Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חכה לתגובה של automatic1.

אכן, בצע חיפוש בפורום.

נפתחו מספר שרשורים על מספר רכבים בין אם זה טורבו ובין אם זה רגיל לשנת 2011-2012 ממש בימים האחרונים וחוץ מזה, על המונדאו לא חסר מידע בפורום, תריץ חיפוש.

אין טעם להעתיק ולכתוב בכל פעם מחדש את אותו הדבר.

בנוסף, יהיו מספר שרשורים שבהם אני או אחרים הגיבו בפירוט עצום על הרכבים, חפש בשרשורים.

פורסם (נערך)
צפיתי בסיקור, רואים שהוא אהב את הרכב שלך :-)

ממה שראיתי בינתיים, ההבדלים בין הטיטניום לטרנד - סאנרוף, מושבים משולבים עור לעומת בד בלבד, ג'אנטים לעומת טאסות,

מערכת אודיו שונה, פסי ניקל לאורך קו החלונות. האם יש הבדלים נוספים?

עוד כמה דברים קטנים. צבע שונה בגימור מבפנים לפלסטיקה. ספי מתכת בדלתות, גריל פרונט בצבע כסוף, מחשב דרך עם מסך LCD די מגניב, חלונות כהים (אני חושב שזה רק לטיטניום אך לא בטוח), מראות צד עם פנסים (אני חושב שזה בלעדי) והנעה באמצעות כפתור (ללא מפתח). נראה לי שזהו זה פחות או יותר.

(לפחות עבור הגרסאות שבארץ, בחו"ל יש תוספות שלא יביישו רכבים חדשים. בקרת שיוט אדפטיבית, הפעלה קולית, הפשרת חלון קדמי דרך הזכוכית ולא ע"י אוויר, חיישנים לצמיגים ועוד ועוד, אפילו במודל 2008! ).

וכן :D הוא די נדהם מהרכב שלי ועד כמה הוא שמור. (מה שהיה לי מוזר, חשבתי שכולם שומרים ככה חחח). אילולא הג'אנטים שלי היו מכוסחים, הרכב היה במצב כמעט מושלם. (גם מכאנית טפו טפו טפו).

בכלל לא הבנתי מה הצורך לסקר מונדאו ישנה, אבל הוא התעקש.

אגב, המרצדס הישנה (שנת 98 השחורה) בסיקור באותו ערוץ בyoutube הייתה של אבא שלי. ונמכרה לא מזמן. (הוחלפה בE-class צעירה בעשור)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

טיטניום לא טיטניום 1 ל 6 בדלק קח בחשבון.

עם מזגן זה יהיה 1 ל 4.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

איזה הגזמה.. זה 1:6 עם מזגן :D

מה לעשות לא לכולם יש אפשרות לקנות סוברו DL :p

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

עם מזגן זה יהיה 1 ל 4.

לוקח בחשבון צריכה גבוהה, אך בטח שלא 1 ל 4.

אציין שכיום אני נוהג ברכב חסכוני עם צריכה ממוצעת (אמיתית) סביב ה 1 ל 16, כך שברור לי שארגיש שינוי משמעותי לרעה מהבחינה הזאת.

עיקר הנסיעה שלי היא בכבישים בינעירוניים, כך שאני שוקל את המונדאו בציפייה לצריכה אמיתית של

למעלה מ 11 ק"מ לליטר בתנאי הנסיעה הנוכחיים שלי, בנהיגה רגועה כמובן. המונדאו היא אופציה מבין כל מיני אפשרויות שאני רק שוקל נכון לעת עתה.

פורסם

עם מזגן זה יהיה 1 ל 4.

חמוד.

אבל עם 98 אוקטן ונסיעה בין עירונית בכביש 6 מוציאים גם 1-16, טיטניום טורבו 240.

בפועל, עירוני + בין עירוני של 50%-50% מוציאים כ 1-11/12 ריאלי עם מזגן.

להפתיע? רכב מלא כבד שיצא לטיול של 3 ימים בצפון כולל כביש 6 הלוך חזור עשה 1-13.5 עם מזגן. הפלא פלא.

(צמיגי 235/45/17) וכיום חזרתי למידה המקורית.

*** כל הנתונים זה בתדלוק פיזי באותה המשאבה של 95/98 בתחנת הדלק תפוז בעד הלום.

פורסם

מדובר על הגה אלקטרו-הידראולי מעולה. הגה מתקשר ונעים ביותר ומאוד דינאמי.

יחסית קליל אך עם "משקל" מצויין.

פורסם

עם מזגן זה יהיה 1 ל 4.

הגזמה פרועה.

ריינג' רובר ספורט 5 ליטר סופרצ'ארגר 510 כוח לא שותה ככה.

בוא ניכנס לפרופורציות כולה מונדאו.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שאלה לי אליכם. יש סיכוי שהמונדאו מגיע ללא גלגל רזרבי? ברכב המדובר המוכר טוען כי במקום הגלגל יש סאבוופר. השאלה היא אם זה מגיע ככה או שמישהו התקין שם סאב במקום גלגל? הוא יד שניה והוא טוען כי קנה את הרכב ככה.

פורסם

דובר על כך לא מעט פעמים בפורום ורשמתי כמה וכמה פעמים כולל תמונות, אם תחפש.

כן, מגיע סאבוופר במקום גלגל רזרבי עם קיט ניפוח ותיקון תקרים + מדחס קומפקטי.

ניתן להוציא את הסאב ולרכוש גלגל משומש או חדש אפילו כלשהו ספייר צר בפנצ'ריה, עניין של כמה מאות שקלים בודדים.

• תוכן חדש...