Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מאוטומט לידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רישיון על אוטומט כמעט שנתיים

אני מעוניין לקנות רכב ידני בטווח ה6-8,פיגו 106/רנו קליאו/סיטרואן סקסו או שרייד ידני.מהסוג הזה.

א.האם ההשקעה הזאת משתלמת לאור תקציבי?חשוב לציין שזוהי תהיי המכונית הראשונה שלי

ב.מה אני צריך לעשות כדאי להתחיל בתהליך שכזה,כמה הוא אמור לעלות באופן תיאורתי.

פורסם

אם יש לך רישיון לאוטומט אז זה קצת בעיה לקנות רכב ידני.. בכל מקרה - משתלם זה כנראה לא. אני קניתי לאחרונה פיג'ו 106 בגלל שריטה שיש לי עליו. ההוצאה המצטברת לא כולל ביטוחים בינתיים זה 7000 ש"ח ועדיין הרכב לא הכי תקין. במחיר הזה אפשר למצוא גם 206 או רכבים יותר מודרניים, אלא אם תמצא רכב שמור במיוחד שלא דורש שום השקעה וכו'..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם (נערך)

כל זמן שרישיון הנהיגה שלך מוגבל לרכב אוטומטי, אין לך מה לחפש ידני.

עריכה: אחרי התגובה של ZVIT ראיתי שהשאלה נוגעת לשינוי רישיון לכן תשובתי לא רלבנטי,סליחה..

עריכה אחרונה על ידי spidrman

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מניח ששאלתך היא לגבי התהליך של הסבת הרישיון מאוטומטי לידני.

צריך להוציא שוב טופס ירוק, אין מינימום שיעורים ולא צריך לעשות תיאוריה. לפי מה ששמעתי גם ההמתנה לטסט קצרה יותר כי מקבלים טסט מחוץ למכסה.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם יש לך רישיון לאוטומט אז זה קצת בעיה לקנות רכב ידני.. בכל מקרה - משתלם זה כנראה לא. אני קניתי לאחרונה פיג'ו 106 בגלל שריטה שיש לי עליו. ההוצאה המצטברת לא כולל ביטוחים בינתיים זה 7000 ש"ח ועדיין הרכב לא הכי תקין. במחיר הזה אפשר למצוא גם 206 או רכבים יותר מודרניים, אלא אם תמצא רכב שמור במיוחד שלא דורש שום השקעה וכו'..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

7000 שקל על רכב במחירון של 6-8?למה כ"כ הרבה?

אני מניח ששאלתך היא לגבי התהליך של הסבת הרישיון מאוטומטי לידני.

צריך להוציא שוב טופס ירוק, אין מינימום שיעורים ולא צריך לעשות תיאוריה. לפי מה ששמעתי גם ההמתנה לטסט קצרה יותר כי מקבלים טסט מחוץ למכסה.

בהצלחה :)

האם כדאי בכלל?

פורסם

הקשר בין המחירון למה שעולה הרכב בטווח המחירים הזה הוא מקרי בהחלט.

אתה מדבר על מכוניות ישנות מאד שהפוטנציאל לתקלות הגלום בהן הוא לא קטן.

לגבי ההסבה - כדאי או לא - זה אתה צריך להחליט. מבחינת עלות אם לא תזדקק ליותר מדי שיעורים מדובר על 1000-2000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקשר בין המחירון למה שעולה הרכב בטווח המחירים הזה הוא מקרי בהחלט.

אתה מדבר על מכוניות ישנות מאד שהפוטנציאל לתקלות הגלום בהן הוא לא קטן.

לגבי ההסבה - כדאי או לא - זה אתה צריך להחליט. מבחינת עלות אם לא תזדקק ליותר מדי שיעורים מדובר על 1000-2000 ש"ח.

אכן. הרכב עצמו עלה 2000 ש"ח. בוצע יישור קו (שעדיין לא נגמר, קיימת תקלה שלא ידעתי עליה בקניה) בעלות של כ-5000. וזה עוד אחרי שהחבר'ה של הכנופיה עזרו לי קצת בחלק מהטיפולים כמובן ללא תשלום (תודה לאסף ולרועי).

רכב כזה ישן לא תמיד יהיה משתלם, אבל עכשיו אני מבין שהשאלה היא לגבי הסבה של הרישיון. אני מאמין שיותר קל למצוא רכבים ידניים שמורים בשנתונים האלה לעומת אוטומטיים אבל אתה מוזמן לעשות את הבדיקה שלך ביד 2.

לגבי ה-106 - אין הרבה רכבים למכירה. מי שכן מוכר מוריד את המודעה תוך חודש-חודשיים ולא נתקעים עם הרכב (או שמתייאשים מלמכור), הסקסו קיימת בעיקר גרסא עם מנוע 1.1 אז לא עניין אותי.

זה ממעקב של כשלושה חודשים..

• תוכן חדש...