Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

כשאני נוסע בפג׳ו לעיתים כשאני עם רגל יציבה על הגז יש חלקיק שניה שהגז/מנוע ״נחתך״ ואז משתלב שוב.

תוהה ממה זה יכול להיגרם.

מנוע 1.4 הזרקה חד נקודתית.

הוחלפו לרכב קלאצ׳, תושבת מנוע וחוטי הצתה. זה התרחש גם לפני וגם אחרי ההחלפות.

תושבת גיר תקינה אם זה משנה.

בנוסף האלטרנטור מתנהג בצורה מעט מוזרה. לעיתים די רחוקות נורת הטעינה נדלקת. לאחר ״מכת גז״ היא נכבית, לעיתים נכבית גם בלי. הוחלף ווסת לפני חודש לחדש, לא עזר. אני חושב שזו אולי בעיית מגעים, מה לבדוק? או שזה משהו אחר?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

התשובה בגוף השאלה- מנורת מצבר דולקת = יש בעיה בטעינה (או שאין טעינה או שחלילה יש טעינת יתר).

יש לגשת לחשמלאי רכב לבצע בדיקת טעינה/לבצע עצמאית אם יש ברשותך רב מודד.

אי אפשר להמר/לדעת בדיוק איזה חלק תקול ולכן,משפצים את כל האלטרנטור מא ועד ת' או שמוסרים את שלך ומקבלים משופץ מחשמלאי עם אחריות (3-6 חודשים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה שיש בעיה בטעינה שהנורה דולקת אני ידע לא חידשת לי דבר.

נבדק עם רב מודד. כשהיא דולקת אין טעינה כלל.

מה שכן זה קורה לעיתים די רחוקות, מכת גז מתקנת את זה, או שזה נפסק לבד. ללכת לחשמלאי פשוט? אין חיווט שאפשר לבדוק לבד אם הוא תקין.

כפי שרשמתי הוא שופץ כבר והרכב לא נסע איתו הרבה.

פורסם

היתה לי את הבעיה של הטעינה ברכב כזה שהיה לי בזמנו.

הפתרון היה להחליף אלטרנטור. השיפוצים בארץ לא באיכות גבוהה ועדיף לחפש משופץ עם אחריות כמה שיותר ארוכה.

אורן שירותי רכב מתחייב לשנה אחריות על תיקונים שהוא מבצע.

בנוגע ל"חיתוך" - איזה חוטי הצתה הרכבת ברכב?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

הכי טובים שיש, סינים שהיו במלאי. אני פחות מאמין שזה הם, גם בקודמים שהוחלפו (בסבירות של 99% המקוריים) הייתה את אותה הבעיה.

לגבי האלטרנטור מה עלות שיפוץ סבירה? יכול לפרק אותו בעצמי אם זה עוזר.

כמה עולה חדש? אני טס לאירופה בזמן הקרוב.

פורסם

אתה שבוע הבא באירופה - תביא גם חוטים מקוריים לרכב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מקווה בשבילך שזה לא החיישן מצערת . לפני שנים היה לי רכב כזה שהלך לפירוק רק כי החיישן נהרס ולא נמצא אחד כזה מפירוק.

לגבי אלטרנטור. בעיה ידוע ב 205 ברגע שהשיפוץ לא איכותי הם לא מחזיקים ברכב הזה. שיפוץ טוב יחזיק כמה שנים טובות.

פורסם

ככל הידוע לי מנוע בנזין (בשונה ממנוע דיזל) חייב להיות תמיד מחובר למצבר, אחרת הוא לא יתפקד כראוי ולכן אם יש לך בעיה עם המצבר או האלטרנטור אז הוא עושה לך ככה.

פורסם

נשמע כמו בעית הצתה. הייתי מתחיל מלהוציא פלגים ולהעיף עליהם מבט, ממשיך לחוטי הצתה וקויל ו(או שזה דיסטריבוטר?) ומשם בודק את כל החיווט הרלוונטי. נורות שנדלקות לפעמים באופן לא עקבי עלולות להצביע על בעיות בצמת החשמל, כמו למשל בידוד שהתפורר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אני אוסיף עוד תופעה קצת מוזרה שמתרחשת ברכב. אולי היא גם קשורה. לא הזכרתי אותה קודם כי לא נתקלתי בה זמן רב, אבל אתמול בערב יצאתי עם הרכב לנסיעה והיא צצה שוב.

כאשר נוסעים ברכב והוא מגיע לטמפ' עבודה ואז מכבים אותו ל15-20 דקות. כשבאים להניעה אותו שוב, והמכלולים עדיין חמים ולא הספיקו להתקרר לעיתים כשהוא מניע הנורה של המצבר נדלקת ונגיעה בדוושת הגז חונקת את המנוע וגורמת למנוע להיכבות. התחושה בדוושה גם מוזרה, כאילו ההתנגדות הטבעית שלה נעלמה והיא תלויה על חוט. רק לחיצה "מיוחדת" שכבר למדתי לעשות שגורמת לסל"ד המנוע לעלות (מכת גז בעצם) מבלי לכבות את המנוע (על כן מיוחדת) פותרת את הבעיה, נורת המצבר נכבית, והדוושה חוזרת להרגיש כרגיל.

די בעייתי לתאר את זה במילים, אבל אולי זה קשור/יעזור.

הפלגים ברכב חדשים ומחברה טובה. חוטי ההצטה גם חדשים, כן הם סיניים אבל לתחושתי הם לא הגורם לבעיה, אם לא יהיו תובנות אחרות אשלול זאת, ואתקין אחרים. יש לי הרגשה שמדובר בגורם אחר.

המצבר גם בסדר גמור. הנורות גם. לגבי השאר מה שאני יודע רשמתי.

• תוכן חדש...