגיע ליעד שלו על סטרואידים.

צריכת הדלק שלו על פי היצרן - משובלת תהיה מתחת ל1:10 וזה לפי היצרן שנותן לך נתונים אופטימיים משהו

לצריכה העירונית שלו היצרן מצהיר 1:6

מנוע 3.6 אטמוספרי - תעשה את החשבון לבד.

היי הרבה זמן לא דיברנו.

לא ביקשתי שהוא יהיה חסכוני.

אהבתי את הדוגמה שלך טיל בליסטי:lol:

פורסם

תראה - אני כרגע מתחיל בהתלבטות בין CTS שנתונים 07-09 וכן אני יודע שיש החלפת דגם בין השנתונים הללו עם קפיצה מאסיבית באיכות הפנים של הרכב הזה (אבל אני דווקא, מהסיבות שלי - מחפש את הדשבורד הישן והמעאפן)

לבין ג'יפ גרנד שירוקי 2010-2011

נכון שתי חיות שונות לחלוטין עם פרקטיקה אחרת וייעוד אחר - אבל מתלבט בין רכב מפנק שיושב על טיל בליסטי עם הנאה אחורית לבין רכב מפנק זריז יחסית עם יכולת שטח ותא מטען ענק וישיבה גבוהה.

מה משותף לשני הרכבים האלה - מעבר לקפטן ברור מאליו - הן אמריקאיות

התחזוקה!

כאן מגיע החלק הכיפי ברכבים אמריקאיים שרובם גם ככה מגיעים עם מנועים דומים.

אתה יודע - אמריקקים במשך שנים ארוכות האמינו בביטוי There is no replacement for displacement

במילים אחרות - כוח סוס! וכמה שיותר ושיהיה אטמוספרי.

ומה שאתה מקבל זה בעצם מנועים גדולי נפח, אמינים, קלים יחסית לתחזוקה - אבל, שתיינים!

אין רצועות טיימינג.

בCTS לפחות ממה שראיתי הפילטר שמן נמצא מלמעלה ופתח אגן השמן ניתן להגיע אליו מצד הגלגל מבלי להרים אפילו את הרכב באוויר.

בלמי דיסק קלים ונוחים לטיפול

וכך הלאה וכך הלאה.

אם אתה לוקח את הג'יפ אתה מקבל אפילו רכב שאתה יכול לזחול מתחתיו מבלי להרים אותו וכנ"ל לגבי הSRX

בSRX 2013 ממה שאני רואה המנוע הוא עדיין 3.6 אטמוספרי והזינוק למאה עומד על כ8.4 שניות שנכון, גם במושגים של היום זה רכב זריז אבל אל תשכח שברכב בגודל של כזו בהמה ובכזה גובה - זינוק ל8.4 שניות ירגיש לך באמת, כמו טיל בליסטי.

נוחות ושקט נסיעה אין מה לדבר - אמריקאים אלופים בזה.

המושבים של הקדילאקים בשנים האלו הם פשוט תענוג ורשימת האבזור במידה ואתה קונה דגם עם מערכת משודרגת (בד"כ BOSE) - בקיצור בפן הזה אתה לא טועה.

תבקש הצעת ביטוח באתר של WOBI תראה כמה יעלה לבטח את הרכב.

תיכנס לאתר של משרד התחבורה ותבדוק כמה יעלה רישוי שנתי לרכב.

תעשה שיעורי בית.

בגלל שאני כבר מתחיל לעשות חלק מהתחזוקה בעצמי אני גם נכנס ל"אתה צינור" (יוטיוב) ומחפש סרטוני תחזוקה של הרכבים כגון החלפת רצועות אביזרים, החלפת אלטרנטור, החלפת פלגים, החלפת פילטרים (דלק, שמן, אוויר, מזגן), החלפת מים ורואה בעצמי אם זה משהו קל לתחזוקה או סיוט וגם מברר חלקי חלפים וכך לאט לאט מקיש מזה כמה יעלה באמת להחזיק רכב כזה בארץ.

ועם כל השגעונות היום שאני רואה ברכבי אירופאיים ויפניים - האמריקאים לדעתי, נותנים לך יוקרה במחיר שפוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום,

את שלנו (SRX 2013 דגם 4X4) קנינו לאשתי בשנת 2016 עם 45,000 ק"מ, כיום הרכב כבר עם 65,000 ועדין מרגיש צעיר ורענן. המנוע חזק ומושך נהדר , צריכת הדלק בהתאם ממוצע יוצא 1:6-7 ליטר לק"מ.הרכב מגיע מאובזר כמו שאף רכב יפני לא מגיע: מושבי עור עם כיוון חשמלי וחימום(קיים דגם גם עם קירור), גג פנורמי נפתח, הנעה ללא מפתח, מערכת של BOSE אחת הטובות שנתקלתי בה ,פתיחת תא מטען חשמלית ומה לא.

למי שזה חשוב , ניתן להשכיב את הספסל האחורי כך שהתא מטען יהיה כמעט שטוח. גם ללא ההשכבה של הספסל נפח תא המטען מכובד.

מספר בעיות שהיו לנו לאורך השנה וחצי :

1. הכיסוי של הסאנרוף הוחלף פעמיים - הגג הוא פנורמי ויש כיסוי בד שמכסה את החלון גג בלחיצת כפתור - אותו גג נוטה ליפול מהמסילה ללא אפשרות לתיקון ומצריך החלפה( לפחות מה שאמרו במוסך)

2. מערכת שמע - המסך של המערכת שמע איבד נקודות מגע כמה פעמים והוחלף פעם אחת.

3. מאווורר מזגן התקלקל \ הרעיש והוחלף.

4. תא הכפפות הוחלף מכיוון שציפוי העור תחיל להתנפח.

לגבי עלויות רכישה , טיפולים או ביטוח אני לא יכול לעזור כי אנחנו גרים בחו"ל כך שהשוואה לא תעזור פה.

מקווה שעזרתי .

מיכאל

פורסם

תודה רבה לתושבות. אתמול עשיתי נסיעה מבחן, האמת לא חשבתי שהאוטו יהיה כזה טיל! אמרתי רכב כבד בטוח יהיה לו קצת קשה, אז בכלל לא.

אבל אני רוצה לראות דגמים אחרים.

יש לכם המלצות אחרות?

פורסם

אם אתה רוצה להשאר במותגים אמריקאיים תנסה את הגרנד שירוקי.

אם אתה רוצה לפזול לאפשרויות אחרות וכנראה גם חסכוניות יותר תנסה לקסוס סדרת RX היברידיות

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...